» » American Horror Story

American Horror Story S07E07 (2017)

IMDb rating
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange (Tootsie, Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih. Prva sezona imat će standardnih trinaest epizoda, a iza serije stoji Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee).
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+2   Spam
justalexzandra   (2017-10-20 6:00 AM) [Sadrzaj]
Previše brutalnosti za moj ukus (gledam seriju od početka moj muž voli ovakve brutal,stvari baš prikladno zbog same tematike :)  ) epizoda je super.sam kraj je baš neočekivan.
Najbolje su kad su besne....da jesmo  da   B)

+1   Spam
Martin95   (2017-10-19 11:16 PM) [Sadrzaj]
Lovječe KAKVA EPIZODA, aaaaaa, ne vjerujem!
Šta će sad biti, jao jao...

+1   Spam
Troll   (2017-10-19 9:39 PM) [Sadrzaj]
Taj kraj samo... ODLICNA EPIZODA ! :D

+3   Spam
Nenadan   (2017-10-19 4:58 PM) [Sadrzaj]
Frances Conroy, Обожавам је! Сабласна

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|