Test emotivne inteligencije
| |
|
post # 1 | 2014-04-22 , 2:06 AM
|
Da li znate šta je emocionalna inteligencija i kako utiče na vaš život? Možete li kontrolisati svoja osećanja tako da vam pomognu u ostvarenju uspeha? Odredite stepen vaše emotivne inteligencije. Emocionalna inteligencija (EI ili EQ) je sposobnost prepoznavanja, shvatanja i upravljanja vlastitim i tuđim emocijama. U praktičnom smislu EI se odnosi na emocionalne i društvene veštine. Ovaj pojam se fokusira na ulogu osećanja u našem svakodnevnom životu, način na koji utiču na naš razum i ponašanje i kako ih možemo upotrebiti u našu korist.
Vrlo često bes i ljutnja pobedjuju razum i smirenost, tada upadamo u svađu sa nama dragim osobama, iz čega proizilaze konflikti zbog kojih se kasnije kajemo. Možemo li pobediti bes i vladati situacijom? Za to nam je potrebna emocionalna inteligencija.
Pred vama su 42 pitanja, odgovorite iskreno i proverite koliki je stepen vaše emotivne inteligencije, pa podelite sa nama
TEST EMOTIVNE INTELIGENCIJE
Added (2014-04-22, 1:06 AM) --------------------------------------------- Pih ja sam večiti prosek
VAŠ REZULTAT JE: 120
Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije).
"If you have a problem with me, call me. If you don't have my number, then that means you don't know me well enough to have a problem." ✌️
|
|
| |
|
post # 2 | 2014-04-22 , 9:45 AM
|
VAŠ REZULTAT JE: 111 Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije).
Ovo ce vjerovatno svima da ispadne 
|
|
| |
|
post # 3 | 2014-04-22 , 12:39 PM
|
Vaš rezultat je: 133
Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje.
Vodite ljubav, a ne rat. A možete i oba, venčajte se
|
|
| |
|
post # 4 | 2014-04-22 , 2:18 PM
|
Vaš rezultat je: 116
Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije).
Everything you can imagine is real.
|
|
| |
|
post # 5 | 2014-04-22 , 2:24 PM
|
Vaš rezultat je: 132
Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje.
|
|
| |
|
post # 6 | 2014-04-24 , 3:03 PM
|
VAŠ REZULTAT JE: 133 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje.
НИЈЕ ВАЖНО КАКВА СИЛА НАС НАПАДА,НЕГО КОЛИКУ СВЕТИЊУ БРАНИМО!!!
|
|
| |
|
post # 7 | 2014-04-24 , 4:03 PM
|
VAŠ REZULTAT JE: 138 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje.
Sto bolje upoznajem ljude,sve vise mi se svidja moj pas !!
|
|
| |
|
post # 8 | 2014-04-24 , 4:19 PM
|
Vaš rezultat je: 110

Mogu ja da sanjam snove sve dok si ti glavna uloga. Da.
|
|
| |
|
post # 9 | 2014-04-24 , 5:40 PM
|
VAŠ REZULTAT JE: 109 Pripadate proseku, i to nije loše. Vaše upravljanje emocijama je dobro ali ga možete unaprediti. Radite na manifestaciji vaših emocija, na njihovom poreklu (mali fizički signali, raspoloženje) i tražite njihov uzrok. Razmišljajte o sebi; razvijajte svoju kreativnost i spiritualnost (emocije se hrane "nerečnim"); slušajte druge i trudite se da ih razumete (njihove emocije nas uče o nama samima); na kraju, budite tolerantni prema sebi (konstantni rat protiv sebe rađa mnogobrojne negativne emocije).
Neka neko ubaci jos neki test da ozivimo forum.
Poruku je menjao/la Korisnica - Cetvrtak, 2014-04-24, 5:49 PM
"Ee pa pomoli se Bogu .. da ti da mir.. i da ti pokaze pravi put.. kreni dalje u zivotu s glavom gore .. i bit ce sve oke ! nemoj imati crne misli ne krvi sebe za nista.. ja verujem u tebe !"
|
|
| |
|
555 poruka na forumu
| |
76
| |
586
|
|
post # 11 | 2014-05-07 , 4:39 PM
|
Vaš rezultat je: 142
Rekla sam ti lijepo, hvataj drugi let. Ja sam samo magla, svoj svijet. Ja sam noć bez snova, jezik ljubavi... Malo svoja, ne zamjeri.
|
|
| |
|
post # 12 | 2014-05-07 , 5:15 PM
|
131 Posedujete visok nivo emocionalne inteligencije, adaptirate se na bilo koju situaciju. Posedujete inteligenciju, blistavu i intuitivnu, koja uveliko prevazilazi samospoznaju, baziranu na introspekciji i razmišljanju. Vaše "ja" je partner, ne samo korisnik. Imate veliku moć gospodarenja nad sobom, vaše raspoloženje je stabilno i pozitivno. Vaše relacije sa drugima su odlične i zasnivaju se na mešavini efikasnosti, harmonije i zadovoljstva. Koristite emocije i intuiciju da razumete svet koji vas okružuje.
FORTIS FORTUNA ADIUVAT
|
|
| |
|
post # 13 | 2014-05-07 , 6:21 PM
|
Vaš rezultat je: 124
Jesi ti normalna? -Kako za koga…
|
|
| |
|
post # 14 | 2014-05-07 , 7:14 PM
|
Vaš rezultat je: 120
I dusa i telo sve je CRNO BELO, za ostalo nek nas ČUVA BOG ♥
Zagrli i poljubi me sada, ostani bar noćas sa mnom do kraja, gromovi nek lome nebo mog grada, nek padaju letnje kiše po nama.... ♥♥♥♥♥
N♥♥♥
|
|
| |
Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik] |
|