Pocetna » Film


"Živi mrtvaci" dobili 8. sezonu
  Ocenite članak: 3
pregleda: 687
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-10-17


Tačno sedam dana prije premijere sedme sezone AMC je odobrio još jednu sezonu za "Žive mrtvace"


Tačno sedam dana prije nestrpljivo iščekivanog povratka serije Živi mrtvaci i premijere sedme sezone u kojoj ćemo otkriti koga je od ključnih likova ubio zli Negan (Jeffrey Dean Morgan), AMC je otkrio kako će se njihova apokaliptična priča o zombijima nastaviti i u osmoj sezoni.

Stota epizoda serije bit će premijerna epizoda osme sezone, a njen izlazak očekujemo krajem 2017. godine, vrlo vjerojatno u oktobru. Svih 16 epizoda osme sezone pratit će talk show The Talking Dead uz voditelja Chrisa Hardwicka.Što se tiče premijere sedme sezone, koja nas očekuje sljedeći tjedan, misterij oko toga koga je Negan ubio na kraju šeste sezone izludio je obožavatelje serije. Neizvjesnost je u zraku, iako je identite osobe ubijene u toj sceni u stripovskoj verziji Roberta Kirkmana poznat (nećemo vam otkrivati previše detalja). Označava li ta neizvjesnost da bi netko osim tog lika mogao umrijeti? Možda, ali to ćemo tek znati za tjedan dana.

Ono što sa sigurnošću možemo reći jest kako je glavni lik Rick Grimes (Andrew Lincoln) i dalje živ jer je prošli tjedan na njujorškom Comic-Conu to potvrđeno kroz kratki isječak iz premijerne epizode.Premijera nove sezone je 23. oktobra, a na našim malim ekranima na FOX-u dan kasnije, 24. listopada u 22 sata te će ići u svom već redovitom terminu (ponedjeljak u 22 sata).


IZVOR


+1   Spam
donald17   (2016-10-23 9:30 PM)
Slazem se sa JOXXza5 u potpunosti, ali ako je Deril kojim slucajem taj koji nas napusta pitanje je da li cu uopste pratiti seriju :( :( :( cao

0   Spam
JOXXza5   (2016-10-29 7:41 PM)
Huuh sva sreca pa Deril nije taj :D

+3   Spam
JOXXza5   (2016-10-17 9:13 PM)
Koga god da je ubio ovaj zli ciko,mnogo ce mi nedostajati  :(