» » 90210

90210 S03E06 (2010)

Radnja serije se vrti oko nekoliko tinejdž učenika koji pohađaju školu Zapadna Srednja Skola, gde Annie Wilson i Dixon Wilson dolaze. Njihov otac, Harry Wilson, se vraća iz Kanzasa u svoj dom iz mladosti, Beverlly Hills sa svojom porodicom, da bi brinuo o svojoj majci, nekadašnjoj glumici Tabitha Wilson, koja ima problema sa alkoholom. Annie i Dixon bore se sa prilagođavanjem svojih života na novu sredinu, pronalsakom novih prijatelja i želja njihovih roditelja.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
anajadresko   (2013-04-15 8:07 PM) [Sadrzaj]
opala lubav je plopala  tvoja su stopala dlugome otisla dobla noc da mijenjam zivot svoj sutla cu zaliti a danas slavittttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii vuhu party all day all night superiška. mrak do groba

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|