» » American Horror Story

American Horror Story S11E01 (2022)

IMDb rating
Radnja jedanaeste sezone AHS: Njujork dešava se u doba 1980-ih i usredsređuje se na serijskog ubicu koji cilja na gej muškarce. Beznadežni romantični Adam (Čarli Karver) je zabrinut da bi njegov nestali cimer mogao biti jedna od poslednjih žrtava. Nažalost, policajci ne rade ništa po tom pitanju, jer su osamdesete i svi su prilično homofobični - osim Patrika (Rasel Tovi), gej policajca koji je u ormanu i želi nešto da uradi, ali još uvek nerado izloži se svojim fanatičnim vršnjacima, što je, kao, razumljivo. U međuvremenu, Patrikov partner Gino (Joe Mantello), iskusni reporter, želi da objavi vest ne samo da bi prodao novine, već i da zaštiti svoju zajednicu kada to niko drugi neće.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|