• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Misterije » Leteći divovi – mit ili realnost?
Leteći divovi – mit ili realnost?




Wooo - hooooo!
177
poruka na forumu
10 108



post # 1 | 2016-06-16 , 2:20 AM



Krilata bića nalik ogromnom čoveku, plamenocrvenih očiju i sive boje, koja prave neverovatne manevre u vazduhu, viđaju se već više od pola veka širom planete. Ovo tajanstveno biće nazvano je motmen. Nemali broj očevidaca ga opisuje kao čoveka pticu, odnosno kao biće sa telom i glavom čoveka koje umesto ruku ima krila.

U junu 1954. mornar B. A. sa broda Duilio u italijanskoj luci Livorno na vedrom nebu video je jato ptica koje se letele u vidu slova V.

Uzeo je dvogled i ostao bez daha. Ugledao je jato krilatih bića sa ljudskim licima. Identitet ovog mornara pomorske vlasti nikada nisu otkrile. U isto vreme, tajanstvena bića na nebu ugledala su i trojica stražara sa tri ratna broda, usidrena u istoj luci. Njihova svedočenja proglašena su predmetom o kojem se ne sme govoriti.


Crvene oči

U novembru 1966. šestorica radnika koji su radili na mesnom groblju u Klajdeninu, videli su krilatog čoveka koji leti. Tvrdili su da je leteo, ali da nije mahao krilima, kako to rade ptice. Njihovo svedočenje da je čovek ptica imao krila čvrsta kao ona avionska i da mu je pogled crvenih očiju bio zverski objašnjena je opaskom da su popili previše viskija.

Početkom novembra 1966. troje stanovnika Point Plezenta, u Virdžiniji, u SAD, prijavilo je kako su na dva kilometra ispred grada, nad šumom, videli čoveka sa krilima koji polako leti nad vrhovima stabala. Niko im nije poverovao, uz konstataciju da mora da su videli nešto većeg orla kako lebdi, vrebajući plen.

Farmer Tomas Uri, udaljen 75 kilometara od Point Plezenta, krajem novembra je na svojoj njivi video čoveka pticu, koji je uzleteo kao helikopter i ustremio se na njega i njegov traktor. Leteo je iznad njega 10 km, a potom nestao na horizontu.


U decembru 1966. leteći čovek je viđen na desetine raznih mesta. U februaru 1967. devet vojnih pilota vazduhoplovne baze u Virdžiniji videli su čoveka pticu. Do novembra 1967. stotinak ljudi u Virdžiniji, Teksasu, Montani i Vašingtovu prijavilo je susrete sa motmenima.

Od tada se o njima ništa nije čulo do maja 1987. kada u leteći divovi viđeni u Burkini Faso u Africi. Zatišje je razbijeno 1997. prijavom da je čovek ptica viđen na dva mesta na provincijom Ligurija u Italiji.


Fajlovi: 9364866.jpg (5.9 Kb)



Forum » Opste diskusije » Misterije » Leteći divovi – mit ili realnost?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]