• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Forum » Razonoda » Pricaonica » Proricanje sudbine
Proricanje sudbine






190
poruka na forumu
90 420



post # 31 | 2013-01-02 , 7:40 PM

Obrnut položaj ove karte govori o nemogućnosti da nađete adekvatnog partnera,bez obzira da li se radi o poslu ili ljubavi.Da biste uspeli morate imati dobre saradnike,ali to trenutno nije slučaj.Pazite da ne uđete u loše poslovne aranžmane,i to na nagovor upravo poslovnog partnera.Možete imati poveće izdatke zbog loše procene situacije.Neko vam može dati pogrešnu informaciju,i to namerno,da bi vam pomutio račune.Možda ćete morati da prekinete saradnju ili započeti posao da ne biste imali dodatnih gubitaka.Preterano ste koncentrisani samo na sebe i u strahu da ne budete pogrešno shvaćeni ili odbijeni,zatvarte se u ljušturu. Ova karta je daleko teža za žene nego za muškarce,jer predstavlja njihovu naivnost.Muškarac koji dobije ovu kartu na pitanje koje se ondosi na ljubav,može biti plod trača,možda je pod velikim uticajem majke ili potiče iz stroge porodice. Na zdravstvenom planu,karta vas upozorava da biste morali ograničiti uzimanje velikih količina hrane i pića.
zbunjen


"Sta se setas po mom profilu jedan!"








3268
poruka na forumu
448 1828



post # 32 | 2013-01-03 , 11:37 AM

Dobili ste kartu tuge, najverovatnije je da je neko otišao iz vašeg života. Možda je bio u pitanju nesporazum, definitivni rastanak ili tugujete nakon nečije smrti.Potpuno ste okrenuti mistici, ali ovo je period karmičkog pročišćenja i predavanja molitvi. Okrenite se veri ona vam može pomoći. Ovo je karta odlaska. Ona govori o vašoj žrtvi, o trpljenju, moguće je da ste primorani da neku situaciju trpite da iz nje ne vidite izlaz i vi ste se zbog toga emotivno i duhovno distancirali od onih sa kojima morate da radite ili da živite. Imate utisak da vam okolina postavlja velike zahteve, osećate se iscrpljeno, umorno i puštate da sve ide svojim tokom, ne želite ni na koji način da vi utičete na tok događaja.


Ima ta jedna vrsta nedostajanja, po meni najgora, kada dvoje ljudi sjede jedno pored drugog i nedostaje im ono što više nisu...
Nekada sam anđeo, nekada demon... ali sam uvijek 100% žena...
Nikada nemoj odustati dok ne daš sve od sebe. Bolje je pokušati i ne dobiti ništa, nego ne pokušati i uvijek se pitati šta bi bilo da si pokušao...





  XAVI



157
poruka na forumu
103 131



post # 33 | 2013-01-04 , 11:30 PM

Jedinica Pehara

Ova karta simbolizuje pokretačku silu, ali onu koja je rezultat emocija.Svesni ste da ništa ne možete da uradite ako to nije plod vaših najdubljih kreativnih potreba.Slušate svoj unutrašnji glas koji vas vodi i verovatno posedujete parapsihološke moći.Ova karta je dobra za one koji se bave poslom preko koga dolaze u kontakt sa mnogo ljudi, za lekare, umetnike, za one koji treba da pokažu šta osećaju. Ovo je karta zadovoljstva i početka jednog perioda koji će biti izuzetno srećan, ako sledite svoje potrebe i svoja osećanja. Karta može predstavljati uvećanje porodice.Ona inače simbolizuje vašu porodciu, dom. Ako se ne osećate dobro ili brinete za nekoga ko je bolestan, predstoji mu ozdravljenje.Na ljubavnom planu ovo je jedna od najboljih karata, govori o romantičnoj ljubavi, privrženosti i prijateljstvu. Zahvaljujući ljubaznosti postižete mnogo više nego kada biste nastupli direktno i energično.Na zdravstvenom planu može označavati sklonost piću i probleme sa srcem.

Interesantno :)


"ACTA NON VERBA"

"Svako djelo nosi sa sobom posledice,bilo negativne ili pozitivne,ali to odredjuje djelo koje napravis"








235
poruka na forumu
101 568



post # 34 | 2013-01-05 , 4:08 PM

Koga zanima ,može da mi pošalje ime i prezime ,datum i mesto rođenja i ukratko ću mu uraditi TAROT liniju života .
Ovo što ovde okrećete bez osnovne linije života u tarotu nema puno smisla .
Sa linijom života postaje dosta određenije i jasnije . U mnogim slučajevima se potvrdilo da i godine života mogu biti predviđene tarotom. Ali to manje-više uglavnom plaši ljude .
Recimo da tarot pokušava da objasni suštinske stavove života kroz vaš datum rođenja i još neke odrednice i to putem određenih -posebnih karata .
Tarot inače vuče korenje iz prastare kabale i jedno je od najstarijih učenja o predviđanju .








199
poruka na forumu
16 83



post # 35 | 2013-01-05 , 7:52 PM

Šestica Dinara

Imate veliku podršku onih koji odlučuju o vašem statusu i vašim primanjima a i vi se ponašate korektno prema osobama kojima ste vi pretpostavljeni.Ova karta simbolizuje balans između uzimanja i davanja,između prihoda i rashoda. Ova karta vam obećava dobar razvoj finansijskih transakcija, poslova u vezi sa finansijama, uravnotežene odnose sa okolinom i moguć poveći dobitak. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima. Ukoliko tražite pravdu sudskim putem, ona će biti zadovoljena. Vaša karijera je u usponu i vi možete slobodno da nastavite sa realizacijom započetih poslova, jer će vam oni doneti sasvim lepe prihode.Ako radite posao u kome je potrebno da pokažete dar za estetiku ili neki talenat utoliko bolje po vas,uspećete da to unovčite.Karta je takođe dobora za svaki oblik rešavanja pitanja nekretnina. Ako ste postavili pitanje u vezi sa ljubavlju,imate veliku potrebu za snažnom erotskom vezom,jer na fizičkom planu ona simbolizuje fizičku lepotu,svet zabave.Možete biti u vezi sa onima koji vam mogu obezbediti udoban život,i sami najviše pažnje poklanjate sticanju materijlnim dobara.Možda želite da nekoga impresionirate upravo svojim bogatstvom il društvenim statusom.


Победа свака за нас је радост, сваки нас пораз пече и боли, даћемо живот, дали смо младост, за све се навија, Партизан се воли!

П♥A♥P♥T♥И♥3♥A♥H








10209
poruka na forumu
3202 5806



post # 36 | 2016-10-24 , 10:02 AM

Auuu <_< :D


Kada dobijete ovu kartu treba da znate da ste na početku nečega što možda nećete u početku prepoznati kao dobro ili karanje pozitivno.Za vas kreće nov životni ciklus u kome možete očekviati priličnu zaradu,čak i bogatstvo. Ovo je karta novca,dobitka i najverovatnije velikog bogatstva.Ova karta takođe označava početak vrlo uspešnog posla,poziv na saradnju od osoba koje su i same uspešne i najverovanijte žive u inostranstvu.Praktična strana vaše ličnosti će u ovom slučaju dominirati i vi ćete uraditi ono što je za vas najbolje,tj.napravićete izbor između nekoliko poslova koji vam se nude.Ovo je karta potpune sreće u poslu,zadovoljstva postignutim.Vi ste uspešni,prvenstveno jer ste praktični i imate načina da postignete cilj.Imate pošten nastup i drugi vas zbog toga cene.Pružiće vam se prilika da razvijete svoje talente.Ova karta takođe znači put.To može biti utabana staza kojom već idete a koja će vam doneti veliku satisfakciju ili veliki prihod. Ukoliko dobijete ponudu u vezi sa poslom koji bi trebalo da obavljate na nekom putu,možete očekivati da ćete na njemu biti izuzetno uspešni.Ova karta je dobra za svaki oblik intelektualnog ili umetničkog rada,ukoliko vam on donosi mogućnost da pokažete svoju praktičnu i kreativnu crtu.Vaša mana je nainovst, zato morate kod sklapanja posla pokazati želju za zaštitom svojih interesa. Ukoliko je dobijete uz karte iz špila mača predstoje vam rasprava u vezi sa novcem. Vi ste najbolji u svom poslu i dobićete pohvalu,unapređenje ili uvećanje plate. Kada je ljubav u pitanju ova karta znači da ste orijentisani na zadovoljenje svojih čula. Karta može sgnalizirati susret sa jednom osobom koju možda poznajete,značiće za vas potpuni preokret u životu u najpozitivnijem smislu.Za one koji su u stalnoj vezi ova karta znači potpunu podršku partnera,naročito u vezi sa vašim ambicijama.Ako ovu kartu dobijete uz neke karte sa nepovoljnim značenjem,imate veliku potrebu za odmorom i trebalo bi da sebi priuštite više telesnog napora,jer ste prilično iscrpljeni.Ako radite posao zbog koga mnogo sedite,možete imati problema sa cirkulacijom ili ste skloni višku težine.










263
poruka na forumu
211 997



post # 37 | 2017-08-31 , 3:22 PM



Ljubav odoleva vremenu koje sve otima. Nikada nije istinski voleo onaj
ko misli da je ljubav prolazna"


Forum » Razonoda » Pricaonica » Proricanje sudbine
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:

Мини-чат

Legenda: [Administrator] [Super Moderator] [Moderator] [Urednik] [Forum Moderator] [VIP] [Donator] [Korisnik]