» » Code: Breaker

Code: Breaker epizoda 7

Vozeći se busom jedne noći Sakurakouji Sakura ugleda kroz prozor grupu ljudi kako gore u plavom plamenu i jednu osobu kako sve to mirno posmatra, ona iste noći odlazi na mesto zločina ali ne pronalazi nikakav trag da se je tako nesto uopšte desilo. Sutra nakon što stigne u školu otkriva da ima novog učenika u razredu Ogami Rei-a koji izgleda isto kao osoba koju je videla noć pre. Ogami je u stvari Code Breaker br.6 clan vladine organizacije koja zvanično ne postoji a njihov cilj je da bez milosti kažnjavaju svakoga ko zbog svojih veza ili uticaja ne može da odgovara za svoje zločine zakonskim putem.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+2   Spam
ZIX   (2013-10-10 11:09 PM) [Sadrzaj]
molim vas popravite video nikako da pogledam celu epizodu jer ide prevod a slika bude ili zelena ili stane u odredjenom scenariju dok se prevod nastavlja znaci da ne valja video molim vas da popravite to hvala vas sajt razbija samo napred!!!!!!!  kao B) :p :D

0   Spam
Admin   (2013-10-10 11:30 PM) [Sadrzaj]
Ne mozemo da popravimo kad radi normalno a to sto je tebi zelena slika ne znam, pokusaj sa 2 browsera i proveri javu i flash player :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|