• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: JokerHarley  
Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Serija - Rebelde / Buntovnici
Serija - Rebelde / Buntovnici






1
poruka na forumu
0 0



post # 1 | 2015-08-08 , 2:46 AM

Rebelde / Buntovnici




Radnja ove meksičke serije događa se u elitnoj školi koja deci izuzetno bogatih roditelja pruža vrhunsko obrazovanje. Međutim, elitna škola ima i program u kojem učenici slabijeg materijalnog stanja mogu da pohađaju ovu školu. Ti učenici dobijaju stipendije, ali zbog toga u školi imaju 'niži' status. Unutar škole postoji i tajno društvo 'Loža', koje ima za cilj da održi takozvanu čistoću unutar same škole. Glavni cilj te organizacije je zagorčavanje života stipendiranim studentima, i nalaženje načina da ih zauvek oteraju iz škole.

U novoj školskoj godini velika ljubav prema muzici će spojiti četvoro tinejdžera Miu (Anahí), Migela (Alfonso Herrera), Dijega (Christopher Uckermann ) i Robertu (Dulce María) uprkos razlikama u statusu i položaju. Roberta, Migel, Dijego, Mia i njihovi školski drugari će steći nova iskustva koja će im pomoći u njihovom moralnom i intelektualnom razvoju, a pod uticajem Enrikea Madarijage (Patricio Borghetti) oni će morati da ispitaju i sistem vrednosti svojih roditelja. Madrijaga, poznati pisac i bivši učenik škole u kojoj danas predaje etiku, će izvesti svoje učenike na pravi put i proglasiti rat zloglasnoj 'Loži'. On će pomoći ovim tinejdžerima da se probude i suoče sa stvarnim svetom i okolinom u kojoj su na vrhu moć, tradicija i materijalna dobra.

Jedna od glavnih okosnica radnje ove serije je osnivanje pop benda. Zanimljivo je da su glumci koji glume srednjoškolce koji imaju bend u seriji, članovi stvarnog benda, 'RBD' sa kojim odlaze na turneje širom svijeta. Na svojim koncertima grupa izvodi uglavnom muziku iz serije. Osim benda 'RBD', u seriji se pojavljuju i drugi popularni muzičari poput Lenija Krevica, Gorilaz, Hilari Daf i mnogi drugi. Osim u Meksiku, serija se prikazivala u Americi, Brazilu, Ekvadoru, Izraelu, Sloveniji i Španiji.

Jedan decko je poceo da ubacuje epizode sa prevodom, koje dugo nigde nisu bile :)

Epizoda 1

Link uklonjen.

p.s. nece nesto da mi postavi onako snimak :)

Registrovana pre par minuta i odmah tema sa reklamom, a to bas i ne ide...

Added (2015-08-08, 2:46 AM)
---------------------------------------------
Ne kapiram, jedan decko se bas potrudio da nabavi ovu seriju koja je dugo trazena, i nista nema od toga sto ubacuje da je i drugi gledaju, samo sam postavila prvu epizodu da znaju gde mogu da nadju i da gledaju, novi ce se upoznati sa serijom, dosta nas starih jedva cekamo ponovo da je gledamo :)







why so serious?
336
poruka na forumu
157 1941



post # 2 | 2015-08-08 , 3:07 PM

Quote Plazmica93 ()
Ne kapiram, jedan decko se bas potrudio da nabavi ovu seriju koja je dugo trazena, i nista nema od toga sto ubacuje da je i drugi gledaju, samo sam postavila prvu epizodu da znaju gde mogu da nadju i da gledaju, novi ce se upoznati sa serijom, dosta nas starih jedva cekamo ponovo da je gledamo

To je reklama i to nije dozvoljeno,procitaj pravila sajta. :)








Serbia
1
poruka na forumu
0 0



post # 3 | 2016-05-09 , 8:18 PM

Ova serija je serija mog detinjstva bukvalno, isao sam na oba njihova koncerta u Beogradu kad su bili i prosto zalim sto su se raspali nakon drugog koncerta u Srbiji.. (ne zato sto su imali koncert u Srbiji nego sto im je tu bio poslednji koncert)
Preporucujem je svima, a i Adminu ako nije problem, valjalo bi da se ubaci na sajt, gledanost bi sigurno bila dobra.


Forum » Film, Muzika i TV » Serije » Serija - Rebelde / Buntovnici
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]