Page 2 of 2«12
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Horoskop i seks: Erotske igre za svaki znak
Horoskop i seks: Erotske igre za svaki znak


3517
poruka na forumu
2654 5411post # 16 | 2014-06-23 , 11:20 AM

Ovan

Quote Anna_Anna ()
Muškarac:On je sklon da svoju seksualnu energiju previše naglo koristi, neće dugo razmišljati kakav utisak to ostavlja na vas. Ipak ga astrolozi smatraju jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima. Osim što odlično poznaje anatomiju, lako uočava erogene zone svog partnera. Spreman je na sve, njemu nije strano ništa što dvoje ljudi žele da urade. Uvek je otvoren da u presudnim trenucima bude odlučan. Sve poze su mu omiljene.

hahahaah et sad :p


FORTIS FORTUNA ADIUVAT
1932
poruka na forumu
1648 12595post # 17 | 2014-06-24 , 7:56 PM

Quote Anna_Anna ()
RIBE

Žena:Urođene su im ružičaste naočare kada je reč o ljubavnim odnosima. Zato prolaze kroz pakao i mnogo emocionalno bolnih situacija. Rado se teše prolaznim seksualnim avanturama i to im pomaže da prebole prethodno bolno iskustvo. One zapravo traže čoveka koga će voleti do kraja svog života i sa kojim će moći da ostvare sve svoje seksualne fantazije. Stiču veliku mudrost u odnosima tokom života.


lol sem dela da kao idem od jednog do drugog i da trazim coveka koji ce do kraja zivota da mi ispunjava seksualne fantazije yeap it's me B) lol


1060
poruka na forumu
469 2429post # 18 | 2016-07-22 , 4:34 PM

Quote
Devica

Muškarac: Pripadnici ovog znaka često spadaju u feminizirani deo stanovništva, ali su veoma potentni i imaju veoma sličan ukus ženskim pripadnicama svoga znaka. Osim u tome što je on zaista prava maza, spreman da vam udovolji bez obzira na to koliko to njemu prijalo. Požrtvovan ljubavnik u svakom pogledu. Kada voli, to je najdivnije na svetu.

lol lol lol Samo ljubav veruj mi.... Dodzi Dodzi da me mazis dok te volim......


"Играјмо тај танго смрти као некада прее, нека се све заврти , само не заборави ме . Далеке јецају звезде , мио се гаси сјај Срце ми већ дуго слути - све му ће доћи крај Играјмо тај танго смрти као некада пре - нека се све заврти само не заборави мее" ...


BMW FREAK
1012
poruka na forumu
325 1116post # 19 | 2016-07-22 , 4:49 PM

Quote Anna_Anna ()
BLIZANCI

Muškarac:Mada fizički deluju pitomo i intelektualno, ako su rešili da vas odvuku u intimu svoga stana, to će sigurno i uraditi. Oni odbijanje ne priznaju. Ako je reč o duplom blizancu, to će vam biti najbolje seksualno iskustvo u životu. Veoma su maštoviti, osetljivi i jako im je stalo da do detalja saznaju šta volite. Vas će obavestiti šta njima prija. Ne treba ih propustiti.

:p


My Steam Profile (from SteamDB)
536
poruka na forumu
1317 5587post # 20 | 2016-07-22 , 10:10 PM

Quote
BIK

Žena:Na vas će ostaviti utisak mile i dopadljive osobe, mirne, možda pomalo trome, ali veoma krotke. Ni na pamet vam neće pasti kada sa njom budete postali intimni šta vas tu sve očekuje. Njeni seksualni nagoni su veoma jaki, ali oni podrazumevaju i romantiku, kao u starim holivudskim filmovima. Dugi pogledi u oči propraćeni adekvatnim rečima opustiće je dovoljno da vam dozvoli da je upoznate u potpunosti. Kao ljubavnica je veoma strastvena i spremna da prihvati i da inicijativu. Voli česte promene poza tokom odnosa.


A Boze ti sacuvaj sta napisase ljudi,gdje samo nadjose holivudske filmove evo bas me zanima lol lol lol  _why56
poruka na forumu
3 23post # 21 | 2016-07-25 , 3:59 AM

Quote Anna_Anna ()
Ovan Muškarac:On je sklon da svoju seksualnu energiju previše naglo koristi, neće dugo razmišljati kakav utisak to ostavlja na vas.
glupost bozja.
Ostalo je tacno.


"There are 10 types of people. Those who understand binary and those who don't."
- Dalin Seivewright


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Horoskop i seks: Erotske igre za svaki znak
Page 2 of 2«12
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]