» » 13 Reasons Why

13 Reasons Why S01E07 (2017)

IMDb rating
Jednog dana nakon škole Clay Jensen na svom balkonu pronađe kutiju. U njoj je sedam dvostranih audiokaseta. Na njima se nalazi trinaest priča. Trinaest razloga zašto se Hannah Baker ubila pre dve nedelje. Svaka je priča posvećena jednoj osobi koja joj je dala razlog za samoubistvo. Svaka od njih mora preslušati sve priče i zatim proslijediti kasete sledećoj osobi u nizu. Inače kopija snimki postaje javna.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
lokafi   (2017-05-01 4:26 PM)
odlicna

0   Spam
black_85   (2017-04-25 10:27 PM)
E moj boze ovi klinci su tolko retardirani da bi im ja dao da se takmice koji ce pre i slavnije umreti! Ko da svi mi i sami nismo prosli kroz taj period pa jos nisam cuo da se neko ubio ako je bio na margini skolskog drusta ili sta vec!  Cak i Americka deca su komplikovana i izopacena kao i celo Americko drustvo ili sistem kako ko oce da vidi!!! Ipak nastavicu da gledam jer je ovo za mene nesto novo i ekzoticno (drugacije) Hvala!

+4   Spam
Heretic   (2017-04-25 10:32 PM)
Nisu oni izopaceni,nego je to realna slika drustva,ako se neko nekog muci treba da se ta osoba prijavi a ne da samo gledaju i nista ne rade po tom pitanju,isto ka i nasilje u porodici svi znaju niko nece da prijavi.
jer se slicno desava u mojoj skoli al svi cute.Pozdrav i ova serija ima duboku poruku :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|