Pocetna » Film


Zločesta Cate Blanchett u prvom traileru za Pepeljugu
  Ocenite članak: 0
pregleda: 329
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-11-20


U filmskoj verziji popularne bajke u naslovnoj se ulozi nalazi Lily James
U ožujku sljedeće godine Disney će u kinima predstaviti filmsku verziju klasične bajke o Pepeljuzi i nakon što su neki dan izbacili kratki teaser koji se fokusirao samo na Pepeljuginu staklenu cipelicu sada su nas počastili i scenama iz samog filma.
Redatelj Kenneth Branagh je rekao za Yahoo! Movies kako će biti nekoliko zaokreta u klasičnoj priči, prvenstveno vezano uz glavni lik Ellu, koja je borbeniji i neovisniji lik od onog u priči i prethodnim ekranizacijama. "Napravili smo film oko ideje da iako bi Pepeljuga željela naći ljubav, da njen život nije definiran oko toga hoće li naći muškarca.", Branagh je objasnio dodavši kako ona nema osjećaj samosažaljenja niti se smatra nekakvom žrtvom.
Britanska glumica Lily James, najpoznatija po ulozi u seriji Downton Abbey, u ulozi je glavne junakinje, a njena kolegica iz serije Sophie McShera glumi jednu od njenih polusestara. Richard Madden iz Igre prijestolja nalazi se u ulozi šarmantnog princa dok je Helena Bonham-Carter Pepeljugina dobra vila. Sudeći po traileru Cate Blanchett se savršeno snalazi u ulozi zlobne maćehe.


IZVOR