• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Sedam tipova muškaraca koji nikako nisu za seks
Sedam tipova muškaraca koji nikako nisu za seks


3268
poruka na forumu
448 1828post # 1 | 2013-01-09 , 4:04 PM

Frajer iz noćnog provoda
Svi mnogo bolje izgledaju pod klupskom rasvijetom. Onaj muškarac koji vas je častio pićem, cijelo se veće smijao vašim šalama i dijelio vam komplimente, možda i neće biti više tako dobra prilika čim ga malo bolje pogledate ujutro kad se probudite.
Da biste izbegli potencijalno ružno iznenađenje, dajte mu svoj broj i dajte vremena da se cijela situacija razvije.

Kolega
Možda vam se čini kao najzgodniji, najfatalniji i najšarmantniji muškarac koji je ikada šetao hodnicima vaše kancelarije. Međutim, ako spavate s njim, slatka očijukanja u kojima tako uživate najverovatnije će zamijeniti neprijatni susreti po hodnicima.
Zdrav razum nalaže da je miješanje privatnog i poslovnog života uvek najbolje izbjeći. Ukoliko se još dvoumite, razmislite da li je on vrijedan potencijalnog gubitka reputacije na poslu.

Hoću-neću tip
Ovog muškarca poznajete već duže vreme. Ponekad vas pozove, a ponekad ne. Izlasci znaju ponekad da budu fantastični, a često baš i ne.
U vašem odnosu ništa nije dosljedno, ali između vas postoji ta neka hemija koja vas natjera da se javite svaki put kada zazvoni telefon. Činjenica je, i vi to dobro znate, da vaš odnos ne vodi nigdje.
Slijedeći put kada vas nazove, pustite neka mu se javi govorna pošta, a Gospodin pravi će se već pojaviti.

Grozni bivši dečko
Linija između ljubavi i mržnje vrlo je tanka, a ponekad žene koje nisu još preboljele svoje bivše partnere prelaze tu liniju. Prestanite da se mučite.
Ako on ne zaslužuje više naziv dečka, tada mu i sve privilegije vezane uz spavaću sobu moraju biti oduzete.

Drug
On je predivan, zgodan, drag i uvek je tu kada je potrebno. Jedini je problem to što ste vas dvoje isključivo samo prijatelji. Ova situacija tačno odgovara receptu za odnos “prijatelja s povlasticama”.
Međutim, isplati li se divno prijateljstvo komplikovati i narušavati seksom?

Poslednji Mohikanac
Muškarac koji poslednji napušta neku zabavu ili zatvara kafanu nalazi se u potrazi za podjednako očajnom ženom i nada se da će ga ona povesti kući sa sobom. Nemojte biti ta žena.
Jedan takav “after party” vrlo lako se može pretvoriti u vrlo veliko žaljenje.

Seks utjehe/osvete
Seks za koji se nadate da će ispuniti prazninu ili vam pomoći da zalječite slomljeno srce je vrlo loša ideja.
Iskreno govoreći, upravo je ovo jedan od najprimamljivijih lijekova nakon svježeg raskida, čak iako dobro znate da to neće upaliti. Odolite želji da vam seks s drugim muškarcem pomogne u zaboravljanju bivšeg partnera, jer ćete na kraju oboje biti povređeni.Fajlovi: 2490488.jpg(60.7 Kb)

Ima ta jedna vrsta nedostajanja, po meni najgora, kada dvoje ljudi sjede jedno pored drugog i nedostaje im ono što više nisu...
Nekada sam anđeo, nekada demon... ali sam uvijek 100% žena...
Nikada nemoj odustati dok ne daš sve od sebe. Bolje je pokušati i ne dobiti ništa, nego ne pokušati i uvijek se pitati šta bi bilo da si pokušao...
759
poruka na forumu
24 112post # 2 | 2013-02-17 , 3:46 AM

Poslednji Mohikanac - moze imati sto i jedan razlog zasto je ostao zadnji :D


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Sedam tipova muškaraca koji nikako nisu za seks
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]