• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: JokerHarley  
Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Stargate Universe
Stargate Universe


1203
poruka na forumu
58 815post # 1 | 2013-06-29 , 8:02 PM

Stargate Universe

SINOPSIS:
Zvezdana kapija: Univerzum je nova serija iz serijala o Zvezdanoj kapiji i radnja ove nove serije je smeštena na svemirskom brodu Drevnih koji se zove Sudbina, a koji je otisnut u svemir pre mnogo stotina hiljada godina. Pre toga su Drevni poslali nekoliko brodova bez posade kako bi postavili zvezdane kapije u nepoznatim i dalekim galaksijama i planetama koje podržavaju život, a njihova zamisao je bila, da nakon toga iskoriste te zvezdane kapije kako bi se ukrcali na ovom svemirskom brodu, kada bude bio daleko u neistraženom delu svemira, kako bi mogli da pobegnu od rata koji gube od svirepe rase Utvara i kako bi spasili svoju rasu od izumiranja. Međutim pre nego što su to uspeli da urade, Drevni su se uzdigli na viši nivo postojanja u vidu čiste energije, tako da je svemirski brod Sudbina nastavio da luta dalekim i neistraženim galaksijama i da se sve više udaljava od poznatog dela svemira. Ova serija zapravo počinje kada grupa naučnika pokušava da u tajnoj bazi koja je srivena na jednoj dalekoj i nenaseljenoj planeti dešifruju 9-ti simbol zvezdane kapije, za koji se još uvek ne znaju za šta služi i gde ih može odvesti. nakon iznenadnog napada ove baze od strane grupe nepoznatih napadača, suočeni sa njenim uništenjem, naučnici će uspešno dekodirati 9-ti simbol koji će ih odvesti pravo na ovaj super svemirski brod, a koji je stalno u pokretu putujući kroz hipersvemir i koji se nalazi daleko od Zemlje i daleko od bilo koje poznate galaksije u neistraženom delu svemira. Suočeni sa činjenicom da se nalaze na ovom brodu, milionima svetlosnih godina udaljeni od Zemlje, bez mogućnosti da se vrate, ova grupa ljudi nastojaće da u potpunosti osposobe sve sisteme na brodu i krenuće u istraživanje ovog dalekog dela svemira u kome su se našli.
TRAILER:


Poruku je menjao/la Avenger - Subota, 2013-06-29, 8:03 PM
3907
poruka na forumu
677 4248post # 2 | 2013-09-08 , 2:26 PM

Serija je ocigledano bila fokusirana na drugi deo tako da je prvi (koji i postoji na ovom sajtu) uradjen tehnicki bez velikog unosenja u dinamiku.

U sustini dosadna je i nema bitnijih desavanja - ja sam gledala sve epizode jer volim naucnu fantastiku i ima zanimljivih a bilo bi sjajno da snime i nastavak jer ovo bez nastavka nema smisla ama bas nikakvog.

Glumica koja igra medicinsku sestru ovde igra u jos jednoj seriji o nekoj bolnici a ne mogu da se setim naziva.

Upravo gledam triler koji je najavljivao drugu sezonu i ne znam sta se desilo sa njom-ima li negde da se pogleda?


Poruku je menjao/la Korisnica - Nedelja, 2013-09-08, 2:33 PM


"Ee pa pomoli se Bogu .. da ti da mir.. i da ti pokaze pravi put.. kreni dalje u zivotu s glavom gore .. i bit ce sve oke ! nemoj imati crne misli ne krvi sebe za nista.. ja verujem u tebe !"
2
poruka na forumu
0 0post # 3 | 2013-10-15 , 0:13 AM

Мени је добра серија штета што нема наставак. А добра ми је јер је мање више монотона тако да то мојим живцима годи...
49
poruka na forumu
30 132post # 4 | 2014-03-13 , 8:36 PM

bolja su prva dva dela serije, atlantis i sg1 .... vise akcije, zanimljiva prica, za razliku od ove koja je tezak smor ... nisam uspeo da ispratim vise od dve epizode ... iako je glumacka postava obecavala dosta ...


imam milion godina
i nadživeću boje ...
1
poruka na forumu
0 0post # 5 | 2014-06-30 , 0:21 AM

da li neko zna da li ce Stargate Universe imati nastavak? hvala


Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Stargate Universe
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]