• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Znate li kojem delu muškog tela naviše godi ženski dodir?
Znate li kojem delu muškog tela naviše godi ženski dodir?


104
poruka na forumu
130 3411post # 1 | 2016-04-06 , 3:37 PM

Muškarci, za razliku od žena, nemaju puno erogenih zona. No na muskom telu postoje čarobne tačke strasti, a niti jedan se ne nalazi ispod razine struka. Saznajte gde je muška 'tačka vrenja' koju možete aktivirati poljupcem, dodirom i grickanjem

Klikni da vidis sliku.

"Muški vrat skriva najjače erogene zone koje ga, ako se dotaknu, poljube ili pak gricnu na pravi način mogu u trenu uzbuditi"

Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog ponosa, na telu muškarca postoje tačke koje mogu izazvati erupciju strasti.
Reč je o muskom vratu koji skriva najjače erogene zone i koji, ako se dotakne, poljubi ili pak gricne na pravi način muškarca može u trenu uzbuditi.


1. Za poljupce:
Želite li isprobati najstariji trik koji doista pali, 'napadnite' muskarcev vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uveta.
Poljupci na ovom delu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite muskarcu užitak koji podiže granice.


2. Za dodire:
Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tela ženama predstavlja pravi užitak. No, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno da delu vrata. Želite li isprobati ovaj trik upotrebite maštu i lagano krenite u akciju.

Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini vrata i to od zatiljka prema dole. Ovaj nežan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s prvom tačkom.

3. Za grickanje:
Nežno grickanje vrlo je strastven čin koji, u žaru seksualnog odnosa spontano ili ciljano koriste mnogi. No nežni ugrizi čine čuda na vratu muškarca i zato isprobajte ovu staru dobru tehniku uzburkavanja strasti.

Krenite s tačkom 2., potom pređite na tačku 1., a za veliko finale iskoristite zubiće. Završetak vrata i deo ramena nežno uhvatite zubima te primite kožu taman toliko da se ne oseti. Užitak koji pruža ovaj na oko beznačajan trik za muškarca je neopisiv.


Poruku je menjao/la Remedy - Sreda, 2016-04-06, 3:56 PM


59
poruka na forumu
10 107post # 2 | 2016-05-21 , 3:29 AM

O boze ja ne smem da ovo komentarisem u mom fazonu lako ce me smotati neka


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Znate li kojem delu muškog tela naviše godi ženski dodir?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]