» » Elfen Lied

Elfen Lied epizoda 13 (Kraj Serije)

Dikloniusi, poznati još i kao dvorogi ljudi, su mutanti ljudske vrste, sledeći stupanj u ljudskoj evoluciji. Osim rogovima, dikloniusi se odlikuju i snažnim telekinetičkim moćima koje se manifestuju kao ''ruke''. Imaju toliku moć da mogu sa lakoćom da unište ljudsku rasu. Plašeći se njihovih sposobnosti, ljudi su ih izolovali u tajne
laboratorije radi proučavanja. Međutim, jedan od ženskih dikloniusa, Lusi, beži iz zatočeništva, pritom ubijajući veliki broj stražara. Iako je za dlaku izbegla smrt, budi se na plaži ne sećajući se ničega. Tada sreće Koutu i Juku, koji joj daju ime ''Nju'' i prihvataju da živi zajedno sa njima.

Thx na gledanju :)
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
agora   (2014-05-31 12:20 PM) [Sadrzaj]
super serijaaaa...tuzno

0   Spam
semenkaistasad   (2013-11-03 4:59 PM) [Sadrzaj]
ide u top 3 horor anime :3 mozda i 1. mesto

0   Spam
duxn14   (2013-09-25 11:47 PM) [Sadrzaj]
Ajde ubaciti 14 epizodu special ima prevod na anime-overdose

0   Spam
Admin   (2013-09-26 0:02 AM) [Sadrzaj]
Mi ubacujemo serije a ne OVA specijale, ako ti se gleda OVA skini sa neta ili nadji na nekom stranom sajtu, to nema veze sa serijom koja se zavrsava sa 13-tom epizodom... :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|