• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Kako koji horoskopski znak prašta?
Kako koji horoskopski znak prašta?


379
poruka na forumu
207 1209post # 1 | 2014-07-09 , 4:00 AM

Nije lako praštati, ali je ipak poželjno...Evo kako koji znak to rešava?


OVAN

Lako ga je uvrediti, ali će vam lako i oprostiti, ako ste ga nehotice povredili. Ipak, izbegavajte konflikte i ne provocirajte Ovna, ne "gađajte" ga u sujetu, to vam neće ni oprostiti, ni zaboraviti, jer je osvetoljubiv. Međutim, ukoliko od vas ima koristi ili je zaljubljen, bez obzira što uvek mora da bude u pravu i nije tolerantan – oprostiće vam, jer neće sebi da komplikuje život. Ne prašta nikome i nikada, ako namerno vređate ili ugrožavate njegovog partnera, jer Ovan je vrlo posesivan.

BIK

Pošto je sujetan, Bik očekuje vašu pažnju, a pošto je ljubomoran i svojeglav, on teško prašta, jer je zlopamtilo i ne zaboravlja, ako ste ga ignorisali ili ugrozili njegov ponos, njegovu porodicu, njegov dom. Pošto je uglavnom neodoljiv i kad je svojeglav i kad sve radi natenane (pa nikako da dočekate nešto što vam je obećao), lakše ćete vi oprostiti njemu, nego on vama, pogotovo ako vas smatra svojim prijateljem. Žena Bik lakše prašta prijateljima, nego prijateljicama prema kojima je nepoverljivija.

BLIZANCI

Nisu tako jednostavni kao što deluju na prvi pogled, zato što se u dubini duše pribojavaju da ih ne volite dovoljno ili ne cenite onoliko koliko zaslužuju. Kad to osete, Blizanci vam neće oprostiti, ako im ugrozite odbrambeni mehanizam kojim oni sami sebe štite od emotivnih razočarenja. Ukoliko ih osujetite u njihovim pokušajima da budu proračunati, naročito u ljubavi, ne praštaju i pokazaće vam onu stranu svoje prirode koja zna da bude surovo praktična, mada nisu osvetoljubivi.

RAK

Iako su Rakovi šarmantni, mazni i osećajni, drznete li se da dirnete u njegov ego, ili bilo kako ugrozite njegovu ogromnu sujetu - ne piše vam se dobro. Jer, Rak je osvetoljubiv, sve pamti i ne prašta lako, iako se u većini slučajeva pravi kao da nema pojma o čemu se radi, dok egocentrična Račica vešto glumi "nevinašce", a zapravo je sama sebi dovoljna. Iako su emotivniji od Račica, na muške Rakove se ne možete previše osloniti, ali vam zato neće oprostiti, ako im ne ponudite rame za plakanje, onda kada je njima to potrebno.

LAV

Lav vam neće ni oprostiti, a ni zaboraviti, ako ga ignorišete, omalovažavate ili ne primećujete, jer on voli da je u centru pažnje, a ako nije – dramatizovaće neki događaj i svi će se okrenuti ka njemu. Može vam zameriti, ako se nasmejete njegovom detinjastom ponašanju koje ponekad deluje izveštačeno, a ponekad razmaženo – ali će vam oprostiti. Pošto je plemenit, uvek će vam se naći pri ruci kada je to potrebno, mada je i to je deo njegove igre kojom daje do znanja da se bez njega ne može. Ne prašta, ukoliko mu na njegovu odanost, ne uzvratite najiskrenijom privrženošću, pogotovo ako ste njegov emotivni partner.

DEVICA

Iako nije zlopamtilo, pa je čak spremna i da istrpi uvrede, Devica vam neće oprostiti ako tračarite, a pri tom ne umete da budete diskretni, jer je za nju to krajnje primitivan vid ponašanja. Pošto ne trpi poraze, neće vam oprostiti, ako se predstavljate boljim radnikom od nje, a to niste, jer teško da iko može da je nadmaši u poslu. Osim toga, uvek želi da bude pripremljena, ako iskrsne nešto nepredvidivo, jer je oprezna, pa vam neće oprostiti iznenađenja koja nisu po njenom ukusu i na njih će reagovati besom i nervozom.

VAGA

Ona vam neće oprostiti, a ni zaboraviti, ako ste bili nepravedni prema njoj, ako je zanemarite ili ne primećujete u društvu gde najviše voli da zablista, jer Vaga istinski uživa u divljenju, laskanju i komplimentima. Time ona hrani ne samo svoju sujetu, već i svoju prikrivenu potrebu za suptilnom dominacijom, a zbog ljubavi, Vaga je u stanju i da vam prašta i da vam nikada ne oprosti, sve zavisi od vrste naklonosti koju ona očekuje i od osobe od koje je dobija.

ŠKORPIJA

Ona ceni lojalnost i iskrenost, pa ne podnosi prevaru ni u kom obliku i zato ne prašta lako. Kada prestane da voli nekoga, ne mora da znači da joj je ta osoba dosadila, već da se toliko razočarala u nju, da više ne može da bude sa njom, a Škorpija ne prašta. Iako sve što radi, radi smišljeno, jer tačno zna šta želi i kako to da postigne, Škorpija je u suštini izuzetno emotivna i odana onima koje voli.

STRELAC

Iako ne podnosi neiskrenost i vrlo je pravičan, Strelac je najčešće okružen ljudima koji mu ne žele dobro, ali nikada nije namerno surov, već nema dovoljno takta. Ipak, ukoliko ugozite njegovu poziciju profesionalnu, društvenu ili dovedete u pitanje njegov položaj, tada nedostatak takta kod njega prerasta u osvetoljubivost. U ljubavi je druga priča, pa sve dok partner toleriše njegove izlete i isken je prema njemu, sve mu prašta i ostaje sa njim.

JARAC

On je veliko zlopamtilo koji dugo i duboko u sebi potiskuje osećanja besa i nepravde koje je preživljavao, a tad je možda bio nemoćan da se usprotivi. Ali je pamtio godinama, nekad i decenijama i dočekao svojih pet minuta. Jer, Jarac sve radi da bi dobio priznanje koje je za njega ravno izjavi ljubavi, pošto je sigurniji u svoje znanje, nego u samog sebe. Zato, Jarac teško oprašta, ako ga je neko izdao ili izneverio, i zato ga vredi imati za partnera, jer je jedan od znakova na koji se uvek možete osloniti.

VODOLIJA

Iako nije zlopamtilo i ume da oprosti, jedno vam ipak neće oprostiti - ako joj niste lojalni, odani, ako joj niste pravi prijatelj, a predstavljali ste se da jeste ili je Vodolija verovala u vas. Oprostiće vam, ako pokušate da je kontrolišete ili pokušate da imate vlast nad njom, jer ona zna da je to nemoguće. Pošto i u ljubavnoj vezi voli da bude uvek svoja i ne voli da polaže račune, Vodolija je spremna da mnogo toga oprosti partneru koji uglavnom to od nje i očekuje.

RIBE

Pošto znaju da teraju inat i često umeju da idu protiv svojih interesa odnosno "u korist svoje štete", Ribe dugo pamte uvrede, prvenstveno zbog naglašene sujete. Zato vam neće tek tako ni oprostiti, a ni zaboraviti ako im niste dali na značaju onoliko koliko one to zaslužuju. Ljubavi mogu mnogo da istrpe, čak i osobu koja ih ponižava ili omalovažava, ali kad jednom odluče da je napuste, tu više nema praštanja i ništa ih više ne može naterati da joj se vrate.


Poruku je menjao/la Nekodaleko - Sreda, 2014-07-09, 4:01 AM


Mnogo toga me je lomilo, ali sta me nije slomilo ojacalo me je i opametilo.
37
poruka na forumu
9 130post # 2 | 2014-07-09 , 2:03 PM

hm.....


SAVE WATHER DRINK BEER !

GI ZAMOLUVAM MAKEDONSKITE DECKI/DEVOJKI BANALIZAM MIZERIJA I GLUPAVOST DA NE SHIRAT NA WEB SAJTOV.
196
poruka na forumu
100 512post # 3 | 2014-07-09 , 3:48 PM

Za mene je tacno ! :p


Moj potpis
10209
poruka na forumu
3201 5796post # 4 | 2014-07-09 , 3:48 PM

ŠKORPIJA – Ona ceni lojalnost i iskrenost, pa ne podnosi prevaru ni u kom obliku i zato ne prašta lako. Kada prestane da voli nekoga, ne mora da znači da joj je ta osoba dosadila, već da se toliko razočarala u nju, da više ne može da bude sa njom, a Škorpija ne prašta. Iako sve što radi, radi smišljeno, jer tačno zna šta želi i kako to da postigne, Škorpija je u suštini izuzetno emotivna i odana onima koje voli.

:)  ace11597
poruka na forumu
756 1986post # 5 | 2014-07-09 , 3:49 PM

Quote (Dusomoja)
VODOLIJA – Iako nije zlopamtilo i ume da oprosti, jedno vam ipak neće oprostiti – ako joj niste lojalni, odani, ako joj niste pravi prijatelj, a predstavljali ste se da jeste ili je Vodolija verovala u vas. Oprostiće vam, ako pokušate da je kontrolišete ili pokušate da imate vlast nad njom, jer ona zna da je to nemoguće. Pošto i u ljubavnoj vezi voli da bude uvek svoja i ne voli da polaže račune, Vodolija je spremna da mnogo toga oprosti partneru koji uglavnom to od nje i očekuje.


1000% tacno.... jer kad vodolija vjeruje nekome, stvarno vjeruje, ali zajebes li nju, ona te smeta kao da si mrtav... :D bar to po meni ja znam :D


10209
poruka na forumu
3201 5796post # 6 | 2014-07-09 , 3:49 PM

Quote (Dusomoja)
ŠKORPIJA – Ona ceni lojalnost i iskrenost, pa ne podnosi prevaru ni u kom obliku i zato ne prašta lako. Kada prestane da volinekoga, ne mora da znači da joj je ta osoba dosadila, već da se toliko razočarala u nju, da više ne može da bude sa njom, a Škorpija ne prašta. Iako sve što radi, radi smišljeno,jer tačno zna šta želi i kako to da postigne, Škorpija je u suštini izuzetno emotivna i odana onima koje voli.

Takodje 10000% ;)


2137
poruka na forumu
904 4461post # 7 | 2014-07-09 , 3:49 PM

Quote (Dusomoja)
RAK – Iako su Rakovi šarmantni, mazni i osećajni, drznete li se da dirnete u njegov ego, ili bilo kako ugrozite njegovu ogromnu sujetu – ne piše vam se dobro. Jer, Rak je osvetoljubiv, sve pamti i ne prašta lako, iako se u većini slučajeva pravi kao da nema pojma o čemu se radi, dok egocentrična Račica vešto glumi «nevinašce», a zapravo je sama sebi dovoljna. Iako su emotivniji od Račica, na muške Rakove se ne možete previše osloniti, ali vam zato neće oprostiti, ako im ne ponudite rame za plakanje, onda kada je njima to potrebno.


Pamtim odlicno :)


♥ ♥ ♥Pravog muškarca, s' kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, kako vas grli - ni prečvrsto da ostanete bez daha, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako kako treba, da znate čiji ste.."
Dj.B. ♥ ♥ ♥

♥ Ljubav je jedina stvar na svetu koja se umnožava samo onda kada se deli ! ♥

  Pegaz1294
poruka na forumu
1315 7661post # 8 | 2014-07-09 , 3:49 PM

Quote (Dusomoja)
RIBE – Pošto znaju da teraju inat i često umeju da idu protiv svojih interesa odnosno «u korist svoje štete», Ribe dugo pamte uvrede, prvenstveno zbog naglašene sujete. Zato vam neće tek tako ni oprostiti, a ni zaboraviti ako im niste dali na značaju onoliko koliko one to zaslužuju; u ljubavi mogu mnogo da istrpe, čak i osobu koja ih ponižava ili omalovažava, ali kad jednom odluče da je napuste, tu više nema praštanja i ništa ih više ne može naterati da joj se vrate.

kad jednom pukne pukllo je do kraja :p


2620
poruka na forumu
330 2814post # 9 | 2014-07-09 , 3:49 PM

Quote (Dusomoja)
VAGA – Ona vam neće oprostiti, a ni zaboraviti, ako ste bili nepravedni prema njoj, ako je zanemarite ili ne primećujete u društvu gde najviše voli da zablista, jer Vaga istinski uživa u divljenju, laskanju i komplimentima. Time ona hrani ne samo svoju sujetu, već i svoju prikrivenu potrebu za suptilnom dominacijom, a zbog ljubavi, Vaga je u stanju i da vam prašta i da vam nikada ne oprosti, sve zavisi od vrste naklonosti koju ona očekuje i od osobe od koje je dobija.


Najbolje su žene koje nisu svesne svoje lepote. Kada ih posmatrate, a one to osete, porumene iako više nisu devojčice. Traže mrlju po haljini ili brišu maskaru ispod očiju jer misle da ih zbog toga gledate tako. Najlepše žene su najjednostavnije. ♥
1354
poruka na forumu
453 256post # 10 | 2014-07-09 , 3:49 PM

Quote (Dusomoja)
VODOLIJA – Iako nije zlopamtilo i ume da oprosti, jedno vam ipak neće oprostiti – ako joj niste lojalni, odani, ako joj niste pravi prijatelj, a predstavljali ste se da jeste ili je Vodolija verovala u vas. Oprostiće vam, ako pokušate da je kontrolišete ili pokušate da imate vlast nad njom, jer ona zna da je to nemoguće. Pošto i u ljubavnoj vezi voli da bude uvek svoja i ne voli da polaže račune, Vodolija je spremna da mnogo toga oprosti partneru koji uglavnom to od nje i očekuje.


Quote (Dusomoja)
voli da bude uvek svoja

Quote (Dusomoja)
ne voli da polaže račune

Bas tako ;)


Nije ova prica zivot moj
niko me ja nisam srecan broj
sto puta sam pao, sve od sebe dao
ali jos u ljubav verujem, verujem :juhu:
1641
poruka na forumu
171 425post # 11 | 2014-07-09 , 3:50 PM

Quote (Dusomoja)
DEVICA – Iako nije zlopamtilo, pa je čak spremna i da istrpi uvrede, Devica vam neće oprostiti ako tračarite, a pri tom ne umete da budete diskretni, jer je za nju to krajnje primitivan vid ponašanja. Pošto ne trpi poraze, neće vam oprostiti, ako se predstavljate boljim radnikom od nje, a to niste, jer teško da iko može da je nadmaši u poslu. Osim toga, uvek želi da bude pripremljena, ako iskrsne nešto nepredvidivo, jer je oprezna, pa vam neće oprostiti iznenađenja koja nisu po njenom ukusu i na njih će reagovati besom i nervozom.
409
poruka na forumu
50 74post # 12 | 2014-07-09 , 3:50 PM

Vidis ti kako taj horoskopač ne masi. wtf
595
poruka na forumu
418 2745post # 13 | 2014-07-09 , 3:50 PM

Quote (Dusomoja)
LAV – Lav vam neće ni oprostiti, a ni zaboraviti, ako ga ignorišete, omalovažavate ili ne primećujete, jer on voli da je u centru pažnje, a ako nije – dramatizovaće neki događaj i svi će se okrenuti ka njemu. Može vam zameriti, ako se nasmejete njegovom detinjastom ponašanju koje ponekad deluje izveštačeno, a ponekad razmaženo – ali će vam oprostiti. Pošto je plemenit, uvek će vam se naći pri ruci kada je to potrebno, mada je i to je deo njegove igre kojom daje do znanja da se bez njega ne može. Ne prašta, ukoliko mu na njegovu odanost, ne uzvratite najiskrenijom privrženošću, pogotovo ako ste njegov emotivni partner.


:)


Životna igra je najvatreniji događaj koji može da se dogodi, kroz sav taj proces delovanja života dešavaju se dosta neobične, neočekivane, neodoljive stvari...ne meri se sekundama vec trenucima koji su nam oduzeli dah, zato se treba prepustiti svim čarima koje nudi i pruža... :)
199
poruka na forumu
16 83post # 14 | 2014-07-09 , 3:50 PM

Quote
OVAN – Lako ga je uvrediti, ali će vam lako i oprostiti, ako ste ga nehotice povredili. Ipak, izbegavajte konflikte i ne provocirajte Ovna, ne «gađajte» ga u sujetu, to vam neće ni oprostiti, ni zaboraviti, jer je osvetoljubiv.
Međutim, ukoliko od vas ima koristi ili je zaljubljen, bez obzira što uvek mora da bude u pravu i nije tolerantan – oprostiće vam, jer neće sebi da komplikuje život. Ne prašta nikome i nikada, ako namerno vređate ili ugrožavate njegovog partnera, jer Ovan je vrlo posesivan.


Vecinom tacno. :D da da


Победа свака за нас је радост, сваки нас пораз пече и боли, даћемо живот, дали смо младост, за све се навија, Партизан се воли!

П♥A♥P♥T♥И♥3♥A♥H
2793
poruka na forumu
3035 6542post # 15 | 2014-07-09 , 3:50 PM

Quote Dusomoja ()
OVAN – Lako ga je uvrediti, ali će vam lako i oprostiti, ako ste ga nehotice povredili. Ipak, izbegavajte konflikte i ne provocirajte Ovna, ne «gađajte» ga u sujetu, to vam neće ni oprostiti, ni zaboraviti, jer je osvetoljubiv.
Međutim, ukoliko od vas ima koristi ili je zaljubljen, bez obzira što uvek mora da bude u pravu i nije tolerantan – oprostiće vam, jer neće sebi da komplikuje život. Ne prašta nikome i nikada, ako namerno vređate ili ugrožavate njegovog partnera, jer Ovan je vrlo posesivan.


FORTIS FORTUNA ADIUVAT


Forum » Opste diskusije » Psihologija, drustvo i religija » Kako koji horoskopski znak prašta?
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]