• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Igre » Dragon Age: Inquisition
Dragon Age: Inquisition






278
poruka na forumu
526 2505



post # 1 | 2014-02-08 , 0:17 AM



Prošlo je gotovo tri godine od izlaska Dragon Age 2 igre koju su mnogi igrači ocenili vrlo loše. No budući da je prvi deo bio sveopšte prihvaćen, BioWare-u se daje još jedna šansa i svi ljubitelji RPG naslova čekaju izlazak trećeg dela, Dragon Age: Inquisition u prodaji.
Mark Darrah, producent BioWare-a je na svom blogu napisao status vezan uz razvoj spomenute igre koja je, prema njegovim rečima, daleko dogurala od onoga što je firma prikazala na PAX Primeu u avgustu prošle godine.
Glavni lik u Dragon Age: Inquisitionu neće imati unapred definisanu rasu kako je to bio slučaj u prethodnom delu, već nam se vraća odabir istih po uzoru na Dragon Age: Origins.
Osim odabira rasa vraća nam se i potpuna kontrola nad opremom, tačnije rečeno oklopima koji više neće dolaziti samo kao setovi već ćemo moći kombinovati individualne delove istih. A da ne bi ispalo kako Inquisition samo vraća ono što je već bilo prisutno u Originsu, najavljena je i nova funkcija – mogućnost jahanja. U kratkom videu možemo videti kako lik jaše na konju, no ne treba prerano zaključiti da ćemo u igri moći jahati samo konje. Naravno, nadamo se da ćemo jahati i zmajeve.



Na BioWare blogu je osvanuo post koji detaljno opisuje modele likova u ovoj dugo-očekivanoj igri i nastavku popularne franšize. Kao glavnog predstavnika, BioWare su iskoristili jednog od glavnih likova iz prvog dela, vešticu Morrigan, atipično obučenu u balskoj haljini.
Ono što još znamo o Morrigan je da se neće pojaviti kao član družine u trećem delu igre, ali i dalje će imati bitnu ulogu u priči. Dragon Age: Inquisition će izaći na jesen ove godine, na maltene svim igračkim platformama.



"Dream big," they say. "Shoot for the stars." Then they lock us away for twelve years and tell us where to sit, when to pee, what to think. Then we turn 18 and even though we've never had an original thought, we have to make the most important decision of our lives. And if you don't have the money and you don't really have the grades, a lot of the decision gets made for you.








640
poruka na forumu
67 157



post # 2 | 2014-04-06 , 3:52 PM

Origins je bila izuzetno dobra ali ne i remek-djelo. Dvojka isuviše sterilna. Inkvizicija mnogo obećava i viđećemo šta će se zbiti, meščini u 'sektembru' B)




Forum » Opste diskusije » Igre » Dragon Age: Inquisition
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]