• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: JokerHarley  
Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Californication (serija)
Californication






108
poruka na forumu
35 310



post # 1 | 2014-03-08 , 0:45 AM



Serija koja je šokirala ali i osvojila američku a i publiku širom sveta. Neki su je okarakterisali kao “Seks i Grad” za muškarce, međutim iako se na prvi pogled ne čini tako, Kalifornikacija ima dublju poruku.

Dejvid Duhovni se vraća na male ekrane ali ovoga puta u potpuno drugačijoj ulozi. On igra Henka Mudija, romanopisca koji je dostigao vrhunac karijere i stao. Naime kada njegov roman “Bog nas sve mrzi” postane bestseler, Henk je omiljen i svi ga traže pa čak i Holivud. On se seli u Los Anđeles uzbuđen što će po njegovom romanu snimiti film. Kada se ispostavi da je film bljutava romantična komedija, Henk pada u depresiju i ne može da napiše ni redka. Pored toga on se uporno trudi da vrati Karen, ženu sa kojom ima trinaestogodišnju ćerku, Beku (Madelejn Martin) i bude dobar otac. Dane provodi spavajući do popodne i smišljajući načine kako da natera Karen (Nataša MekElon) da napusti svog novog verenika i vrati se njemu, a noćima se ubija u alkoholu, drogama i ženama sumnjivog morala. No, kad sazna da je jedna od tih žena imala 16-godina, a uz to je i ćerka budućeg supruga njegove bivše, stvari će se drastično zakomplikovati u Henkovom životu.

]edna od najboljih serija koje sam gledao, verovatno zato sto totalno odudura od svega sto sam do sada gledao. Topla preporuka od mene, ali samo za one preko 18 godana.


Poruku je menjao/la EdwardElric - Subota, 2014-03-08, 0:50 AM


Proleteri svih zemalja, ujedinite se.


Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Californication (serija)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]