Pocetna » Film


"Zvjezdane staze" počinju sa snimanjem ove jeseni




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1012
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2016-05-01


Još neimenovana televizijska serija "Zvjezdane staze" pod vodstvom Bryana Fullera dolazi u Toronto ovog septembra


Jedna od najdugovječnijih znanstveno-fantastičnih televizijskih franšiza ove godine navršava svojih 50. godina, a kako bolje proslaviti 50. godišnjicu Zvjezdanih staza nego početkom produkcije na najnovijem serijalu.

Još uvijek neimenovana televizijska serija pod vodstvom showrunnera Bryana Fullera prošle je godine najavljena okvirno za januar 2017. godine. Kako bi održali svoje obećanje fanovima, krajnje je vrijeme za najavu početka snimanja. Dakle, nova serija "Zvjezdanih staza" započinje sa snimanjem ove jeseni.

Prodkucija "Star Treka" u septembru odlazi u Kanadu, točnije u Toronto gdje je CBS rezervirao Pinewood Toronto Studios, lokaciju koja se hvali titulom najveće pozornice u Sjevernoj Americi.



Iako se film koji ćemo gledati ovog ljeta, Zvjezdane staze: S one strane, snimao van granica SAD-a, po prvi puta će u dugoj povijesti "Zvjezdanih staza" jedna od serija napustiti tradicionalnu lokaciju snimanja, onu u Los Angelesu.

Uz Fullera, novi show će pripremati veteran "Zvjezdanih staza" Nicholas Meyer (Khanov bijes, Putovanje kući, Neotkrivena zemlja), a producirat će ga i Rod Roddenberry, sin Genea Roddenberryja, Alex Kurtzman (Zvjezdane staze: U tami) te Heather Kadin.

O samoj seriji još uvijek nije otkriveno gotovo ništa izuzev kratkog sinopsisa koji ne otkriva ništa o radnji. "Najnovije 'Zvjezdane staze' donose nove likove u potrazi za novim svjetovima i civilizacijama u skladu s originalnim karakterom franšize - željom za istraživanjem suvremenih dilema koja je ponikla od samog početka franšize 1966. godine."

Nova Star Trek serija svoju će premijeru imati u januaru 2017. godine na CBS-u, a njihov kanal CBS All Access postat će privremeni dom šeste serije ove znanstveno-fantastične franšize.


IZVOR


+1   Spam
MilanNovakovic7   (2016-06-19 9:13 AM) [Sadrzaj]
Veoma sam prijatno iznenadjen, mnogo hvala. Jedva cekam.