Pocetna » Estrada i Tv


Žiri je rekao svoje: Modni promašaj veka!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1538
Dodao/la: Dejan
datum: 2011-06-22

Slike iz Žiri je rekao svoje: Modni promašaj veka! Slike iz Žiri je rekao svoje: Modni promašaj veka! Slike iz Žiri je rekao svoje: Modni promašaj veka!



Nekadašnji SPO-ovac i novopečeni naprednjak, bivši generalni inspektor MUP-a Vladimir Božović još jednom je pokazao da nije dovoljno samo doći u Beograd, useliti se u luksuzni stan i učlaniti u vladajuću političku partiju, da bi postao Beograđanin. Tako je junak naše priče ušao u anale modnih promašaja u istoriji obuvši sandale u kombinaciji sa odelom i neizbežnom "pederušom". Zamolili smo neke od ovdašnjih modnih stručnjaka da prokomentarišu najnovije Božovićevo "izdanje":
Bane Dević, stilista:
Mozda je Božović rešio da forsira neke nove trendove, pa još i u braon boji. Taman kad pomislimo da smo sve neviđeno videli, uvek se pojavi neko da nas demantuje,
Gospodin na slici deluje kao da je usled kašnjenja iz kreveta uskočio u odelo i da nije bilo vremena za cipele, a ovde je rešen i problem ventilacije!
Ovakve kombinacije? Ne-nikako i ne-nikad! Objašnjenje čak nije ni bitno, jer slika govori više od reči...
Nebojša Mandić, stilista: Malo sam bačen na muku, zbog zadatka da kažem nešto na ovu fotografiju. Realno, sa stilske tačke gledišta ovo ni ne može da se komentariše. Čovek nije toliko pogrešio u nameri, koliko u sklopu sandala i odela.
Trebalo je da ima malo vise “casual” odelo, eventualno na V izrez, tanku elegantniju majicu preko koje može da ide sako, ali da može da bude raskopčan i onda to ne bi bilo ovako strašno, a još bi bio i fensi.
Srđan Vekić. dizajner: Uprkos kolorističkoj ujednačenosti koja obično garantuje dobar utisak, ovog puta sama boja odela zahteva svežinu koja bi se unela adekvatnom bojom košulje, jer ovo odelo tipski obavezuje postojanje iste.
Tada bi sve dobilo adekvatnu i primerenu poslovnu dinamiku. Ono što bi trebalo naglasiti je da je odabrana obuća potpuno neadekvatna i nikako ne može biti propratni element odelu uprkos majici koju ima na sebi, i to bi trebalo da bude jasno kao dan.