• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Prihvati cinjenicu
Prihvati cinjenicu






10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 1 | 2014-07-19 , 8:30 AM

Da otvorim ovu temu asocirao me jedan korisnik u nasem forumu

Citam kako porucuje svojoj devojci ili bivsoj bices moja ili nicija i
svaki tvoj novi ce zavrsiti kao i ovaj u bolnici <_<
Ne zelim nikoga uvrediti nikome pametovati ali smatram ljubav se
nemoze prisiliti. A onaj ko je ljubomoram nije svestan ako
ne ume kontrolisati ljubomoru da ga moze kostati glave.

Ako ga nece vise neci i kraj je

Sta vi kazete na ovu temu ms ja sam ostala bez texta majkemi :)










100
poruka na forumu
108 243



post # 2 | 2014-07-19 , 11:52 AM

Savjet za sve ,kad upoznate neki djevojku ,momka ,prijatelja i sl.. nikad nemojte gajiti neka velika ocekivanja ili dizati nekoga u nebesa(naravno u svojoj glavi ) ,jer kad tad ce se desiti da vas taj neko ,npr ako je djevojka u pitanju ,da ce vas ostaviti . Samim tim sto nista ne ocekujes tj imas misljenje ako bude bude ,ako ne nikom nis ...izbjecete mnogo toga ,bolje biti iznenadjen nego razocaran,vrlo jednostavno.

Prvo provjerite da li se vi njoj ili njemu svidjate prije nego nesto podduzmete dalje ako se ne svidjate nemoj dzabe nis ni pokusavati ,time ces izbjeci mnoge neugodnosti. Ako se svidite jedno drugom onda pamet u glavu i otvorite 6 pari ociju :D jer internet je cudo ,tj leglo prevare . Ako vas ostavi ,nis strasno idete dalje ako ste je voljeli ,bice malo teze ali zivot ide dalje,patis jedna period i pojavi se druga koja te cijeni i koja hoce . Neces je mozda nikad zaboraviti ali to ne znaci da je moras cekati cijeli zivot iako znas da nece nikad vise biti tvoja .Produzi dalje ,zivot se nastavlja nije jednina i da jeste ,pa sta .nece te i to je to ,pomiris se sa tim i bices miran.

Ljubomore treba da ima ali ako je osnovana ako nije samo ce dovestio do toga da sve propadne tj unistice vezu,brak i sl .Price bices moja ili nicija su za djecu pa cak ne i za djecu vec zivotinje ,ponasajte se kao ljudi a ne kao cudovista ..


Vrlo je jednostavno .. ne mozes nikod natjerati da ti se javi ako nece a da ne pricamo o vezi ..Znaci nece ,oki ne mora ides dalje ,ima koja hoce i problem rijesen. ;)


Poruku je menjao/la adnan84 - Subota, 2014-07-19, 12:10 PM


Tražeći ono što mi treba, a što ni sam ne znam tačno šta je, išao sam od čoveka do čoveka, i video sam da svi zajedno imaju manje nego što imam ja koji ništa nemam, i da sam kod svakoga ostavio ponešto od onoga što nemam i što tražim.

Ivo Andrić

Kako je čudan i glup insan. Izgubi zdravlje stičući bogatstvo. Zatim da bi povratio zdravlje potroši bogatstvo. Uništi sadašnjost brinući se za budućnost, a u budućnosti plače prizivajući prošlost. Živi kao da mu smrt nikada neće doći, a umire kao da se nikada nije ni rodio.


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Prihvati cinjenicu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]