• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Misterije » Montauk Project
Montauk Project






108
poruka na forumu
35 310



post # 1 | 2014-03-26 , 3:51 PM

Montauk Project

Montauk Projekt, odnosno Projekt Phoenix, kako se službeno zvao, zapravo je nastavak Philadelphia Experimenta. Kako je i Al spominjao, jedna od ključnih stvari vezana uz ovaj projekt dogodila se 1983. godine kada se ovaj projekt slučajno spojio s Philadelphia eksperimentom, a kada je i otvoren vremenski portal. Osim Bieleka, tu se pojavljuje još jedna osoba koja se ničega nije sjećala, a koja je tek kasnije shvatila da je bila dio Montauka. Riječ je o Preston B. Nicholsu. Na njegovim se vratima 1985. godine pojavio Duncan Cameron, brat Ed Camerona aka Al Bieleka. Ispričao mu je kako se istraživanjima vezanim uz telepatiju bavio u NSA, a kada su stigli na Montauk lokaciju, sam se Preston iznenadio prepoznavši svaki pojedini dio baze gdje su se vršili pokusi, a koji su omogućavali putovanje kroz vrijeme. Čini se da je Duncan sam uništio Projekt Montauk, smatrajući kako se koristi iz sasvim krivih razloga. No, tvrdi se kako projekt, iako je uništen 1983. godine još uvijek živi u mnogim paralelnim stvarnostima. Inače, i to je bila jedna od teorija Osupenskog: kako postoji niz paralelnih svijetova i kako svatko od nas u svakom od njih ima svog dvojnika.

Cijela se dakle priča, događala u Montauku, Long Island, gdje se nalazila vojna baza, poznatija kao Fort Hero, koja je imala četiri kata ispod zemlje, a danas navodno rade peti i šesti. U samom su se projektu koristili frekvencijom od 425 MHz do 450 MHz kako bi kontrolirali ljudski mozak. Mijenjajući ove frekvencije mogli su natjerati ljude da se smiju, plaču, ubijaju. Jedna priča kaže kako je ovo korišteno u vijetnamskom ratu. Osim toga, služili su se računalima Cray 1 i IBM, koji su bili spojeni na Duncana. On je mogao stvoriti Mountauk Čudovište, iz svoje vlastite glave, koje je na kraju i uništilo dio baze. Osim ovakvih epizoda, postojala je i Montauk stolica kojom su putovali kroz vrijeme, ali i Mountauk boys koji su trenirali za PSY ratnike. Jedan od takvih je Larry James (lažno ime), koji tvrdi kako je unutar Montauka bio od 1970. do 1985. godine, kada je odlučio izaći iz projekta, i to prebacivanjem svoje duše u mlađe tijelo, što je on sam činio drugim ljudima, a što je u Montauku bilo moguće izvesti. Sudeći po Larryu osamdesetih je godina Monatuk bio i više nego operativan, a i tada je bilo moguće putovati
kroz vrijeme. Eksperimentirali su mijenjajući pojedine stvari u prošlosti, zatim bi se vraćali natrag i utvrđivali da li je stvar bolja ili lošija. Nakon što su utvrdili, ako je sadašnjost bila lošija, vratili su se natrag i ispravili stvar.

Monatuk projekt je navodno ukinut ranih sedamdesetih ali je nastavljeno finaciranje od strane privatnih investitora, odnosno korporacija. Voditelj projekta je bio već spominjani von Neumann, kojemu je pomagao Brookhaven National Labaratory, a financirala ga je, na počecima, CIA. Sam se dakle projekt uglavnom koncentrirao na putovanje kroz vrijeme, i telepatske sposobnosti ljudi, odnosno stvaranje PSY ratnika. Osim toga Brookhaven National Labaratory je "donio" u Montauk, vlastiti projekt vezan uz vremenske promjene, a CIA projekt MKULTRA, koji se odnosio na kontrolu ljudskog mozga.

Ovo je tek dio onoga što se u Monatuku navodno događalo. No, činjenica je da se na kontrolu uma radilo na svim stranama.

Evo nesto jako zanimljivo pa koga zanima vise o ovoj teoriji o projektu Montauk, neka potrazi na net. Zanima me sta vi mislite o ovome, koliko prica ima smisla mnogo je ljudi pricalo o ovome projektu, pa dali je moguce poverovati u ovakve stvari, zeleo bih da cujem vasa misljenja pa se se onda ja ubaciti u diskusiju


Proleteri svih zemalja, ujedinite se.








5153
poruka na forumu
3629 10080



post # 2 | 2014-03-26 , 5:02 PM

Jako intersantna tema.... :D Gledala sam nedavno dokumentarac o tome ...
evo nesto sam interesantno pronasallaa ... :D

U bazi Montauk se iz „paralelnih dimenzija" pojavilo nešto što će kasnije zvati „Monstrum iz Montauka". Sasvim nejasna izvorna fotografija pokazuje golemu životinju nalik gorili, a navodno je ista ta gošća podrobila podosta tehnike u bazi i zaprijetila životima istraživača. Mozgovi projekta su zaključili da smrtnu opasnost za čovječanstvo predstavljaju i drugi životni oblici, posebice virusi, koji bi mogli navaliti iz drugih svjetova pa je projekt ukinut. Ili je samo nastavljen negdje drugdje. Kao što to biva kod svih teorija zavjere. Zanimljivo je da vrlo popularni film prema romanu Stephena Kinga, „The Mist" („Magla"), tretira probleme koji bi se javili kada bi iz pukotine u Vremenu na Zemlju nahrupila gomila monstruma iz životinjskog carstva. No, priča o montauškoj zvijeri ne završava u kafeteriji hotela „Hilton", tog kišnog popodneva. Na obalama Long Islanda je jednog dana isplivao leš nepoznate životinje za koju se odmah počelo govoriti da je zvijer koja je zaglavila u našem prostorno-vremenskom kontinuumu. Iako su neki pokušavali dokazati da se radi o rakunu, morskoj kornjači, glodavcu, psu, kojotu ili ovci, nijedno objašnjenje ne može pojasniti izgled kreature na slici koja je obišla svijet zavjera i mašte.
Fotografija napuštene baze Montauk gdje su se navodno odvijali eksperimenti s putovanjem kroz Vrijeme

navodni „monstrum iz Montauka" nađen mrtav na obali mora nedaleko vojne baze Camp Hero na Long Islandu

Men-an-tol, neobična kamena konstrukcija u Engleskoj kod koje je prvi puta stvoren „tunel uVremenu", još 1923. godine
skice navodnih vanzemaljaca koji su posjećivali Montauk i prenosili tehnološka znanja Zemljanima

prva knjiga Prestona Nicholsa, sa zlatnim konjem na kojem su ispisana slova nepoznatog porijekla na naslovnici. Nichols kaže da je tako izgledala Zemlja u najdaljem pogledu u budućnost u eksperimentu Monatuk.

USS Eldridge, brod koji je naprosto nestao pred očima brojnih promatrača i pojavio se sat kasnije, sa katastrofalnim posljedicama za posadu.


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…








640
poruka na forumu
67 157



post # 3 | 2014-04-06 , 4:19 PM

Sve je to okoš_bokoš_prde_kokoš_priča za strašivu đecu. Propaganda B)




Forum » Opste diskusije » Misterije » Montauk Project
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]