» » A Discovery of Witches

A Discovery of Witches S03E07 (2022) Kraj serije

IMDb rating
Zasnovana na bestselerima Debore Harknes, „Otkriće veštica“ je savremena ljubavna priča smeštena u okvire oksfordskog akademskog života, ali u svetu u kom šačica veštica, vampira i demona neprimetno živi među ljudima. Tereza Palmer glumi briljantnu akademkinju i istoričarku Dajanu Bišop, vešticu koja negira svoje poreklo. Otkriće rukopisa u oksfordskoj biblioteci vodi je usred opasne misterije – gde upoznaje zagonetnog genetičara Metjua Klermonta, koji takođe ima mračnu porodičnu tajnu: vampir je. Dajana i Metju kreću na putovanje da bi razumeli tajne drevnog rukopisa i dok se zbližavaju, dešavaju se događaji koji prete da naruše krhki mir koji odavno postoji među vešticama, vampirima, demonima i ljudima.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
ZLOCKO   (2022-01-13 10:03 PM) [Sadrzaj]
Brutalno!!!!!!!!!!!!

0   Spam
Amir2021BiH   (2022-01-13 7:35 AM) [Sadrzaj]
zar nema više,mogli bi uraditi drugi dio,zajednicki život sviju,tema je super,valjda bude sličnih serija.....

0   Spam
Vesnabv   (2022-01-12 10:16 PM) [Sadrzaj]
Fenomenalna serija, u kojoj ja nisam videla samo "bajku", već nešto daleko dublje što je ova serija imala nameru da nam ponudi. Hvala administratoru contritumu na postavljanju ove serije, i iskreno se nadam da će biti i 4-ta sezona.  :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|