• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: JokerHarley  
Forum » Film, Muzika i TV » Film » NEDELJNE PREPORUKE ADMIN TIMA
NEDELJNE PREPORUKE ADMIN TIMA






24
poruka na forumu
5 50



post # 1 | 2021-08-11 , 8:31 PM


• Vojvodina net ispunjava želje i omogućava vam da tokom nedelje provedete vaše omiljeno vreme uz odlične filmove, Dirljive drame i romanse pripremiće vas za potpuni užitak i emocije, otkrićete pustolovine i proživeti uzbudljive avanture, a napeti horori držaće vas budnim do kasno u noć.

• U filmskome svetu svaka preporuka je dobro došla. Posebno ona nešto drugačija, raznovrsnija. Bez granica iz kojeg je vremenskoga perioda, narečja ili kontinenta.

• Ovaj članak se bazira na nedeljnoj bazi, a odnosi se na filmske preporuke našeg tima – po 1 film od svakoga člana. Svaka preporuka uz sebe nosi sve najosnovnije informacije o filmu, pa tako i trejler filma kao i kratki opis.

Na kraju svake nedelje filmovi biće ažurirani sa novim preporukama.



Predložio: Dexter

Seven Pounds (2008)



Žanr: Drama
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Will Smith ponovno udružuje snage sa redateljem i producentima filma 'U potrazi za srećom' u ovom emocijama nabijenom filmu. Smith glumi Bena Thomasa, bivšeg inžinjera kojeg izjeda mračna tajna iz njegove prošlosti. On kreće na nevjerojatno putovanje u potrazi za iskupljenjem, zauvijek mijenjajući živote sedmero potpunih stranaca...


Predložio: Dexter

Inglourious Basterds (2009)


Žanr: Avantura / Ratni / Drama
>>> TREJLER <<<

>>> LINK FILMA <<<
Opis: Prokletnici (engl. Inglourious Basterds) je ratni film iz 2009. scenariste i režisera Kventina Tarantina u kome glavne uloge tumače Bred Pit, Kristof Valc i Melani Loran. Radnja filma govori o dve zavere kojima bi se izvršio atentat na politički vrh nacističke Nemačke — jedne koju planira mlada francuska Jevrejka, vlasnica bioskopa, koju igra Loranova — i druge koju planira tim jevrejskih savezničkih vojnika koje predvodi poručnik Aldo Rejn koga igra Bred Pit..


Predložila: MsShadow

The Vow (2012)


Žanr: Drama / Romantika
>>> TREJLER <<<

>>> LINK FILMA <<<
Opis: Nakon prometne nesreće, Paige (McAdams) završi u komi. Kada se napokon probudi sjeća se vrlo malo o svom životu. Pred njenim mužem, Leom (Tatum) je ponovna borba za njezino srce..


Predložio: Admin

Contraband (2012)


Žanr: Krimi / Akcija / Triler
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Prica govori o coveku koji pokusava da ostane izvan sveta koji je dugo pokusavao napustiti. Film istrazuje podzemni svet medjunarodnog sverca – pun ocajnih kriminalaca i potkupljenih zvanicnika, visokih uloga i ogromnih isplata – gde odanost retko postoji, a smrt je iza coska..


Predložio: Staloma

Gabriel (2007)


Žanr: Horor / Fantazija / Akcija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Gabriel (Andy Whitfield) arhanđeo je koji povremeno uzima ljudski oblik kako bi pomogao čovječanstvu u borbi protiv Tame koju predvodi Sammael (Dwaine Stevenson). Gabriel se pridružuje šestorici anđela u uličnoj borbi protiv zlih sila, no na putu susreće Jade (Samantha Noble), prekrasnu anđelicu koja je pokleknula pred iskušenjima svijeta smrtnika. Gabriela privuče njezina izmučena duša te je odluči vratiti među sile dobra. No taj će ga pokušaj gotovo odvući od zadatka pokoravanja Tame.....


Predložila: Nutella92

Chloe (2009)


Žanr: Triler
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Chloe je rimejk francuskog trilera Nathalie u režiji Atoma Egoyana. Radnja se fokusira na Catherine (Julianne Moore), udatu ženu koja angažuje prostitutku po imenu Chloe (Amanda Seyfried) da sazna da li je muž David (Liam Neeson) vara. Na redovnim sastancima, Catherine saznaje eksplicitne detalje koje joj Chloe prenosi iz njenih susreta sa Davidom, podstičući još više Catherininu ljubomoru.…


Predložio: DzonDon

The Wolfman (2010)


Žanr: Horor / Drama / Fantazija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Oscarovac Benicio Del Toro ("Traffic") glumi Lawrencea Talbota, plemića kojeg prilikom njegova povratka u rodni grad napadne i ugrize vukodlak. Uskoro će se naizgled miran gradić pretvoriti u potpunu noćnu moru za Lawrenceovu obitelj, ali i za ostale stanovnike….


Predložila: hanna_h

The Divide (2011)


Žanr: Horor / Drama / Sci-fi
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Nakon neočekivanog nuklearnog napada na New York Eva (Lauren German) i njezin suprug Sam (Ivan Gonzalez) odlaze u podrum zgrade uvjereni da im je to najsigurnije mjesto. Ubrzo uviđaju da podrumom vlada kućepazitelj Mickey (Michael Biehn) koji je preživio napad 11. rujna i nikome ne vjeruje. Uvjeren da bi ih izlazak ubio, Mickey nikome ne dopušta da ode pa su Eva i Sam zarobljeni s mačo nasilnikom Joshem (Milo Ventimigila), njegovim bratom Adrienom, brbljavcem Bobbyjem, živčanom samohranom majkom Marilyn (Rosanna Arquette), njezinom kćeri Wendy i nestrpljivim čovjekom po imenu Delvin. Budući da su se dani u podrumu pretvorili u tjedne te su se smanjile zalihe hrane i vode, susjedi postaju sve nervozniji i nasilniji sve dok ne osnuju klike i krenu jedni na druge..


Predložio: Avet

Darkness Falls (2003)


Žanr: Fantazija / Horor / Misterija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Već 150 godina. Legenda o Matildi Dixon poznatoj se nadvija nad gradićem Darkness Falls poput oblaka. Nakon što su je nepravedno optužili za užasan zločin, nevinu staricu je jedne večeri izmasakrirala poludjela rulja. Legenda kaže da njezin osvetoljubivi duh luta gradom i progoni one koji ju vide u mraku. Upravo to se dogodilo mladom Kyleu. Jedne noći je vidio Matildu i iako joj je uspio pobjeći, njegova je majka brutalno ubijena. Ili je to bila samo halucinacija? Progonjen bolnim sjećanjima na tu stravičnu noć i mučen krivnjom, Kyle si nikad poslije toga nije dopustio da bude u mraku. Jednog dana dobija poziv od svoje školske ljubavi Caitlin čiji devetogodišnji brat Michael ima iste more koje su dovele Kylea na rub ludila. Odlučuje vratiti se u rodni grad i suočiti se s užasom iz djetinjstva koji ga čeka, stvarniji no ikad.....


Predložio: Maximus95

The Perfect Storm (2000)


Žanr: Akcija / Avantura / Drama
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: Lučki grad Gločester u Masačusetsu, oktobar 1991. Kapetan ribarskog brodića "Andrea Gail" Bili Tine (G. Kluni) nema mnogo razloga za zadovoljstvo jer se vratio sa mršavim ulovom koji mu ne garantuje mirnu zimu. Naime, sezona ribolova je pri kraju, jer se uskoro očekuje pogoršanje vremena. Uz to Biliju probleme pravi i vlasnik broda Bob Brovn koj je nezadovoljan poslednjim ulovom. Bili zbog toga odlučuje da isploviti još jednom kako bi nadoknadio propušteno. U njegovoj su posadi mladi i neiskusni Bobi (M. Valberg) čija se devojka Kristina (D. Lane) odlučno protivi njihovom novom isplovljavanju.

Predložio: Martinzenica

Intruders (2011)



Žanr: Avantura / Horor / Fantazija
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<
Opis: U filmu su prikazane paralelne priče dve porodice čiji se životi odjednom menjaju: u Španiji, majka pokušava da zaštiti svog sina od bezličnog stranca, dok u Britaniji, mlada devojka ima stravične snove o demonu koji postaje prava opasnost za nju i njenu porodicu.


Predložio: usupport

Just Friends (2005)



Žanr: Komedija/ Romantika
>>> TREJLER <<<
>>> LINK FILMA <<<

Opis: Kada je svojoj najboljoj srednjoškolskoj prijateljici Jamie (Amy Smart) prije mnogo godina priznao da je voli, Chris Brander (Ryan Reynolds) suočio se sa slomljenim srcem i ogromnim poniženjem, koje su školski zlobnici iskoristili za dodatno zadirkivanje neuglednog debeljka. Međutim, nekoliko godina kasnije stvari su se počele mijenjati i Chris je sada iznimno zgodan i ugledan holivudski producent, oko kojeg se stalno motaju prelijepe djevojke i nadolazeće glumice. Njegova klijentica Samantha James (Anna Faris) potpuno je zaljubljena u Chrisa, što on na sve načine pokušava zanemariti, a kada se njih dvoje igrom slučaja nađu u Chrisovu rodnome mjestu, njezina će prisutnost uvelike zasmetati njegovim nastojanjima da ponovno proba osvojiti svoju školsku ljubav...


Forum » Film, Muzika i TV » Film » NEDELJNE PREPORUKE ADMIN TIMA
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]