Pocetna » Zanimljivosti


Žena sa dve vagine: "Dva puta sam izgubila nevinost"
  Ocenite članak: 0
pregleda: 720
Dodao/la: ElGato
datum: 2012-01-13


Britanka Hejzel Džouns se oduvek pitala zašto je tokom puberteta patila od užasnih grčeva i veoma bolnih menstruacija. Istinu je otkrila tek kad je napunila 18 godina, kada joj je uspostavljena neverovatna dijagnoza - ona ima dve vagine!

Hejzel (27) pati od retkog poremećaja koji se zove "uterus didelphys", što znači da ima dve odvojene materice, kao i dva grlića materice.


U slučaju trudnoće Hejzel će najverovatnije imati porođaj carskim rezom
Ona danas kaže da ovo stanje njoj ne smeta, ali da je zbog njega imala neobična iskustva, pa je tako, recimo, dva puta izgubila nevinost.
- Čim sam saznala šta je u pitanju, svima sam rekla. Smatrala sam da je to nešto neverovatno, a može da posluži kao dobar fazon na žurkama - rekla je ona u jutarnjem programu na televiziji ITV.

Ona kaže da je zbog ovoga ipak nije sramota.

- Mnoge žene su želele da je vide i ja sam im rado pokazala. Ovo nije nešto čega se stidim - tvrdi Hejzel.

Ali, nije uvek bilo tako. Ona se prisetila situacije iz mladosti kada je jednu drugaricu pitala u koju rupu da stavi tampon, da bi se postidela kada je druagrica pomislila da je tampon stavila u zadnjicu.

Ona, međutim, tvrdi da je naučila da živi sa svojom različitošću.
- Ja imam sjajan seksualni život! - kaže Hejzel.


Dr Don Harper objasnila je da se ovakva vrsta anomalija javlja jednom u milion slučajeva
Ona je kod lekara otišla kada joj je tadašnji dugogdišnji dečko rekao da ima genitalije koje su "drugačije".
Hejzelina doktorka Don Harper objasnila je da su ovakvi primeri veoma retki i da se javljaju praktično jednom u milion slučajeva.

- Dok se razvijaju u utrobi, devojčice u početku imaju dve cevčice koje se na kraju spajaju u jednu matericu nakon što pregrada nestaje, pa se stvara jedna materica. Jednom u 3.000 slučajeva dešava se da pregrada ostane u materici, ali slučaj sa dve materice još je ređi - kaže doktorka Harper.

Doktorka kaže da će Hejzel u slučaju trudnoće najverovatnije imati porođaj carskim rezom, jer su joj materice manje nego inače.


0   Spam
Vagabond83   (2012-01-15 1:01 AM)
dobar fazon na zurkama kao bezi