Page 2 of 2«12
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Erotski horoskop za nju i njega
Erotski horoskop za nju i njega  Muhy543
poruka na forumu
402 2236post # 16 | 2014-01-03 , 3:22 PM

Quote Impi ()
Muškarac: ozbiljan, uspešan, veran, pruža sigurnost. Privlače ga inteligentne žene od kojih očekuje više od seksa – pouzdanost i podršku. Poseduje veliku seksualnu energiju i spreman je d partnerku vodi u orgazam. Izdržljiv je, istrajaće dok je ne zadovolji. Erogene zone: masaža donjeg dela kičme budi potisnutu erotsku vatru. Idealan partner: Bik, Devica, Škorpija.
:D da


"Je veux juste que tu sache que tu es la plus belle chose qui me soit arrivée dans la vie" ..
110
poruka na forumu
85 568post # 17 | 2014-01-03 , 5:46 PM

- Ja sam "BIK" :
Muškarac: osvaja postepeno, ali ne odustaje od žene koja ga privlači. Osetljiv je i shvata erotske potrebe i osećanja partnerke. Voli klasične poze, ali neće odbiti ponudu za egzotičnu varijantu. Osvajajte ga polako. Pružiće vam sigurnost i pregršt uživanja. Erogene zone: strastveni poljupci u vrat i ispod ušiju probudiće u njima vulkan strasti. Idealan partner: Škorpija, Jarac, Ribe.

-Pa ako je neka zainteresovana za cmok ,neka se javi na moj pp ,samo tiho da nebih dobio udri - zato SSSHHHHHHHHHHHHH ... !!! - POZDRAV cao od mene B) za vas najlepse ruza . . . . .


Poruku je menjao/la zajackod - Petak, 2014-01-03, 5:48 PM


Odabrano "sredstvo" opravdava postizanje svoga sna . . . . . ! ! !
2302
poruka na forumu
2385 4603post # 18 | 2014-02-08 , 6:17 AM

Quote Impi ()

Rak
Žena: senzualna i stidljiva. Potrebno joj je da se uveri u iskrenost partnera kako bi se prepustila erotici. Osvajaju je komplimenti, a opušta duga predigra i ljubljenje grudi. Stidljivost iščezava sa zrelošću. Kad stekne životno iskustvo i samopouzdanje, postaje sve čulnija i seksualnija. Uživa u nežnim milovanjima i uzvraća partneru. Obožava poljupce. Može da doživi orgazam ljubeći se. Odbijaju je grubi i nametljivi muškarci koji žele brz seks.

ima istine aaaa :D potrefili su i idealne partnere,bik,djevica ribe :D


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Erotski horoskop za nju i njega
Page 2 of 2«12
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]