Quote Nutella92 (

)
Evo primera - svidja vam se neka cura/momak i vi bi ste da joj pridjete kada skontate da je ona u drustvo nekog/neke extra cure/momka. Da li se plasite neuspeha jer je taj neko/neka vec u drustvo te osobe, i vi smatrate da ona nece obratiti paznju na vas, ili ne obracate paznju na to sa kim je ona/on i ko mu/joj prilazi vec nastavite i bez obzira pridjete osobi?!
ja cu cekati da on bude sam ,nekako cu mu dati do znanja da sam tu privuci mu paznju
Quote Nutella92 (

)
Evo drugog primera - zelite da upisete neku jako tesku (dobru) skolu ili da se zaposlite na nekom jako dobrom mestu i odete da se prijavite (intervju, test itd...) i tamo vidite da su svi ostali ljudi veoma kvalifikovani za taj posao, i veoma pametni za tu skolu, ono shvatite da oni imaju prilicno velike sanse da prodju. Da li u tom trenutku odustanete i kazete "ma nema sanse da prodjem... pokusacu da se zaposlim negde drugde/upisem drugu skolu" ili nastavite dalje, date najbolje od sebe i borite se iako ne znate kolike su vam sanse da cete biti primljeni u skolu/na posao?!
Ahhh u ovom slucaju upisujem i skolu i prihvatam posao 100%
niko me nemoze poslom zastrasiti a ni skolom ako mene bas to zanima uspecu.
mada mnogi posumljaju ali ja kad hocu i uspijem...ovaj hmm mada ponekad i sumljam u sebe ali opet uspijem.
Moram dodati da sam ipak napravila nesto u zivotu jer je bio taj strah koji nisam uspela pobediti zbog kojeg cu
zaliti uvek ali nije to tema u glavnom primerci gore sam 100% sigurna