Forum moderator: JokerHarley  
Forum » Film, Muzika i TV » Film » Filmovi kojima ne znamo ime (...kojih ne možemo da se setimo)
Filmovi kojima ne znamo ime






59
poruka na forumu
110 531



post # 106 | 2014-07-02 , 3:29 PM

Ja znam odprilike kako se film zove ali mi pisanje na engleskom ne ide od ruke pa evo ovako bar mislim da je "Book of eviil" ili zadnje nije uopšte zlo ili evil već nešto slično kao Eill tako nešto,uglavnom našla sam ga tu na sajtu i dok se učitao ja sam zaspala i tako ...ode moj film...radnja se vrti oko demona ili palih andjela MISLIM zbunjen Ja sve izgleda mislim pogrešno...ali ako mi neko može pomoći molim vas biću dužnik :)

Added (2014-07-02, 2:29 PM)
---------------------------------------------
ja nadjoh evo o kom je filmu reč...ima dobre komentare
http://www.vojvodinanet.com/publ/the_book_of_eli_2010/20-2-0-8288



Poruku je menjao/la Mala_CicaMaca - Sreda, 2014-07-02, 3:15 PM








18
poruka na forumu
0 0



post # 107 | 2014-07-03 , 7:17 PM

u njemu glumi denzen woshiton bio je jednom na rtl prije ja msm 1 ili 2 godine KNJIGA ISKUPLJENA


Poruku je menjao/la SEBO55 - Cetvrtak, 2014-07-03, 7:19 PM








5153
poruka na forumu
3629 10080



post # 108 | 2014-07-07 , 6:08 PM


mene zanima postoji li ovaj film i zna li mu iko pravi naziv :D


Jesi ti normalna?
-Kako za koga…








5
poruka na forumu
0 0



post # 109 | 2014-07-28 , 6:13 PM

Cao... :) da li neko moze da mi pomogne, u pitanju je malo stariji film, mislim da ima oko desetak godina, radnja se koliko se secam odvija u Rusiji, u nekoj zgradi na cetvrtom spratu, tu je zarobljenja grupa ljudi i jednog po jednog ubijaju, triler je u pitanju... ne secam se nicega vise, a zaista bih volela da ga pogledam opet...:( hvala unapred...








1
poruka na forumu
1 0



post # 110 | 2014-07-31 , 5:47 PM

Pokušavam pronaći ovaj film već nekoliko godina, ali mi ne uspeva. Naime, reč je o hororu, rekla bih da su u pitanju kasne osamdesete kad je snimljen, možda početkom devedesetih, nisam sigurna jer se ne mogu setiti koja je godina bila kada sam ga gledala na TV-u. Znam naziv na srpskom " Tajanstveni krici " ali je opštepoznato da se naziv na engleskom ne mora poklapati, a svaki mogući sličan prevod sam probala u traženju. Radnja je vezana za ženu koja živi sama, igrom slučaja se blizu njene kuće nađe čovek koji je na poslovnom putu pa mu se u blizini kvare kola, a kako nema nikog drugog, on potraži pomoć i prenoćište kod nje. Tu on otkriva kako se svake večeri odmah nakon ponoći u kući događaju, u najmanju ruku, čudne stvari. Krene prvo muzika sa gramofona, mislim da je Mocartova "Za Elizu" u pitanju, zatim se čuju odjeci muških koraka kako silaze niz stepenice, penju se, na kraju se čuje jezivi dečiji plač, prvo u kući a onda izgleda kao da je izvana...žena, kao da je naviknuta na sve to, izprva odbija da priča o događajima, ali na insistiranje svog gosta pristaje i na dokumentovanje dokaza da kuću opseda duh a i priča priču: Bila je silovana od svog očuha, ostala je trudna i večeri kad se dete rodilo događaji su bili isti kakvi se ponavljaju, očuh je sedeo dole, puštao istu muziku na gramofonu, onda se popeo gore u sobu, uzeo joj tek rođenu bebu koja je plakala i odneo je. Ona se pokušala boriti sa njim, ali je, sve u svemu, na kraju tragično završilo po njenog očuha i njenu bebu, koja je očigledno ostala nesahranjena i "neupokojena" duša koja poput očuha opseda kuću...toga se sećam, raspon kada sam otprilike odgledala film samo jednom je između 1991.-ve i 1993. ali mora da je sniman ranije...ako iko išta zna, molim za pomoć :)








640
poruka na forumu
67 157



post # 111 | 2014-08-01 , 3:17 PM

Meščini da je ovi u pitanju jer sam ga i ja gledao kad sam bio momčić mlad










1
poruka na forumu
0 0



post # 112 | 2014-08-01 , 4:01 PM

Quote Kokica012 ()
JEL ZNA NEKO KAKO SE ZOVE FILM,NEKI PLAVI GLUMAC GLUMI,DRUG MI JE PRICAO O TOM FILMU,KAO ON DOBIJE NEKU LISTU KOLIKO DEVOJAKA CE DA IMA DO SMRTI NESTO NA TU FORU.
HELP

http://www.imdb.com/title/tt0497972/
garant je taj

Added (2014-08-01, 3:01 PM)
---------------------------------------------
Treba mi pomoc oko dva filma, bice poduzi post...
1. prevodili su ga kao "Opsednuti", davao se na Politici kad sam bila klinka. Film je iz tri price. prva je o nekom bioskopu ili pozoristu koji se izgradi na mocvari koju pohodi duh mrtvog vojnika, bioskop ja mislim izgori i pojavi se duh. Druga prica je o ljudima koji svaki dan u isto vreme cuju voz koji nikad ne prolazi, pojavljuje se duh poginule slepe devojcice. A treca je o ulazu u neku zgradu iz koje se niko nije vratio i jedan lik udje i i vidi izlaz na drugom kraju, ali sto se vise udaljava od ulaza udaljava se i izlaz.
2. film su kod nas preveli kao neko "platno" jer se radi o slici gde dva coveka igraju sah, a posmatra ih zena od jednog ili kucna pomocnica.
Hvala unapred punoooo!!!









1
poruka na forumu
0 0



post # 113 | 2014-08-01 , 10:28 PM

Mislim da igra Ewan Mcgregor (glumi Obi Van Kenobia) i glumi sveštenika. Radnja je sledeća: bogati bračni par koji ne može da ima dece, zbog valjda muževljeve impotencije, odlučuje se da unajmi lika koji će da bude donor semena i to da spava sa dotičnom ženom. Radnja je valjda početak 20. veka. Koliko se sećam, pomenuti sveštenik je bratanac ovom impotentnom (sin njegovog brata), a njega mislim da glumi Ed Haris, mada ne garantujem (bar neko ko liči na njega) Gledao sam ga pre par godina na tv 1000. Ne mogu da ga nađem na IMDB-u ni kod jednog od pomenutih glumaca (dakle, možda nije ni jedan od njih u filmu).





  MrA



41
poruka na forumu
4 14



post # 114 | 2014-08-07 , 1:17 PM

Quote LAstrumfi ()


mene zanima postoji li ovaj film i zna li mu iko pravi naziv :D


To je "parodija" fan-made video klip, znaci film, ne postoji.








3
poruka na forumu
0 0



post # 115 | 2014-09-12 , 6:48 PM

E cao svima, treba mi velika pomoc :). Prije nekih godinu-dve sam vidjela trailer za jedan noviji film (ne znam je li izasao ili treba izaci), radilo se o nekoj djevojci koja treba da prodje nekakve izazove pa da se odluci u koju ce grupu ljudi, imaju cetiri grupe ( tipa izdrzljivi, pametni...itd. ovo je primjer ne znam koje grupe imaju) i ona se zaljubi u decka iz grupe koja je suparnik njezinoj grupi...a ona hoce da upadne u tu njegovu grupu posto je to najbolje grupa...a roditelji joj ne daju...film je nesto tipa Igre Gladi...Joj opis mi je grozan %), ali samo se toga sjecam, a bas mi se svidio. Sve sam pretrazila ali nema ga nigdje :( .
Ako neko nesto zna ili ga je gledao neka pise. Hvala unapred :D








196
poruka na forumu
100 512



post # 116 | 2014-09-12 , 7:27 PM

Quote BlackWereWolf ()
E cao svima, treba mi velika pomoc :). Prije nekih godinu-dve sam vidjela trailer za jedan noviji film (ne znam je li izasao ili treba izaci), radilo se o nekoj djevojci koja treba da prodje nekakve izazove pa da se odluci u koju ce grupu ljudi, imaju cetiri grupe ( tipa izdrzljivi, pametni...itd. ovo je primjer ne znam koje grupe imaju) i ona se zaljubi u decka iz grupe koja je suparnik njezinoj grupi...a ona hoce da upadne u tu njegovu grupu posto je to najbolje grupa...a roditelji joj ne daju...film je nesto tipa Igre Gladi...Joj opis mi je grozan %), ali samo se toga sjecam, a bas mi se svidio. Sve sam pretrazila ali nema ga nigdje .
Ako neko nesto zna ili ga je gledao neka pise. Hvala unapred


Ja mislim da se radi o ovom filmu..nadam se da sam pomogao ;)

http://www.vojvodinanet.com/publ....0-29241


Moj potpis








3
poruka na forumu
0 0



post # 117 | 2014-09-12 , 7:49 PM

Jeste to je taj

juhu juhu juhu

Hvalaaaaa ;)








1
poruka na forumu
0 0



post # 118 | 2014-12-14 , 2:33 AM






  IBRS



1
poruka na forumu
0 0



post # 119 | 2014-12-20 , 10:17 PM

,film je iz kraja osamdesetih ili pocetka devedesetih,ko glumi neznam ali radnja ide u fazon da lik nekakva varalica bezi od policije zbog necega,u bijegu ulazi u neciju kucu tacnije vilu,dok je u toj kuci saznaje da je kuca nekog lika ko treba da dodje za par dana da zivi u toj kuci a niko nezna kako taj lik izgleda :) ,on saznaje da taj lik odustao od dolaska i on uzima njegov indetitet i predstavlja se kao on,odlazi kao ekspert u nekakvu firmu da radi a veze nema o tom poslu nista :) ,zaljubljuje se u nekakvu doktoricu,koja je cerka tog vlasnika te firme,secam se da na kraju filma se saznaje da on nije taj lik,jer se taj lik pojavljuje,znam da odlazi kod te doktorice i ona nece vise da cuje za njega,izlaze iz bolnice i ona krece sa autom a on legne pod auto da ga ona udari :),tih delova filma se secam,znam da se pomire tu ispred auta :) na sred ulice...Film sam gledao pre nekih 15 godina otprilike i vise nikad :) ,voleo bih to da pronadjem,film je komedija,kao ljubavna komedija :)








4
poruka na forumu
0 0



post # 120 | 2014-12-24 , 6:23 PM

U pitanju je horror film
"Jedna porodica se doseli u neku kucu otac,majka,cerka(tinejdzer),sin(ne moze da prica).Kad se dosele dolazi neki covek(mislim da ima dugacku kosu) i oni postanu prijatelji.Cerka i sin stalno vidjaju neke duhove al otac i majka im ne veruju sve dok jednom majka ne ostane sama u kuci i iz zida na kom je se stalno neka fleka pojavljivala ne izadje duh neke devojke. Majka je prestravljena i u garazi nalazi unakazeno dete (mislim da je duh ili tako nesto) i pokusava da pobegne ali dolazi taj prijatelj i ispostavlja se da je on ubica koji je pobio svoju porodicu u toj kuci i sada misli da su oni njegova porodica i pokusava da ih ubije. Potreban mi naziv filma hitno :)


Forum » Film, Muzika i TV » Film » Filmovi kojima ne znamo ime (...kojih ne možemo da se setimo)
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]