• Page 1 of 1
  • 1
Forum » Opste diskusije » Zdravlje i Moda » Rijesite se ispucalih peta
Rijesite se ispucalih peta






10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 1 | 2014-01-10 , 10:42 AM

Iako su topli dani iza nas i više ne nosimo ljetne sandale, to ne znači da treba prestati voditi brigu o stopalima. Donosimo vam nekoliko savjeta kako da se riješite ispucalih peta i zadebljale kože.

Zimi je lako zapostaviti neke dijelove tijela koji nisu izloženi pogledima kao ljeti, ali zašto bi bilo tako? Evo nekoliko jednostavnih savjeta da vaša zapuštena stopala, a pogotovo pete, postanu lijepe, mladenačke i mekane. Ono što je najbolje od svega - ne trebate posjetiti kozmetički salon!

● Prije nanošenja bilo čega na stopala, operite ih koristeći blagi sapun. Nakon toga umasirajte ulje sezama pa obucite pamučne čarape koje ćete nositi čitavu noć.

● U lavor s toplom vodom iscijedite sok polovice limuna i namačite stopala desetak minuta. Nakon što je koža omekšala, strugaljkom za pete uklonite zadebljalu kožu.

● Kokosovo ulje jedan je od boljih proizvoda za njegu kože. Brzo prodire u kožu, čak i brže od bademovog, ne masti ju i ugodnog je mirisa. Najviše blagodati donosi za ispucalu i isušenu kožu. Nanesite kokosovo ulje na pete kružnim pokretima i obucite pamučne čarape s posebnom namjenom. Ujutro strugaljkom uklonite grubu kožu, isperite stopala mlakom vodom i posušite tapkajući ručnikom.

● I za kraj, kada se koža na stopalima oporavi, prije spavanje svaku noć na stopala nanesite bogatu hidratantnu kremu.




Forum » Opste diskusije » Zdravlje i Moda » Rijesite se ispucalih peta
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]