• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Erogene zone horoskopskih znakova
Erogene zone horoskopskih znakova


2137
poruka na forumu
904 4461post # 1 | 2012-02-18 , 3:37 PM

OVAN - SPECIJALISTA ZA POLJUPCE
Ovnovi se neprekidno nalaze pod visokim naponom, pa traže strastveni seks sa snažno naglaženom borilačkom komponentom. Začudo, pripadnici ovog znaka doživljavaju najveće seksualno zadovoljstvo u odnosu "pomirenja", a koji sledi nakon svađe s partnerom, odnosno partnerkom. Naime, kad su telo i duh Ovnova napeti, izuzetno su osetljivi na nesvakidašnje stimulacije. Njihove erogene zone su glava i uši. Snažno ih uzbuđuje nežno ljubljenje, ili lizanje usne školjke, a isto tako ih usrećuju nežni dodiri rukom tih delova tela. Takođe, lagana masaža potiljka, može snažno da uzbudi Ovnove. Osim toga, Ovnovi su specijalisti za poljupce. Duboki, snažni i zahtevni poljupci mogu Ovnove toliko da uzbude, da im nije potraban dug, a još manje produžen seksualni odnos.

BIK - SKLON "FRANCUSKOJ LJUBAVI"
Bikovi su vrlo emotivni i ostavljaju sebi mnogo vremena za ljubavno uživanje. Brzina je za njih "ubica strasti". Zbog toga oni traže od partnera, odnosno partnerke strpljivost i maženje. Na taj način, pre samog "finala", Bikovi, bez obzira na pol, pretvaraju čitavo svoje telo u erogenu zonu. Najlakše i najbrže se opuste ako im nežno masirate potiljak i leđa. Njihov nos i usne su posebno osetljivi, tako da su skloni "francuskoj ljubavi" u kojoj postižu maksimalan užitak. Osim toga, čitav život vole da masiraju svoju kožu mirišljavim uljem što čini njihovu lepu kožu još lepšom. Njihova vladarka je Venera, pa ne pate od lažnog o sećanja stida, niti se boje da pokažu svoje golo telo i uživaju u lepoti tela voljene osobe. Kažu da im nije strano ništa ljudsko.

BLIZANCI – VOLE DA PRIČAJU I TOKOM SEKSA
U životu Blizanaca promjene igraju presudnu ulogu, čime je, barem djelomično, zadovoljena njihova neizmjerna znatiželja. Njima nije ništa strano. Ničega se ne stide
I sve žele iskušati. Najviše od svega mrze rutinu. Osjeti li takvu opasnost, Blizanac brzo traži utehu u novoj vezi. Za pripadnike ovog znaka vrlo je važna ljubavna igra, ponekad čak i više od samog ljubavnog čina. Ako želite da opčinite Blizanca, bez obzira na pol, mllujte nežno njegove specijalne erogene zone: prsa, gornji deo tela i ruke. Nežno milovanje prepona, Blizanca će odvesti u sedmo nebo. Ako se svega zasitio (zasitila), milujte prste, odnosno vrške prstiju. S obzirom da je Blizanac zavisnik od pričanja, njemu je i tokom seksa potreban razgovor, pa sam odnos, ponekad, može da bude vrlo nepristojan, ako takav čin uopšte podnosi taj pridev.

RAK -ŠTO DUŽE - TO BOLJE!
Rakovi su nedvosmisleno najveći fanatici među znakovima Zodijaka, kad se radi o nežnosti. Tepanje, milovanje, ljubljenje je za Rakove vrhunac sladostrašća. Njihova koža je osetljiva na svaki nežni dodir. Pri tom je od presudne važnosti - poverenje! Što veza duže traje, to je seks bolji. "Ljubav za jednu noć" za Rakove ne znači baš ništa. Umesto "ljubavi u prolazu", Rak će radije zajednički provesti nekoliko sati s proverenom partnerkom, odnosno s isto takvim partnerom, u kadi s toplom vodom. Najsnažnija erogena zona Rakova su bradavice. Dakle, ako je vaša ljubav rođena u znaku Raka, slobodno se poigrajte s njenim (njegovim) bradavicama. Isto tako, igre s jezikom prilikom poljupca, ili trljanje jezikom po unutrašnjosti usne školjke, Rakovima nije strano- Naprotiv. To ga (nju) može da dovede do ekstaze. Inače, Rakovi su veoma konzervativni u seksu.

LAV -MALO VOAJERIZMA NE ŠTETI
Često se govori da Lavove treba češkati, maziti i milovati ako želite da ih naterate da predu. Lavovi, tokom ljubavnog čina zahtevaju punu pažnju. Pri tome, ljubavna igra može da bude začinjena primesama voajerizma; pri čemu obavezno morate da pohvalite lepotu, znajje I umeće ovog znaka zodijaka. Malo mašte, korišćenje ogledala i slični trikovi, Lavove, da Lavice ne spominjemo, dovešće do vrhunca sladostrašća. Inače, erogene zone Lavova smeštene su s lve i desne strane kičme. Posebno osetljivo mesto pripadnika ovog znaka je donja usna. Nju bi uvek morali da stimulišete. Ako budete znali da iskoristite sve kvalitete ovog znaka, on(a) imaćete ljubavnik, odnosno ljubavnicu, vrhunskih dometa.

DEVICA - HIGIJENA, A ONDA UŽITAK
Device, bez obzira na pol, nikada ne gube glavu. One ne mogu da se odupru najraftniranijim metodama zavođenja, samo, ako to požele. Ali, kad njen, odnosno njegov mozak kaže "da", tada strategijski planirajte ljubavni užitak i ostala zadovoljstva. Pred ljubavni čin, obvezno je tuširanje, jer je Devicama čistoća, odnosno higijena na prvom mestu. Tek, kad su sigurne da se mogu da se "uprljaju", odnosno zaraze, Device se prepuštaju ljubavnim užicima. One vole da im partner(ka) masira laktove i zadnji deo kolena. Izuzetno su osetljive i u predelu pupka. Neke Device posebno cene ako partner (ka) poklanja posebnu pažnju njihovom licu. Tiha muzika u pozadini ljubavne igre može snažno da aktivira njenu maštu .Zbog toga ne bi bilo loše kada biste pre samog ljubavnog čina zajednički pogledali neki erotski film, ili prelistali erotsku literaturu.

VAGA- VOLI PASIVNU ULOGU
Ako želite da Vagu uvedete u carstvo strasti, malo luksuza neće biti na odmet. Svilena posteljina, slična intimna odeća, podsticajni mirisi, malo penušavog vina i sličnih stimulansa, stvoriće uslove da se Vaga prepusti erotskim sanjarenjima i ne samo njima. Uz rečeno, Vage je najlakše stimulisati vizuelnim užicima. Partner(ka), dakle, može slobodno da izvede svojevrstan streptiz, a ni zajedničko gledanje "mekanih" erotskih filmova, nije na odmet. Inače, Vagama je strana svaka agresivnost. Sklonije su da budu zavođene, a aktivna, odnosno vodeća uloga u ljubavnoj igri im baš ne odgovara., Njihova najosetljivija erogena zona je, područje bokova i bubrega. Nežno milovanje ovih mesta, kao i poljupci po stomaku stvoriće čuda. Previše agresivnosti i duhovni nesklad, smrt su za vezu s Vagama.

ŠKORPION- ZA RAVNOPRAVNOST U KREVETU
Bez obzira što Škorpioni instinktivno slute gde se nalaze erogene zone voljene osobe, oni od svoje ljubavne igre i svojih sklonosti često prave misteriju. Žele, naime, da partner(ka) sam(a) otkrije šta mu (joj) je najdraže i šta ga (je) najviše uzbuđuje. Partner(ka) bez mašte nema mnogo šansi da zadrži Škorpiona na duže vreme. Ona(j) ko se razume u tajne ljubavnih igara, može da sa Škorpionom doživi nezaboravne užitke. Erogene zone Škorpiona su, u prvom donji deo leđa. Posebno je sklon(a) aktivnim partnerkama, odnosno isto takvim partnerima, jer mu je ravnopravnost partnera u krevetu neophodna pretpostavka za vrhunsko zadovoljstvo. Vole prefinjene predigre, a ponekad su skloni (sklone) mazohizmu, što i nije čudno kad se zna koliko su ljubav i bol bliski.

STRELAC-NIŠTA MU NIJE STRANO
Strelčeve bije glas da su veliki avanturisti. Međutim, začudo mnogo pripadnika ovog znaka provodi noći ipak u vlastitom bračnom krevetu. Ponekad imaju posebne želje. Pri izboru partnera, odnosno partnerke skloni su neobičnostima i egzotici. Partner(ka) mora da bude veoma temperamentan (temperamentna). Svu svoju pažnju i energiju mora da posveti njegovim, odnosno njenim erogenim zonama. Nežno milovanje natkolenice s njene unutrašnje strane, pa sve do prepona, za Strelca je, bez obzira na pol, najbolja priprema za ljubavni čin. Ponekad im je čak dovoljno samo milovanje, a da seks potom i nije više bitan. Kad su u najboljem raspoloženju, ništa im u seksu, nije strano, a oduševljavaju se najneoblčnijim položajima u sjedinjenju s voljenom osobom.

JARAC- TEŠKO GA JE PROBUDITI
Ponekad Jarac ostavlja utisak kao da je iznad svake seksualne želje i iznad svake potrebe za opuštanjem. I zaista, mnogi Jarčevi- muški i ženski - obuzeti su poslom i željom za uspehom - zaboravljaju na telesne užitke. Da bi u njima probudili želju, vrlo je često potrebna velika strpljivost i upornost. Naime, vreme "paljenja" Jarca je najduže među znakovima Zodijaka. Međutim, ako poznajete njegove, odnosno njene erogene zone, radnja može da se odvija mnogo brže, a put do željenog cilja je kraći. Dobro raspoloženje koje, barem u početku ni ne miriše na seks, može da bude usmereno upravo tom smeru "nehotičnim" dodirivanjem kolena. Kad se odlučite za takav potez, morate da budete spremni na to da vas očekuje burna reakcija. Bilo pozitivna, bilo negativna, i u jednom i u drugom slučaju znaćete na čemu ste. Ali I šta treba da radite.

VODOLIJA- NAJMAŠTOVITIJI VENERIN SLEDBENIK
Vi biste partnera, odnosno partnerku najradije lisicama zavezali za krevet, ili negdje drugde, gde vam najbolje odgovara. Sve ako i ne spadate među transeksualce, svakako se ubrajate među najmaštovitije sledbenike boginje Venere. Imate osećaj da je čitavo Vaše telo jedinstvena erogena zona. Možda, ipak, i za vas postoji poneka ljubavna tajna? Jeste li na primer, ikada pitali partnera, odnosno partnerku da vam nežno miluje, ili masira potkolenice i (ili) listove na nozi? Obrazi su takođe vaša izuzetno osetljiva zona. Partner(ka) bi trebao (trebala) da poljupcima prekrije obraze, ako želi da iz vas izvuče maksimum. S tim može da se počne I kad je on(a) obučen, kao uvod u situaciju u kojoj, će odeća biti samo smetnja.

RIBE- KUPAJU SE U MORU OSEĆANJA
Kad su zaljubljene, Ribe se kupaju u moru osećanja. One sanjaju o nežnom romantičnom ljubavniku, odnosno o isto takvoj ljubavnici. Prolazne ljubavi i seks na brzinu, pripadnicima ovog znaka su strani. U takvim situacijama oni se osećaju kao riba na suvom, bez obzira što one mogu da im probude maštu. Ribu odbija svaka grubost, svaka agresivnost, svaka neprefinjenost. Ona visoko ceni nežnu, promišljenu predigru, okom koje partneru, odnosno pratnerki, ne bi smelo da manjka ideja. Ribe inače, radije čekaju i reaguju na inicijativu, nego što vode igru. Istina, Ribina reakcija može da po snazi i temperament nadmaši sva vaša očekivanja, posebno ako nežno i pažljivo milujete njene, odnosno njegove noge. Nežna masaža stopala može da vas uveri da Ribe i nisu hladne, kako što se priča. Da bi bila srećna Riba zahteva mnogo pažnje i truda, ali i bogato nagrađuje.

Added (2012-02-18, 1:37 PM)
---------------------------------------------

Quote (Anchy88)
RAK -ŠTO DUŽE - TO BOLJE!
Rakovi su nedvosmisleno najveći fanatici među znakovima Zodijaka, kad se radi o nežnosti. Tepanje, milovanje, ljubljenje je za Rakove vrhunac sladostrašća. Njihova koža je osetljiva na svaki nežni dodir. Pri tom je od presudne važnosti - poverenje! Što veza duže traje, to je seks bolji. "Ljubav za jednu noć" za Rakove ne znači baš ništa. Umesto "ljubavi u prolazu", Rak će radije zajednički provesti nekoliko sati s proverenom partnerkom, odnosno s isto takvim partnerom, u kadi s toplom vodom. Najsnažnija erogena zona Rakova su bradavice. Dakle, ako je vaša ljubav rođena u znaku Raka, slobodno se poigrajte s njenim (njegovim) bradavicama. Isto tako, igre s jezikom prilikom poljupca, ili trljanje jezikom po unutrašnjosti usne školjke, Rakovima nije strano- Naprotiv. To ga (nju) može da dovede do ekstaze. Inače, Rakovi su veoma konzervativni u seksu.


da ;) :D


♥ ♥ ♥Pravog muškarca, s' kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, kako vas grli - ni prečvrsto da ostanete bez daha, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako kako treba, da znate čiji ste.."
Dj.B. ♥ ♥ ♥

♥ Ljubav je jedina stvar na svetu koja se umnožava samo onda kada se deli ! ♥
249
poruka na forumu
75 51post # 2 | 2012-02-18 , 3:44 PM

Quote (Anchy88)
ŠKORPION- ZA RAVNOPRAVNOST U KREVETU
Bez obzira što Škorpioni instinktivno slute gde se nalaze erogene zone voljene osobe, oni od svoje ljubavne igre i svojih sklonosti često prave misteriju. Žele, naime, da partner(ka) sam(a) otkrije šta mu (joj) je najdraže i šta ga (je) najviše uzbuđuje. Partner(ka) bez mašte nema mnogo šansi da zadrži Škorpiona na duže vreme. Ona(j) ko se razume u tajne ljubavnih igara, može da sa Škorpionom doživi nezaboravne užitke. Erogene zone Škorpiona su, u prvom donji deo leđa. Posebno je sklon(a) aktivnim partnerkama, odnosno isto takvim partnerima, jer mu je ravnopravnost partnera u krevetu neophodna pretpostavka za vrhunsko zadovoljstvo. Vole prefinjene predigre, a ponekad su skloni (sklone) mazohizmu, što i nije čudno kad se zna koliko su ljubav i bol bliski.


B) :p


...resiv da ti pisam pesna,ali nemam rima,toa je dokaz deka si neinspirativna,prazna i nikakva,gnusna rgja i gnida.....

Mogu svemu da se oduprem,izuzev iskusenju :)
Nije bitna duzina stapica,vec magija u njemu!
Dva je drustvo,tri je orgija...
421
poruka na forumu
65 124post # 3 | 2012-02-18 , 5:30 PM

Za lava 100%! Zivim za to da me neko ceska! Obozavam to! da :D
2620
poruka na forumu
330 2814post # 4 | 2012-02-18 , 6:13 PM

Quote (Anchy88)
VAGA- VOLI PASIVNU ULOGU
Ako želite da Vagu uvedete u carstvo strasti, malo luksuza neće biti na odmet. Svilena posteljina, slična intimna odeća, podsticajni mirisi, malo penušavog vina i sličnih stimulansa, stvoriće uslove da se Vaga prepusti erotskim sanjarenjima i ne samo njima. Uz rečeno, Vage je najlakše stimulisati vizuelnim užicima. Partner(ka), dakle, može slobodno da izvede svojevrstan streptiz, a ni zajedničko gledanje "mekanih" erotskih filmova, nije na odmet. Inače, Vagama je strana svaka agresivnost. Sklonije su da budu zavođene, a aktivna, odnosno vodeća uloga u ljubavnoj igri im baš ne odgovara., Njihova najosetljivija erogena zona je, područje bokova i bubrega. Nežno milovanje ovih mesta, kao i poljupci po stomaku stvoriće čuda. Previše agresivnosti i duhovni nesklad, smrt su za vezu s Vagama.

ruze


Najbolje su žene koje nisu svesne svoje lepote. Kada ih posmatrate, a one to osete, porumene iako više nisu devojčice. Traže mrlju po haljini ili brišu maskaru ispod očiju jer misle da ih zbog toga gledate tako. Najlepše žene su najjednostavnije. ♥

  Impi2339
poruka na forumu
2336 14126post # 5 | 2012-02-18 , 6:38 PM

DEVICA - HIGIJENA, A ONDA UŽITAK
Device, bez obzira na pol, nikada ne gube glavu. One ne mogu da se odupru najraftniranijim metodama zavođenja, samo, ako to požele. Ali, kad njen, odnosno njegov mozak kaže "da", tada strategijski planirajte ljubavni užitak i ostala zadovoljstva. Pred ljubavni čin, obvezno je tuširanje, jer je Devicama čistoća, odnosno higijena na prvom mestu. Tek, kad su sigurne da se mogu da se "uprljaju", odnosno zaraze, Device se prepuštaju ljubavnim užicima. One vole da im partner(ka) masira laktove i zadnji deo kolena. Izuzetno su osetljive i u predelu pupka. Neke Device posebno cene ako partner (ka) poklanja posebnu pažnju njihovom licu. Tiha muzika u pozadini ljubavne igre može snažno da aktivira njenu maštu .Zbog toga ne bi bilo loše kada biste pre samog ljubavnog čina zajednički pogledali neki erotski film, ili prelistali erotsku literaturu.

kakva pervezija prvo teorija pa praktika xaxaxaxax xd
10209
poruka na forumu
3201 5796post # 6 | 2012-02-18 , 6:51 PM

Quote (Anchy88)
ŠKORPION- ZA RAVNOPRAVNOST U KREVETU
Bez obzira što Škorpioni instinktivno slute gde se nalaze erogene zone voljene osobe, oni od svoje ljubavne igre i svojih sklonosti često prave misteriju. Žele, naime, da partner(ka) sam(a) otkrije šta mu (joj) je najdraže i šta ga (je) najviše uzbuđuje. Partner(ka) bez mašte nema mnogo šansi da zadrži Škorpiona na duže vreme. Ona(j) ko se razume u tajne ljubavnih igara, može da sa Škorpionom doživi nezaboravne užitke. Erogene zone Škorpiona su, u prvom donji deo leđa. Posebno je sklon(a) aktivnim partnerkama, odnosno isto takvim partnerima, jer mu je ravnopravnost partnera u krevetu neophodna pretpostavka za vrhunsko zadovoljstvo. Vole prefinjene predigre, a ponekad su skloni (sklone) mazohizmu, što i nije čudno kad se zna koliko su ljubav i bol bliski.

auu brateee ala pricaju svasta :D :D


314
poruka na forumu
33 42post # 7 | 2012-02-18 , 10:07 PM

Quote (Anchy88)
DEVICA - HIGIJENA, A ONDA UŽITAK
Device, bez obzira na pol, nikada ne gube glavu. One ne mogu da se odupru najraftniranijim metodama zavođenja, samo, ako to požele. Ali, kad njen, odnosno njegov mozak kaže "da", tada strategijski planirajte ljubavni užitak i ostala zadovoljstva. Pred ljubavni čin, obvezno je tuširanje, jer je Devicama čistoća, odnosno higijena na prvom mestu. Tek, kad su sigurne da se mogu da se "uprljaju", odnosno zaraze, Device se prepuštaju ljubavnim užicima. One vole da im partner(ka) masira laktove i zadnji deo kolena. Izuzetno su osetljive i u predelu pupka. Neke Device posebno cene ako partner (ka) poklanja posebnu pažnju njihovom licu. Tiha muzika u pozadini ljubavne igre može snažno da aktivira njenu maštu .Zbog toga ne bi bilo loše kada biste pre samog ljubavnog čina zajednički pogledali neki erotski film, ili prelistali erotsku literaturu.


Ma sve ok, samo se ne secam nesto kolena i laktova
lele lol

  Impi2339
poruka na forumu
2336 14126post # 8 | 2012-02-19 , 0:08 AM

Quote (Crazy_Princess)
Ma sve ok, samo se ne secam nesto kolena i laktova


ni ja lepo to zboris, nego se nesecam ni za teoriju pa praktiku %) %) %) ali vazno da je pervezno
335
poruka na forumu
29 72post # 9 | 2012-03-26 , 8:39 PM

Quote (Anchy88)
BIK - SKLON "FRANCUSKOJ LJUBAVI"
Bikovi su vrlo emotivni i ostavljaju sebi mnogo vremena za ljubavno uživanje. Brzina je za njih "ubica strasti". Zbog toga oni traže od partnera, odnosno partnerke strpljivost i maženje. Na taj način, pre samog "finala", Bikovi, bez obzira na pol, pretvaraju čitavo svoje telo u erogenu zonu. Najlakše i najbrže se opuste ako im nežno masirate potiljak i leđa. Njihov nos i usne su posebno osetljivi, tako da su skloni "francuskoj ljubavi" u kojoj postižu maksimalan užitak. Osim toga, čitav život vole da masiraju svoju kožu mirišljavim uljem što čini njihovu lepu kožu još lepšom. Njihova vladarka je Venera, pa ne pate od lažnog o sećanja stida, niti se boje da pokažu svoje golo telo i uživaju u lepoti tela voljene osobe. Kažu da im nije strano ništa ljudsko.


Izvaljen sam totalno! :D


I may be bad, but I'm perfectly good at it! :)
P.S. Ja sam samo mali zbir onoga sto mi se pre dogodilo.

  Leksi2448
poruka na forumu
230 453post # 10 | 2012-03-29 , 6:24 PM

Quote (Anchy88)
LAV -MALO VOAJERIZMA NE ŠTETI Često se govori da Lavove treba češkati, maziti i milovati ako želite da ih naterate da predu. Lavovi, tokom ljubavnog čina zahtevaju punu pažnju. Pri tome, ljubavna igra može da bude začinjena primesama voajerizma; pri čemu obavezno morate da pohvalite lepotu, znajje I umeće ovog znaka zodijaka. Malo mašte, korišćenje ogledala i slični trikovi, Lavove, da Lavice ne spominjemo, dovešće do vrhunca sladostrašća. Inače, erogene zone Lavova smeštene su s lve i desne strane kičme. Posebno osetljivo mesto pripadnika ovog znaka je donja usna. Nju bi uvek morali da stimulišete. Ako budete znali da iskoristite sve kvalitete ovog znaka, on(a) imaćete ljubavnik, odnosno ljubavnicu, vrhunskih dometa.


Ja sam ljubavnica vrhunskih dometa. :) xd


Ja ne patim od ludila, ja uzivam u njemu!
130
poruka na forumu
333 2852post # 11 | 2013-04-26 , 11:58 PM

Quote (Morena)
JARAC- TEŠKO GA JE PROBUDITI
Ponekad Jarac ostavlja utisak kao da je iznad svake seksualne želje i iznad svake potrebe za opuštanjem. I zaista, mnogi Jarčevi- muški i ženski - obuzeti su poslom i željom za uspehom - zaboravljaju na telesne užitke. Da bi u njima probudili želju, vrlo je često potrebna velika strpljivost i upornost. Naime, vreme "paljenja" Jarca je najduže među znakovima Zodijaka. Međutim, ako poznajete njegove, odnosno njene erogene zone, radnja može da se odvija mnogo brže, a put do željenog cilja je kraći. Dobro raspoloženje koje, barem u početku ni ne miriše na seks, može da bude usmereno upravo tom smeru "nehotičnim" dodirivanjem kolena. Kad se odlučite za takav potez, morate da budete spremni na to da vas očekuje burna reakcija. Bilo pozitivna, bilo negativna, i u jednom i u drugom slučaju znaćete na čemu ste. Ali I šta treba da radite.


Sve sem kolena je tacno.


Pazi sta zelis, mozda se ostvari!!

  Chip61
poruka na forumu
10 55post # 12 | 2013-04-27 , 4:28 PM

sto se lava tice nekih 70% tacno kod mene :D


every saint has a past every sinner has a future
1676
poruka na forumu
2385 4613post # 13 | 2014-02-27 , 5:26 AM

Quote Anna_Anna ()

RAK -ŠTO DUŽE - TO BOLJE!
Rakovi su nedvosmisleno najveći fanatici među znakovima Zodijaka, kad se radi o nežnosti. Tepanje, milovanje, ljubljenje je za Rakove vrhunac sladostrašća. Njihova koža je osetljiva na svaki nežni dodir. Pri tom je od presudne važnosti - poverenje! Što veza duže traje, to je seks bolji. "Ljubav za jednu noć" za Rakove ne znači baš ništa. Umesto "ljubavi u prolazu", Rak će radije zajednički provesti nekoliko sati s proverenom partnerkom, odnosno s isto takvim partnerom, u kadi s toplom vodom. Isto tako, igre s jezikom prilikom poljupca, ili trljanje jezikom po unutrašnjosti usne školjke, Rakovima nije strano- Naprotiv. To ga (nju) može da dovede do ekstaze. Inače, Rakovi su veoma konzervativni u seksu.

ovo je tacno ;) :)
2793
poruka na forumu
3035 6542post # 14 | 2014-02-27 , 2:43 PM

Quote Anna_Anna ()
OVAN - SPECIJALISTA ZA POLJUPCE
Ovnovi se neprekidno nalaze pod visokim naponom, pa traže strastveni seks sa snažno naglaženom borilačkom komponentom. Začudo, pripadnici ovog znaka doživljavaju najveće seksualno zadovoljstvo u odnosu "pomirenja", a koji sledi nakon svađe s partnerom, odnosno partnerkom. Naime, kad su telo i duh Ovnova napeti, izuzetno su osetljivi na nesvakidašnje stimulacije. Njihove erogene zone su glava i uši. Snažno ih uzbuđuje nežno ljubljenje, ili lizanje usne školjke, a isto tako ih usrećuju nežni dodiri rukom tih delova tela. Takođe, lagana masaža potiljka, može snažno da uzbudi Ovnove. Osim toga, Ovnovi su specijalisti za poljupce. Duboki, snažni i zahtevni poljupci mogu Ovnove toliko da uzbude, da im nije potraban dug, a još manje produžen seksualni odnos.

pa sad ovaj onako :p


FORTIS FORTUNA ADIUVAT


Forum » Opste diskusije » Sex i ljubav » Erogene zone horoskopskih znakova
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]