Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Ljubavne poruke (Stihovi-sms-stih u slici)
Ljubavne poruke






93
poruka na forumu
6 17



post # 91 | 2014-01-20 , 7:16 PM

Sumorna je ova noć bila
počinje da boli
Mislim da me tamo neko bar malo voli
ma voli me sigurno
tešim sam sebe
i onda tiho šapnem
VOLIM I JA TEBE !







  Sid



380
poruka na forumu
105 507



post # 92 | 2014-01-20 , 7:16 PM

jako zgodno pisete, samo to treba nekome poslati...


Poruku je menjao/la vladogrozni - Subota, 2012-01-07, 7:27 PM


jedno je kad ceznes za nekim ko je daleko,
a drugo kad ceznes za nekim ko je kraj tebe, tu...

godine nas obrade razlicito...
nekome postane vazno s kim ce leci,
a nekome s kim ce se probuditi...








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 93 | 2014-01-20 , 7:16 PM

Voli me kad to najmanje zasluzujen jer tada mi je tvoja ljubav najpotrebnija..

Ne znam kada vise boli, kada si tu ili kada te nema, kada me gledas ili kada smo stranci. Ne znam sta vise boli, ta tvoja kosa ili te divne oci, kada te zelim ili kada te dozivam, ne znam kada vise boli, kada se daje ili moli, kada se mrzi ili voli, ne znam, ali znam da boli!.

Ne zalivaj tugu suzama jer sve sto se zaliva brze raste!!!!!

Katkad zelis,a zelja ti nije ostvarena.Katkad volis,a a ljubav ti nije uzvracena.Katkad ti se place,a suze nemogu poteci,katkad ono sto osjecas poruke nemogu izreci...

Ljubavi moja, zeljo mojih snova, volim te svaki dan iz nova, ti si radost moga jutra, ti si moja i danas i sutra, moje duge nespavane noci, ti si nada u mojoj samoci!!!

Ako se umoris od lutanja, ako izgubis veru u ljude, slobodno svrati u moje srce, za tebe mesta mora da bude



Pogledaj na sat-sve ce ti biti jasno,da niko nikoga ne cima ovako kasno,to rade samo oni kojima je stalo,a zasto to ja radim,RAZMISLI MALO..

Seti se ljubavi, koja ne prolazi. Seti se tuge, koja ne odlazi. Seti se srca, koje te voli. Seti se rane, koja me boli. Seti se ove pesme, ko' uspomene. Seti se jednom, nakon svega mene

Mozda neke slike vremenom izblede,mozda neke uspomene mnogo manje vrijede,a lazu da ljubav vremenom prestaje,koga jednom zavolis u srcu ti ostaje!

Ne okreci glavu kada me vidis i ne gledaj me kao neznanog gosta,osmehni se bar zbog proslosti nase,od osobe koju sam volio i osmeh je dosta!

Kad bi mi ostala dva daha do kraja zivota,
jedan bih iskoristila da te poljubim,
a , drugi, da ti kazem da te VOLIM


Fajlovi: 6005070.jpg (19.6 Kb)









1354
poruka na forumu
453 256



post # 94 | 2014-01-20 , 7:16 PM

One koje volimo uvek izgubimo,retko ili nikad više se ne zaljubimo... Sve što posle dodje bekstvo je od krize, samo jednom se voli,sve ostalo su reprize!!!!

moje srce bez tebe pati, i kako mi je u dusi nikada neces znati. kao sto te volim voli i ti mene, jer sve sto osecam to je samo za tebe!

Ova poruka ima svoj zadatak,da ti na lice stavi osmeh sladak. ako nije uspela odmah se nje resi,a ako jeste opet se nasmesi:)

Poruka ova nek te razveseli salje ti je neko ko te mnogo zeli vec odavno ti si zelja srca moga poruku ti saljem preko mobilnoga!!!


Nije ova prica zivot moj
niko me ja nisam srecan broj
sto puta sam pao, sve od sebe dao
ali jos u ljubav verujem, verujem :juhu:





  Sanja



968
poruka na forumu
333 2389



post # 95 | 2014-01-20 , 7:16 PM

Lijepo je znati da postojiš u mom životu...nije bitno ni koliko, ni otkad, ni zašto...lijepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu...

Ako se ikad sretnemo, nemoj mi ruku dati. Ako se ikad vidimo, pođi i nemoj stati. Ako se ikad nađemo, daleko od mene stani. ako se još volimo, doći će naši dani.

Trebaš mi…kao zori sunca, kao tijelu srce, kao suncu zrak, kao tišini nemir, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao krv veni, kao…Ti…meni…

Nemoj nikad voljeti, možda nećeš shvatiti, jer kad jednom zavoliš, znaj da ćeš patiti. Zaborav je težak voljenog bića, a ljubav je uvijek neka tužna priča.

Kad pročitaš ovu poruku ti pomisli na mene kako me srce steže! Otkad Tebe znam, sve me na Tebe veže, Tvoje ime u srcu nosit ću i dok živim Tebe VOLJET ĆU!

Ti si cilj i punina mog života. Ti si srce koje me ljubi, uho koje me čuje. Ti si ruka koja me drži i snaga koja me jača.

Ne znaš koliko zvijezda na nebu ima, ne znaš kako je meni noćas zima, ne znaš koliko Te želi netko, ali znaj da je uz Tebe iako si daleko.

Noćas dok rosa umiva travu, dok tiha noć sanja o danu, noćas dok svi sanjaju o raju ja snivam o Tvom zagrljaju.

Oči me tvoje zaluđuju, osmjeh mi donosi sreću. Znaš li dušo da Te nikad zaboravit neću?

Ne mogu da zaboravim onu večer, ne mogu da izbrišem sjećanja, ne mogu da Ti kažem «zbogom», kad još nisam rekao «zdravo», kad još nisam upoznao srce Tvoje kad mi ga još nisi otvorila. Ne mogu da kažem da je kraj, kad nije ni početak.

Da sam ptica, letio bih za Tobom. Da sam pas, trčao bih za Tobom. Da sam riba, išao bih na kopno za Tobom. Pošto sam čovjek, jedino što mogu je voljeti Te!

Volim Te dirati, gledati Te, nervirti Te, mozak Ti ispirati. Volim Te maziti, paziti, razmaziti, zaraziti, ne volim Te moliti, ali VOLIM TE VOLJETI TE!!!

Naučit ću vjetar da šapuće Tvoje ime, cvijeće da miriše na Tebe, naučit ću sunce da miluje kao Tvoj dlan, zvijezde da sjaje kao Tvoje oči. Tada bit ćeš svuda oko mene...

Ako postoji sjaj (onda je u Tvojim očima) ako postoji sreća (onda je to život s Tobom) ako postoji tuga (onda je život bez Tebe) ako je tko voljen (onda si to Ti)!!

Nezdravo, neshvatljivo, totalno, nezamislivo, nemoguće, nenormalno, ludo, čarobno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno TE VOLIM.

Tvoje usne slađe su od meda, moje srce gori dok Te gleda, Tvoje oči ljepše su od neba... Ti si ono što meni treba !

Poslat ću ti vjetrom poljubac blag, da Ti kaže da ima netko mome srcu drag, a Ti ga udahni da zauvijek ostane tu, jer ja sam s Tobom i u dobru i u zlu.

Poslat ću Ti vjetar da Ti miluje kosu, za svako jutro poslat ću Ti rosu, poslat ću Ti mjesec da u mraku sja, a što se tiče puse, to ću osobno... JA.

Želim bezbroj poljubaca posuti po Tvome tijelu... Želim Tvoje dodire po svojoj koži... Želim zaspati uz Tebe i probuditi se šapčući Ti nježno VOLIM TE.

Dvije suze krenuše niz obraze moje dok mislim na Tebe i ime Tvoje. Samo Tebe volim i o Tebi snivam, jer Ti si mi sve što imam.

Kad osjetiš najteži trenutak u životu, kad izgubiš povjerenje u sebe, sjeti se bar tad da postoji netko tko misli na Tebe.

Pokloni mi svoje oči i njihov topli sjaj, pokloni mi još nešto: svoj vječni zagrljaj. Pokloni mi svoje meke usne i tople riječi dvije: VOLIM TE.

Koliko dugo tražio sam sebe, u zagrljaju svjetlosti i mraka... Koliko dugo ići ću do Tebe, a potrebno je samo par koraka...

Svu noć čekam Te i tražim kroz snove. Ti ne čuješ glas i pjesmu što Te zove, ne, nije me strah kad ostanem sam, jer uvijek osjetim strast što lebdi između nas.

Dođi da Ti nešto šapnem na usta, možda pronađemo zajednički JEZIK.

Samo su za Tebe jutros pjevale ptice... Samo su Tvoje ime šaptale ravnice... Samo za
Tebe oblaci nebom plove... Samo Tebe moje srce zove...

Pristajem na sve samo kaži, čini što hoćeš i život traži. Uzmi me vodi me, ne pitam kuda, čini što hoćeš s Tobom ću svuda.

Ja neću ljepšu, ja neću drugu, birao sam, srećo moja, il’ Tebe il tugu.

Ako me ne voliš nek Ti je sretno, al' ja Te volim i voljet ću Te vječno.

Otvori mi svoja vrata, ja sam čovjek koji kuca, vjerni sluga što Te moli, zarobljenik što Te voli, Ti kraljice moga srca.

Sumnjaj dal' su sjajne zvijezde ove, sumnjaj dal' Sunce zna putanju svoju, sumnjaj dal' laž se istinom ne zove, al' u ljubav ne posumnjaj moju.

I da mi daju svijet da ga uzmem sebi, da me učine jačim i od Boga, nijednu sekundu razmišljao ne bih, uzeo bih Tebe umjesto svega toga!

1000 je suza u mojim očima bilo. 1000 je želja koje mi život nikad nije ispunio...malo je prijatelja koje trebamo svi, a još manje ljubavi takvih kao što si Ti.

Reci mi što da radim i učinit ću sve, reci mi što da budem i bit ću za Tebe. Volim Te!

Daleko od očiju, al’ od srca nisi jedino što mi nedostaje Ti si! Nisi zvijezda ni anđeo ni Bog da Te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim!!

Ako je Francuska ljubav onda si Ti Pariz !!

Ona je istina, koju u srcu nosim! Ona je biće, koje ludo volim! Ona je laž, koja me boli! Znam, da je uzalud, ali ipak ju volim!

Oduzimas mi dah, za Tobom ludim! Volim svaki Tvoj osmjeh dok se budim! Volim
Tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan! Oduzimaš mi dah, ostajem bez riječi!

Vodi me kroz noćni san, sakrij me k'o zrno u dlan. Voli me k'o nikada! Budi moje sunce nakon oblaka! Ti si moj život, nada i snaga!

Tvoja će ruka moju voditi po obzorju plavom, priječi ćemo 7 mora i ići snom i javom.

Što dalje od bola i samoće koja umara poći ćemo sami TI i JA!

Ljubilo bih Tvoje usne i danju i noću, šaptao Ti draga moja: samo Tebe hoću! Mazio bih Tvoje tijelo od glave do pete, radilo bih nešto što ne valja jer nisam više dijete.

Nisam Ti suza u oku, a Ti to meni jesi. Nisam Ti osmjeh na licu, a stalno se pitam gdje si. Uzalud ovo pišem uzalud srce pati, ipak za Tebe dišem i volim Te, shvati.

Kada pada kiša, kažu da duše mrtvih dolaze da vide one koje vole, ..... kada mene jednom više ne bude, tu gdje si Ti kiša nikad neće prestati!!!

Poželi da postanem voda – POSTAT ĆU MORE, Poželi da postanem toplina – POSTAT ĆU SUNCE, Poželi da postanem sjaj – POSTAT ĆU ZVIJEZDA, Poželi da Te zaboravim - ZABOTAVIT TE NEĆU! :) :) :)


"Ne budi nesrecan što u ovome svetu niko ne zna za tebe. Zašto,misliš da si toliko važan da bi te trebali poznavati? Kada budeš zaista tako važan, a da i ne misliš o tome, oni će znati za tebe.





  Inn@



138
poruka na forumu
147 493



post # 96 | 2014-01-20 , 7:16 PM

1.
tebi kojeg volim ovu pjesmu pisem, jer svakog dana volim te sve vise..tebi kojeg volim ovu ljubav dajem i zbog toga nikad necu da se kajem...tebi kojeg volim ja sam dala srecu i bez tebe duso sretna biti necu...VOLIM TE

2.
Neko ko mi terba pokrajn mene nije. Neko koga zelim u snu mi se krije.Neko ko mi u zivotu znaci u mislima moim skita. Neko koga Ludo volim sada ovu poruku cita!!

3.
Lutam i pitam trazim i molim jer sad samo tebe volim! volim volecu jer srce tako zeli jos onoga dana kad smo se sreli !!

4.
Zelim da tugu nikada ne vide tvoje oci. Zelim da ti sreca blista kao zvezde u noci zelim da te dusa nikada ne zaboli a svako kao ja da te ceni postuje i voli

5.
Sudbina se poigrala sa mnom umjesto da patim zbog pogresnog,sudbina mi je otvorila vrata da zavolim pravog...

6.
Živi i nemoj stati!VOLI ali nemoj ponos dati,život cesto zna da boli,ali imaj nade netko te VOLI!možda za tebe netko diše i upravo ti ovu poruku pise..

7.
Owo je ludo doba,i mi smo lude srece,obicno wolimo one koji NAS nikad woleti nece...!!!

8.
Vjeruj da mislim na tebe i kad te ne vidim...Vjeruj mi da te zelim i kad te ne zovem...Vjeruj da te ljubim i kada te ne dodirujem...Vjeruj da mi trebas i kada nisi kraj mene....:-D

9.
Cao moje medeno mogu li dobiti rezervi kljuc tvoga srca,da vidim za koga ono kuca?!Da mu pocupam sve arterije i vene ako ne kuca zbog mene...

10.
Voli i kad zbog toga patis jer covjek ne umire kad prestane da dise vec onda kad ne moze da zavoli vise








13
poruka na forumu
59 231



post # 97 | 2014-01-20 , 7:17 PM

"Znaš da ti je stvarno stalo do nekoga onda kad moraš sam sebe uveravati da nije.Ali ti nju volisss.. :))


MM








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 98 | 2014-01-20 , 7:17 PM

Čudno je kako je život prazan... Kada jedna osoba nije tu... Ili kada živiš među toliko ljudi... A misliš samo na nju...

Nemoj da patiš, suze da liješ, ako me voliš zašto da kriješ, ne muči srce, ne muči sebe jer možda i ja volim tebe.

Nije mi bitno gde si ti a gde sam ja, nije mi bitna ova daljina između nas, bitno je da si tu gde trebaš biti-duboko u mom srcu!

Lako je voleti onoga koga si mrzeo, ali tesko mrzeti onoga koga si volela.

Ne veruj onom ko ti kaze: "volim te!", vec onom ko te sa suzama u ocima pita: "volis li me?"


Ružacveta usred žita ijubim onog ko pročita. Ljubi i ti ko ti šalje, pa nek ruža cveta i daije !!!







  Sanja



968
poruka na forumu
333 2389



post # 99 | 2014-01-20 , 7:17 PM

Ako zaspim, sanjacu te. Ako se probudim, videcu te. Ako te vidim, zaljubicu se. Kazi mi molim te, sta da radim sa tobom?!

Ljubav je kao delfin sto se obasjan mjesecinom kupa u toplini tvojih ociju i zato ih nikada nemoj sklopiti jer kazu da delfini umiru u tami.

Ja imam samo dve bitne stvari u zivotu-srce i tebe! Srce za tebe a tebe samo za sebe-volim te!!!!

Ponovo ti govorim da volim te, po ko zna koji put ja ti priznajem da svaki ovaj tren sa tobom radost je, hvlala bogu sto mogu biti kraj tebe.


"Ne budi nesrecan što u ovome svetu niko ne zna za tebe. Zašto,misliš da si toliko važan da bi te trebali poznavati? Kada budeš zaista tako važan, a da i ne misliš o tome, oni će znati za tebe.








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 100 | 2014-01-20 , 7:17 PM

Kažu mi ljudi da je lijepo u raju
A ja bih rekao da je tvom zagrljaju
Možda griješim i neću do raja
Al' nadam se da ću do tvog zagrljaja :p










3907
poruka na forumu
677 4248



post # 101 | 2014-01-20 , 7:17 PM

Ja sam kao zrnce peska u pustinji,ako me jednom izgubis nikada me neces naci,svako zrnce ce liciti na mene a to necu biti ja :* .


"Ee pa pomoli se Bogu .. da ti da mir.. i da ti pokaze pravi put.. kreni dalje u zivotu s glavom gore .. i bit ce sve oke ! nemoj imati crne misli ne krvi sebe za nista.. ja verujem u tebe !"








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 102 | 2014-01-20 , 7:17 PM

Pusti da pada kiša i misli na mene,
jer svaka kap je poljubac za tebe.


Ne traži od sunca da večno sija, ne može-postoji noć!
Ne traži od čoveka da večno živi, ne može-postoji smrt!
Ne traži od mene da ne volim, ne mogu-postojiš TI!

Sinoć sam ti poslao anđela čuvara, ali se nije mnogo zadržao, ubrzo se vratio. Kad sam ga pitao što je došao, rekao mi je: " Anđela ne čuvaju Anđeli" :ruza:


1. Svi su mi rekli da te zaboravim, ali mi nitko nije rekao kako!!

2. Svidjaju mi se tvoje usne, samo toliko da znas. Ali jos vise bi mi se svidio tvoj poljubac koji nikako da mi das.

3. Svitanja bez tebe puna su praznine, kad oblaci pisu tvoje ime... A u kasnu noc kad grad utone u san ja cu samo zbog tebe cekati novi dan.

4. Svu moju ljubav cu ti dati, dok ne bude iznad svih oblaka. Ti si jedino na svijetu sto cu uvijek voljeti.

5. Tako male stvari cine zivot moj, ali ono sto mi fali poljubac je tvoj, tako male stvari cine zivot moj, daj ponekad se javi - isti mi je broj!!!!

6. Te tvoje usne opojne jos uvijek sanjam kako su me ljubile!

7. Ti imas divan pogled, ti imas divan osmjeh, al najljepse su tvoje oci, koje sanjam svake noci!

8. Ti imas nesto lijepo, sarmantno, uzviseno, jedinstveno, nesto sto drugi nemaju i ne mogu imati, ti imas MENE!!

9. Ti me pitas koga volim. Evo da ti odgovorim. Brzo citaj velika slova. Evo tebi odgovora!

10. Ti si jos tu, na usnama sto gore. Ti si jos tu, gdje je srce moje. Ti si jos tu, iako nisi kraj mene.

11. Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteze doci, ali bas zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepsa i najsjajnija!

12. Ti si meni sve osjecam, jos uvijek tebi ja pripadam, jos uvijek cekam te, da vratis se, da te opet ljubim...

13. Ti si mi sve sto imam, volim te srcem svim, ti si mi sve sto snivam, zbog tebe postojim!!!

14. Ti si najvece blago ovoga svijeta, a ja sam najbogatiji na svijetu, jer si pored mene.

15. Ti si slag u mojoj kavi, ti si ljesnjak u mojoj cokoladi, ti si zvijezda na mojoj stazi, reci mi da me volis, reci mi da me trebas.


Mozda se nekada zapitas zasto zadrhtim kada te vidim...zasto bezim od tvoga pogleda...Odgovor je jedan i istina mnogo boli...mozda neces razumeti:"strah me da te volim..."










2515
poruka na forumu
2013 17837



post # 103 | 2014-01-20 , 7:18 PM

-Kaze decko devojci: "Mogu te naterati da kazes VOLIM TE" :)
ONA: Nema sanse!
ON: Hocemo se kladiti? (:
ONA: Ajde! :P
ON: Ok! Za pocetak....reci plava?
ONA: Plava!
ON: Reci ljubav?
ONA: Ljubav!
ON: Koliko je 1+1?
ONA: 2!
ON: Koliko imas godina?
ONA:18!
ON: Hahahahhaha...rekao sam ti da te mogu naterati da kazes 18! xDDD
ONA: Ne! Rekao si da me mozes naterati da kazem VOLIM TE!
ON: I ja tebe...♥ (:


Zašto zatvaramo oči kada plačemo? Kada sanjamo? Kada se molimo? Kada se ljubimo? Zato što znamo da najlepše stvari ne možemo videti nego ih osećamo srcem ♥ !


"If you have a problem with me, call me. If you don't have my number, then that means you don't know me well enough to have a problem." ✌️





  Dea92



1186
poruka na forumu
856 5488



post # 104 | 2014-01-20 , 7:18 PM

Nekada moraš otići, da vidiš ko će doći za tobom. Nekada moraš pričati tiše, da vidiš ko te sluša. Nekada se moraš potući, da vidiš ko je na tvojoj strani. Nekada moraš donosti pogrešne odluke, da vidiš ko će ih ispraviti. NEKADA MORAŠ VOLJENOJ OSOBI DOPUSTITI DA ODE, DA VIDIŠ DA LI TE VOLI DOVOLJNO DA SE VRATI ♥ !

ONA:Prijatelji smo zar ne??? ON:NaravnoQ!!! ONA:Onda budi iskren,u koga si zaljubljen??? ON:Ona je nesto posebno... ONA:Oh..,mora da je jako sretna... ON:Mozda...Volim je od dana kad sam prvi put razgovarao sa njom... ONA:Stvarno???Prijatelji smo-nazovi je,hocu da je upoznam... ON:Ok...(vadi telefon i bira broj) ONA:Pricekaj-neko me zove...Halo??? ON:VOLIM TE!!!


I dusa i telo sve je CRNO BELO, za ostalo nek nas ČUVA BOG ♥

Zagrli i poljubi me sada,
ostani bar noćas sa mnom do kraja,
gromovi nek lome nebo mog grada,
nek padaju letnje kiše po nama.... ♥♥♥♥♥

N♥♥♥








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 105 | 2014-01-20 , 7:18 PM

"Nikad joj nisam izjavio ljubav riječima, ali, ako pogledi govore, i najobičniji idiot je mogao pogoditi da sam bio zaljubljen do ušiju." :)




Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Ljubavne poruke (Stihovi-sms-stih u slici)
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]