• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: JokerHarley  
Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Criminal Minds
Criminal Minds






196
poruka na forumu
17 310



post # 1 | 2015-05-18 , 7:43 PM

"Zločinački umovi" je serija u kojoj elitna ekipa psihologa FBI-ja preuzima najzamršenije slučajeve i analizira izopačene umove kriminalaca te predviđa njihove iduće poteze, prije nego što ponovno napadnu. To je jedinica kojoj se FBI obraća kada se nađe pred zidom. Dok obične ekipe proučavaju dokaze, ovi, prije svega sjajni psiholozi, proučavaju ponašanje ubojice ne bi li suzili izbor osumnjičenih. Oni stoga ne operiraju samo na mjestu zločina, već ponašanje osumnjičenika proučavaju i na mjestima gdje žive i gdje rade.
Specijalni agent Jason Gideon (Mandy Patinkin) vrhunski je bihevioristički analitičar FBI-ja, koji surađuje s Odjelom za biheviorističku analizu pod vodstvom specijalnog agenta Aarona Hotchnera (Thomas Gibson), obiteljskoga čovjeka koji ima sposobnost pridobiti povjerenje ljudi i prozreti njihove tajne.
U ekipi su također Emily Prentiss (Paget Brewster), kći moćnih diplomata, koja se nedavno pridružila ekipi i mora se dokazati pred Gideonom i Hotchnerom; specijalni agent Derek Morgan (Shemar Moore), stručnjak za opsesivne zločine; specijalni agent dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), tipičan neshvaćeni genij čiji je komunikacijski IQ nizak koliko mu je intelektualni visok; Jennifer "J. J." Jareau (A. J. Cook), samouvjerena mlada agentica zadužena za dobre odnose u ekipi te Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), računalna majstorica koja pomaže u istraživanju slučajeva. Svaki član pridonosi svojim područjem specijalizacije u detektiranju motivacija predatora i identifikaciji emocionalnih okidača kako bi ih spriječili. $IMAGE
Vase misljenje o seriji, omiljeni lik? Zastoo vam je i da li vam je uzbudljiva? Sta vam se svidja, a sta 'pak zamerate autoru serije? :D



Fajlovi: 2091706.jpg (9.4 Kb)

Poruku je menjao/la Stefan^^ - Ponedeljak, 2015-05-18, 7:44 PM








Virginia
76
poruka na forumu
82 614



post # 2 | 2015-11-29 , 3:52 AM

Kada bih pisala zasto je moj broj 1, potrajalo bi, ali svakako nema nijedna slicna krimi serija, gde nije u prvom planu forenzika, dokazi i slicno, vec psiha, najsavrsenija stvar koja je ikada stvorena.
Da ne pricam kako mi je mesavina psihologije i kriminalistike dream job od kada sam, bukvalno, imala 4 godine.
Omiljeni lik mi je ujedno i the biggest celebrity crush, Matthew Gray Gubler (aka Reid Spenser). Opsednuta sam savrsenoscu tog coveka, u svakom smislu, preko osmeha, zuba, ruku i njega samog do genijalnoscu kakva postoji samo u serijama :D
Najmanje sam gotivila Emily, ona mi je nekako bas bila antipaticna.
A sto se tice zamerki - ha, kao da moze da ih ima ^^


Poruku je menjao/la Mrs_Iglesias - Nedelja, 2015-11-29, 3:53 AM


"Nobody exists on purpose.
Nobody belongs anywhere.
Everybody's gonna die."








1381
poruka na forumu
175 10257



post # 3 | 2016-11-28 , 8:45 PM

Gledao dok je bio Gideon,kasnije prestao kad je napustio..


A single act of kindness throws out roots in all directions, and the roots spring up and make new trees








2515
poruka na forumu
2013 17837



post # 4 | 2018-01-25 , 4:17 PM

Quote Stefan^^ ()
Vase misljenje o seriji, omiljeni lik? Zastoo vam je i da li vam je uzbudljiva? Sta vam se svidja, a sta 'pak zamerate autoru serije?

Odlicna serija! Kad mi bude dosadno vrtim je ispocetka i ispocetka i uvek mi je zanimljiva , upravo jer drzi paznju i pokazuje nam neke stvari koje sami nismo svesni : Koliko je opasan ljudski um i koliko su tanke grane izmedju normalnog i poremecenog coveka.

Svi se mi krecemo u svetu koji je nestabilan, i ne obracamo paznju na neke od onih stvari koje su predstavljene u seriji, misleci ovo je Srbija (ili koja vec drzava da je) nema toga ovde, to samo u Americi ima. A kada bi obratili malo vise paznje, shvatili bi da je ljudski um krh i tako ga treba tretirati.

Meni se licno svidja serija jer dokle god je ljudska glupost velika oni ce imati o cemu da pisu scenario. Drzi paznju i upoznaje nas sa situacijama u kojima bismo mogli nekad da se nadjemo i kako da se ponasamo u njima.


"If you have a problem with me, call me. If you don't have my number, then that means you don't know me well enough to have a problem." ✌️


Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Criminal Minds
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]