• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Info » Tutorijali » Kako povratiti izgubljenu šifru za Wireless? (krajnje jednostavno rešenje...)
Kako povratiti izgubljenu šifru za Wireless?



  Cr0W



16
poruka na forumu
1 4



post # 1 | 2015-12-24 , 1:30 AM

Kako povratiti izgubljenu šifru za Wireless internet?

Mnogi od nas imaju podešeni bežični internet, koji je naročito pogodan jer više uređaja može da ga koristi istovremeno. Šifru za pristup bežičnom internet ukucamo uglavnom samo prvi put kada se konkektujemo, i baš zato se lako može desiti da ne možemo da je se setimo kada nam kasnije zatreba. Jedan od načina da povratimo lozinku je da pokušamo da je izvučemo iz memorije računara. To nije uvek delotvorno, jer nemamo uvek pristup računaru ili možda šifra nije upamćena, ali u određenim situacijama može da bude pomogne i bude spasonosno.

Prvo je potrebno da skinete programčić pod nazivom WirelessKeyView. Vodite računa o verziji koju skidate, da li je u pitanju 32-bitni ili 64-bitni računar (link za preuzimanje je pri dnu stranice).



Nakon što odzipujete program i pokrenete on će skenirati ceo vaš kompjuter i izlistati sve do sada zapamćene šifre za Wireless. Tu ćete verovatno naći onu koju ste zaboravili.



Napominjem da ovaj metod radi isključivo ako ga primenjujete na računaru koji je već jednom bio priključen na Wi-fi mrežu, čiju ste šifru zaboravili. U suprotnom ćete morati da resetujete vaš ruter.





Forum » Info » Tutorijali » Kako povratiti izgubljenu šifru za Wireless? (krajnje jednostavno rešenje...)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]