• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Razlozi za raskid po horoskopskim znacima
Razlozi za raskid po horoskopskim znacima






10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 1 | 2012-01-31 , 9:04 PM

OVAN
Razlog prekida su trzavice, pa i one bezazlene, ili dosada. Nemirni i znatiželjni Ovnovi imaju stalnu potrebu za osvajanjem i igricama, brzo izgube interes za one koji im se do kraja otvore, pa svoju pažnju često poklone tajanstvenim, ponekad i neiskrenim osobama. Draža im je sloboda nego kompromis, naročito u mladosti, nisu fleksibilni i za prekid se odluče naglo, često i bez reči. Na prekid ih navodi ograničavanje, nadmudrivanje, nepoverenje i kontrola njihovih postupaka.

BIK
Bikovi prekidaju vezu najčešće zbog nesigurnosti ako je osećaju u vezi, ili straha da će biti ostavljeni. Imaju veliku urođenu izdržljivost, ali kada drugi u nečemu pređu granicu, dogodi se eksplozija koju ni sami Bikovi nisu očekivali. Odbija ih ljubomora (iako su sami ljubomorni) i stavljanje pred svršen čin. Prekidaju vezu polako, sa žaljenjem i posle dužeg razmišljanja. Kada jednom odluče, niko ih ne može naterati da se predomisle. Dakle, uzrok je nepoverenje, gašenje emocija ili nedostatak razgovora tj osećaja bliskosti.

BLIZANCI
imgKod njih razlozi za prekid mogu biti neutemeljeni drugoj strani, ali Blizanci znaju tako da ih obrazlože da ćete se sami sebi čuditi. Prekidaju iz dosade, znatiželje, da vide šta će se dogoditi, zbog potrebe za slobodom ili ako su bacili oko na nekog drugog. Šarm ih spašava od besa ostavljenog partnera koji ih se najčešće sećaju sa izvesnim simpatijama. Ako se dobro osećaju i ne nameravaju da prekinu vezu, partner može da im radi šta mu je volja.

RAK
Spremni su da žrtvuju sve da bi zadržali ljubavnu vezu, čak i kad znaju da je loša i iscrpljujuća. Prekidaju uz potoke suza i spremnosti na kompromis. Jedino što može da ih natera da zauvek odu je partnerov loš odnos sa porodicom ili odbijanje zajedničkog života. Kada dođe do kraja, bez obzira na ljutnju i bol, u sećanju im ostaju samo lepe uspomene. Retko se događa da o svojoj vezi puno govore, a ako nešto kažu, biće to samo ono najbolje.

LAV
Prekidaju kada im je povrijeden ponos i ego, često ne dopuštaju mogućnost da budu ostavljeni jer za njih to znači poniženje i odbačenost. Za njih je važno da, kada je veza na tankom ledu, prvi povuku konačan potez i ni u kom slučaju ne pokazuju osećanja. Navikli su da budu u centru pažnje i nijedan Lav neće dopustiti da konačno "zbogom" prođe nezapaženo. Ako je potrebno, izvešće celu predstavu zarad ostavljanja dubokog i dramatičnog traga. Na prekid ih navodi nepoštovanje njihovih pravila, neodobravanje postupaka i nesposobnost svakodnevnog laskanja.

DEVICA
Najčešće su upravo Device te koje su ostavljene. Ali kada se odluče na taj presudni korak, to je zbog osećaja inferiornosti. Ako se ne dogodi nikakva trauma, skloni su mirnom i razumnom prekidu nego scenama pred drugima. Kad moraju da izaberu između ljubavi i obaveza, uvek se odluče za obveze, budući da im je materijalna sigurnost na prvom mestu. Prekidaju hladno i isključivo, sa neizostavnom maskom ravnodušnosti na licu kao samoobranom. U ljubavi su iskreni, pa nastoje da budu takvi i kod prekida. Povućiće se bez previše reči. Na prekid ih navodi stihijski i neorganizvani način partnerovog života, njegova sklonost ka drami i potencijalni problemi.

VAGA
Ovnu nova ljubav, Lavu brak, Raku strast...
Horoskop otkriva kakav je ljubavnik
Horoskop i seks: Erotske igre za svaki znak
Uobičajeni razlozi su prestanak privlačnosti, neko novi, neslaganje sa Vaginim postupcima, nesklad životnog ritma. Ipak, pre definitivnog kraja, Vage često znaju da pruže još jednu šansu i pokušaju da izglade nesporazume. Najviše zato da bi partner sam shvatio da veza nema perspektive, pa da se Vage oslobode neprijatne odgovornosti objašnjavanja. Prekidaju uljudno i taktično, kako priliči njihovom znaku, uz rizik da to drugi neće doživeti kao iskrenost već izvlačenje. Na prekid ih navodi sukob u komunikaciji, nepoštovanje dogovora, forsiranje i preterivanje u izražavanju osećanja.

ŠKORPIJA
Kada prekidaju uništavaju sve za sobom. Razlog je i njihov destruktivan duh koji je presudan u problematičnim situacijama, pa uspevaju da razore vezu čak i kada to nije potrebno. Strahovi i traume iz detinjstva, osećaj krivice i neverovatna sposobnost da povrede druge i sebe u svakoj, pa i bezazlenoj prilici, neizostavno ih dovode do tačke kada "puca ljubav". A tada im je običaj da jednostavno pobegnu, jer njihovom karakteru ne priliči da pristojno i trezveno razjasne celu situaciju i rastanu se u miru. Na prekid ih navodi prevara ili izmicanje njihovoj kontroli.

STRELAC
Prekidaju zbog potrebe da stalno istražuju i osvajaju nove teritorije. Teško im je da se vežu za samo jednu osobu na duže vreme, naročito u mladosti. Sebe smatraju kosmopolitom i čine sve kako bi bili iznad svega što pripada svakodnevici. Ako im partner više nije dovoljno intrigantan i ne stimuliše na nove izazove, vrlo se lako odluče da krenu dalje. Često impulsivno reaguju, pokupe svoje stvari bez puno objašnjenja. Kad se stvar smiri, njihova korektnost ipak dolazi na videlo. Vraćaju se na mesto "zločina" i spremni su da razumno i staloženo razgovaraju. Oni to čine vrlo šarmantno i nastoje zadržati kontakt, ostavljajući sva vrata otvorena ponekom razglednicom ili telefonskim pozivom iz bilo kojeg dela sveta. Na prekid ih navodi sitničavost, komplikovanje odnosa, forsiranje veze i pomanjkanje izazova.

JARAC
Teško donose odluke o prekidu jednako kao što se teško odluče i za ulazak u nju. Kad se jednom nađu u ozbiljnoj ljubavnoj vezi, svu svoju snagu, strpljenje i osećanja ulažu u nju. Ipak, spremni su da odustanu kad osete da im je neophodna samoća, ali i kada moraju da se odluče između ljubavi i karijere, koja im je najvažnija. Budući da po temperamentu nisu skloni otvaranju srca i priznavanju najdubljih osećanja, radije odlaze tiho i bez objašnjenja. To ne znači da će nestati u vidu magle, već će svoje namere, kojih ponekad nisu odmah ni svesni, pokazivati indirektno kroz odsutnost i nervozu. Kroz to vreme iskristalisaće im se i sama odluka koja i ne mora neminovno biti fatalna po vezu. Najosetljiviji su na svoj posao, pa ne tolerišu uplitanje privatnog u profesionalni život. Odbija ih ogovaranje i izvlačenje prljavog rublja.

VODOLIJA
Ne mora da postoji određen razlog, dovoljno im je da se probude jednog jutra i zaključe da veza u kojoj se nalaze nema više smisla. Ali na to se odluče tek kada osete pritisak i teret obaveza na koje nisu spremni. Prekidaju obično direktno, ili prihvatajući poslovne ponude zbog kojih će morati da se odsele. Čak i kada padnu teške reči, Vodolije će pokušati razumno da objasne svoje razloge sa namerom da održe prijateljski kontakt. Na prekid ih navodi forsiranje braka i obveza, kritikovanje njihovih prijatelja i rodbine i nepoštovanje njihovih snova i ideja. Idealan prekid za njih je razgovor posle kog ništa neće ostati nerazrešeno.

RIBE
Urođena sklonost mazohizmu navodi ih da celu situaciju dožive tragično i da pate čak i kada ne bi trebalo. Nezadovoljstvo u vezi ne znaju razumno da prekinu, radije pate sve dok ih partner ne ostavi. Svaki raskid dožive kao lični poraz. Na početku veze idealizuju partnera, a posle razočarenja ostaju bez svojih principa i dugo građene sigurnosti. Bez obzira kakva je situacija i koji su razlozi, neizbežni su potoci suza. Ma koliko god patili, Ribe se vrlo brzo oporave za nove traume sa nekom drugom osobom. Na prekid ih navodi netolerancija prema njihovoj sklonosti ka maštanju i zahtevi da se spuste na zemlju, kao i guranje u drugi plan osećanja koji su za njih najvažnija na svetu.







  Atina



0
poruka na forumu
16 145



post # 2 | 2012-01-31 , 9:23 PM

JARAC
Teško donose odluke o prekidu jednako kao što se teško odluče i za ulazak u nju. Kad se jednom nađu u ozbiljnoj ljubavnoj vezi, svu svoju snagu, strpljenje i osećanja ulažu u nju. Ipak, spremni su da odustanu kad osete da im je neophodna samoća, ali i kada moraju da se odluče između ljubavi i karijere, koja im je najvažnija. Budući da po temperamentu nisu skloni otvaranju srca i priznavanju najdubljih osećanja, radije odlaze tiho i bez objašnjenja. To ne znači da će nestati u vidu magle, već će svoje namere, kojih ponekad nisu odmah ni svesni, pokazivati indirektno kroz odsutnost i nervozu. Kroz to vreme iskristalisaće im se i sama odluka koja i ne mora neminovno biti fatalna po vezu. Najosetljiviji su na svoj posao, pa ne tolerišu uplitanje privatnog u profesionalni život. Odbija ih ogovaranje i izvlačenje prljavog rublja

xd xd


Duboko veruj u ono sto zelis i zapamti izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli!
U zivotu pozeli samo jedno-da nikada ne volis izgubljeno i izgubis voljeno!








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 3 | 2012-01-31 , 10:43 PM

Quote (Dusomoja)
ŠKORPIJA
Kada prekidaju uništavaju sve za sobom. Razlog je i njihov destruktivan duh koji je presudan u problematičnim situacijama, pa uspevaju da razore vezu čak i kada to nije potrebno. Strahovi i traume iz detinjstva, osećaj krivice i neverovatna sposobnost da povrede druge i sebe u svakoj, pa i bezazlenoj prilici, neizostavno ih dovode do tačke kada "puca ljubav". A tada im je običaj da jednostavno pobegnu, jer njihovom karakteru ne priliči da pristojno i trezveno razjasne celu situaciju i rastanu se u miru. Na prekid ih navodi prevara ili izmicanje njihovoj kontroli.










2620
poruka na forumu
330 2814



post # 4 | 2012-02-01 , 1:03 AM

Quote (Dusomoja)
Na prekid ih navodi sukob u komunikaciji, nepoštovanje dogovora, forsiranje i preterivanje u izražavanju osećanja.

Donekle je i u pravu ovaj horoskop. :D (VAGA)


Najbolje su žene koje nisu svesne svoje lepote. Kada ih posmatrate, a one to osete, porumene iako više nisu devojčice. Traže mrlju po haljini ili brišu maskaru ispod očiju jer misle da ih zbog toga gledate tako. Najlepše žene su najjednostavnije. ♥





  Mina



418
poruka na forumu
529 3912



post # 5 | 2012-02-01 , 1:47 AM

Quote (Dusomoja)
VODOLIJA
Ne mora da postoji određen razlog, dovoljno im je da se probude jednog jutra i zaključe da veza u kojoj se nalaze nema više smisla. Ali na to se odluče tek kada osete pritisak i teret obaveza na koje nisu spremni. Prekidaju obično direktno, ili prihvatajući poslovne ponude zbog kojih će morati da se odsele. Čak i kada padnu teške reči, Vodolije će pokušati razumno da objasne svoje razloge sa namerom da održe prijateljski kontakt. Na prekid ih navodi forsiranje braka i obveza, kritikovanje njihovih prijatelja i rodbine i nepoštovanje njihovih snova i ideja. Idealan prekid za njih je razgovor posle kog ništa neće ostati nerazrešeno.

ima istine...stvarno ima... da


"Više je za žaljenje onaj koji zbog pameti izgubi ljubav, nego onaj koji zbog ljubavi izgubi pamet."








2137
poruka na forumu
904 4467



post # 6 | 2012-03-04 , 9:32 PM

Quote (Dusomoja)
RAK
Spremni su da žrtvuju sve da bi zadržali ljubavnu vezu, čak i kad znaju da je loša i iscrpljujuća. Prekidaju uz potoke suza i spremnosti na kompromis. Jedino što može da ih natera da zauvek odu je partnerov loš odnos sa porodicom ili odbijanje zajedničkog života. Kada dođe do kraja, bez obzira na ljutnju i bol, u sećanju im ostaju samo lepe uspomene. Retko se događa da o svojoj vezi puno govore, a ako nešto kažu, biće to samo ono najbolje.

Tacno, ja svaki prekid otplacem, pa i onda kada ja prekinem :)


♥ ♥ ♥Pravog muškarca, s' kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, kako vas grli - ni prečvrsto da ostanete bez daha, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako kako treba, da znate čiji ste.."
Dj.B. ♥ ♥ ♥

♥ Ljubav je jedina stvar na svetu koja se umnožava samo onda kada se deli ! ♥








348
poruka na forumu
18 69



post # 7 | 2012-03-05 , 1:47 PM

Quote (Dusomoja)
ŠKORPIJA Kada prekidaju uništavaju sve za sobom. Razlog je i njihov destruktivan duh koji je presudan u problematičnim situacijama, pa uspevaju da razore vezu čak i kada to nije potrebno. Strahovi i traume iz detinjstva, osećaj krivice i neverovatna sposobnost da povrede druge i sebe u svakoj, pa i bezazlenoj prilici, neizostavno ih dovode do tačke kada "puca ljubav". A tada im je običaj da jednostavno pobegnu, jer njihovom karakteru ne priliči da pristojno i trezveno razjasne celu situaciju i rastanu se u miru. Na prekid ih navodi prevara ili izmicanje njihovoj kontroli.


Hvaliti se je znak sirotinje...








335
poruka na forumu
29 72



post # 8 | 2012-03-30 , 9:25 PM

Quote (Dusomoja)
BIK
Bikovi prekidaju vezu najčešće zbog nesigurnosti ako je osećaju u vezi, ili straha da će biti ostavljeni. Imaju veliku urođenu izdržljivost, ali kada drugi u nečemu pređu granicu, dogodi se eksplozija koju ni sami Bikovi nisu očekivali. Odbija ih ljubomora (iako su sami ljubomorni) i stavljanje pred svršen čin. Prekidaju vezu polako, sa žaljenjem i posle dužeg razmišljanja. Kada jednom odluče, niko ih ne može naterati da se predomisle. Dakle, uzrok je nepoverenje, gašenje emocija ili nedostatak razgovora tj osećaja bliskosti.


O, da! :)


I may be bad, but I'm perfectly good at it! :)
P.S. Ja sam samo mali zbir onoga sto mi se pre dogodilo.








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 9 | 2012-09-17 , 12:04 PM

Quote (Dusomoja)
Na prekid ih navodi prevara ili izmicanje njihovoj kontroli.

jbg sta reci na ovaj moj horoskop :D %)










5153
poruka na forumu
3629 10080



post # 10 | 2014-04-08 , 10:15 PM

Quote Dusomoja ()
VODOLIJA
Ne mora da postoji određen razlog, dovoljno im je da se probude jednog jutra i zaključe da veza u kojoj se nalaze nema više smisla. Ali na to se odluče tek kada osete pritisak i teret obaveza na koje nisu spremni. Prekidaju obično direktno, ili prihvatajući poslovne ponude zbog kojih će morati da se odsele. Čak i kada padnu teške reči, Vodolije će pokušati razumno da objasne svoje razloge sa namerom da održe prijateljski kontakt. Na prekid ih navodi forsiranje braka i obveza, kritikovanje njihovih prijatelja i rodbine i nepoštovanje njihovih snova i ideja. Idealan prekid za njih je razgovor posle kog ništa neće ostati nerazrešeno.


hahahhaha nikad bolje nije bioo napisan lol :D


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…








266
poruka na forumu
366 513



post # 11 | 2014-04-09 , 4:18 PM

Quote Dusomoja ()
VODOLIJA
Ne mora da postoji određen razlog, dovoljno im je da se probude jednog jutra i zaključe da veza u kojoj se nalaze nema više smisla. Ali na to se odluče tek kada osete pritisak i teret obaveza na koje nisu spremni. Prekidaju obično direktno, ili prihvatajući poslovne ponude zbog kojih će morati da se odsele. Čak i kada padnu teške reči, Vodolije će pokušati razumno da objasne svoje razloge sa namerom da održe prijateljski kontakt. Na prekid ih navodi forsiranje braka i obveza, kritikovanje njihovih prijatelja i rodbine i nepoštovanje njihovih snova i ideja. Idealan prekid za njih je razgovor posle kog ništa neće ostati nerazrešeno.


Auu, kao da su mene pitali.. :D








1676
poruka na forumu
2385 4623



post # 12 | 2014-04-12 , 0:16 AM

Quote Dusomoja ()
RAK
Spremni su da žrtvuju sve da bi zadržali ljubavnu vezu, čak i kad znaju da je loša i iscrpljujuća. Prekidaju uz potoke suza i spremnosti na kompromis. Jedino što može da ih natera da zauvek odu je partnerov loš odnos sa porodicom ili odbijanje zajedničkog života. Kada dođe do kraja, bez obzira na ljutnju i bol, u sećanju im ostaju samo lepe uspomene. Retko se događa da o svojoj vezi puno govore, a ako nešto kažu, biće to samo ono najbolje.

Hmmmmmmmmmm :)








829
poruka na forumu
588 3749



post # 13 | 2017-03-13 , 5:39 AM


Quote
U ljubavi su iskreni, pa nastoje da budu takvi i kod prekida. Povućiće se
bez previše reči. Na prekid ih navodi stihijski i neorganizvani način
partnerovog života, njegova sklonost ka drami i potencijalni problemi
E ovo je tacno potpisujem 100% :)


Najveci moj nedostatak je sto me nema u dva primerka!!!








130
poruka na forumu
333 2852



post # 14 | 2017-03-29 , 11:36 PM

JARAC 
Teško donose odluke o prekidu jednako kao što se teško odluče i za ulazak u nju. Kad se jednom nađu u ozbiljnoj ljubavnoj vezi, svu svoju snagu, strpljenje i osećanja ulažu u nju. Ipak, spremni su da odustanu kad osete da im je neophodna samoća, ali i kada moraju da se odluče između ljubavi i karijere, koja im je najvažnija. Budući da po temperamentu nisu skloni otvaranju srca i priznavanju najdubljih osećanja, radije odlaze tiho i bez objašnjenja. To ne znači da će nestati u vidu magle, već će svoje namere, kojih ponekad nisu odmah ni svesni, pokazivati indirektno kroz odsutnost i nervozu. Kroz to vreme iskristalisaće im se i sama odluka koja i ne mora neminovno biti fatalna po vezu. Najosetljiviji su na svoj posao, pa ne tolerišu uplitanje privatnog u profesionalni život. Odbija ih ogovaranje i izvlačenje prljavog rublja.                                                                                                                                            Pa sad kako se uzme...


Pazi sta zelis, mozda se ostvari!!








2515
poruka na forumu
2013 17837



post # 15 | 2018-11-23 , 4:43 PM

Quote Dusomoja ()
RIBE Urođena sklonost mazohizmu navodi ih da celu situaciju dožive tragično i da pate čak i kada ne bi trebalo. Nezadovoljstvo u vezi ne znaju razumno da prekinu, radije pate sve dok ih partner ne ostavi. Svaki raskid dožive kao lični poraz. Na početku veze idealizuju partnera, a posle razočarenja ostaju bez svojih principa i dugo građene sigurnosti. Bez obzira kakva je situacija i koji su razlozi, neizbežni su potoci suza. Ma koliko god patili, Ribe se vrlo brzo oporave za nove traume sa nekom drugom osobom. Na prekid ih navodi netolerancija prema njihovoj sklonosti ka maštanju i zahtevi da se spuste na zemlju, kao i guranje u drugi plan osećanja koji su za njih najvažnija na svetu.

Boze, boze ovaj opisao mene savrseno :o lol facepalm


"If you have a problem with me, call me. If you don't have my number, then that means you don't know me well enough to have a problem." ✌️


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Razlozi za raskid po horoskopskim znacima
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]