Pocetna » Film


Zdravlje na prvom mestu!




  Ocenite članak: 1
pregleda: 878
Dodao/la: Nutella92
datum: 2020-11-30


Michael J. Fox, najpoznatiji po ulozi u filmovima 'Povratak u budućnost', progovorio je o najcrnjim danima u životu, kazavši da se povlači iz glumačke karijere zbog zdravlja.

Naime, njemu je dijagnostfikovana Parkinsonova bolest kada je imao samo 29 godina. Iako se već dugo bori s tom bolešću, pre dve godine dobio je još jednu strašnu dijagnozu. Doktori su mu pronašli tumor na kičmi koji je ubrzano rastao. Trpio je užasne bolove i umalo ostao nepokretan.

Svoja razmišljanja na tu temu podelio je u svojoj novoj knjizi "Nema vremena kao budućnost" ("No Time Like the Future").

"Za sve postoji vreme, a moje radno vreme od 12 sati i pamćenje sedam stranica dijaloga je iza mene, barem za sada. Da bih bio pošten prema sebi i producentima, rediteljima, urednicima, scenaristima i glumcima, reći ću da ulazim u drugu penziju. To bi se moglo promeniti, jer se sve menja. Ali ako je ovo kraj moje glumačke karijere, neka tako bude", piše Fox u svojoj knjizi.

On će uskoro napuniti 60 godina i potpuno je fokusiran na svoju porodicu. Uživa u braku sa suprugom Tracy Pollan s kojom je od osamdesetih i fokusiran je na svoju decu sina Sama, blizanke Aquinnu i Schuyler i najmlađu kćerku Esme.



IZVOR