• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Romanticne komedije pogubne za vezu
Romanticne komedije pogubne za vezu


10209
poruka na forumu
3201 5796post # 1 | 2013-12-10 , 8:39 PM

Nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je iznenađujuće rezultate - prosečan gledalac ozbiljno shvata romantične komedije, a u poređenju sa filmskim pričama, nijedna životna nije dovoljno dobra.

Čitav taj žanr filmske industrije stvorio je iluziju kojoj vaša veza, koliko god bila kvalitetna, ne može parirati, a parovi koji inspirisani romantičnim komedijama žele idealnu vezu u kojoj će biti „srećni do kraja života” baš kao na filmu trebalo bi pod hitno da pređu na trilere.Tako je četvrtina ispitanika priznala da se oseća kao da bi trebalo da čita misli partneru, a petina muškaraca izjavila je da njihova lepša polovina, pod uticajem romantičnih komedija, očekuje poklone i cveće „tek onako”. I zato, ako već gledate romantične komedije - nemojte ih shvatati preozbiljno, za vaše dobro.


2486
poruka na forumu
1993 17761post # 2 | 2013-12-10 , 8:44 PM

Quote Dusomoja ()
Čitav taj žanr filmske industrije stvorio je iluziju kojoj vaša veza, koliko god bila kvalitetna, ne može parirati, a parovi koji inspirisani romantičnim komedijama žele idealnu vezu u kojoj će biti „srećni do kraja života” baš kao na filmu trebalo bi pod hitno da pređu na trilere.


Ajaaaaajaaaaj :o kako me pogodi :) Ja mislim da sam na ovom sajtu pogledala sve romanticne filmove koji postoje :) I moram priznati da mi leze i prijaju i da se 10 x dnevno zapitam zasto mi zivot nije takav kakav je u filmu .. Ne mora onaj kraj srecni do kraja zivota, ali dovoljno je za one male poklone i znakove paznje ko na filmu ..

Naravno da sam svesna toga da ako bi imala savrsenu vezu da joj nista ne fali da to ne bi bilo moguce ... da svaka veza kao i zivot ima svoje uspone i padove i resavanje problema koji nailaze, kao i u zivotu ... da je sve dobro bilo bi monotono .. :)

Ali opet s vremena na vreme pozelim da sam glavna glumica nekog filma i da uzivam neko vreme bez brige :)


10209
poruka na forumu
3201 5796post # 3 | 2014-05-16 , 8:53 PM

Nazalost na nas zene komedije utecu
Ja sam znala reci pre a sto nebi i ti onako kao on da me iznenadis ili sl hahhaha pozelim sebi naravo.

A tek turske serje pa ona ljubav pa a jojjjjjj
Poslednje vreme gledam samo akcje
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Romanticne komedije pogubne za vezu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]