» » American Odyssey

American Odyssey S01E01 (2015)

IMDb rating
Tim američkih vojnika, koji se bori protiv džihadista u sjevernoj Africi, ostane šokiran kada nađu beživotno tijelo jednog od vrhovnih zapovjednika Al Kaide. Narednica Odelle Ballard pronalazi dokumente u kompjuteru koji dokazuje da jedna veća korporacija SAD-a finansira džihadiste. Njen tim biva napadnut i uništen, a Odella je jedini svjedok koji zna ko je uništio njenu jedinicu. Dok se Odella bori da preživi i vrati se kući, u Njujorku, bivši državni tužilac, Peter Decker, koji je sad korporativni parničar, radi za tu istu tvrtku koja finansira džihadiste. Narednica i advokat su sada umešani u neviđenu međunarodnu zavjeru. Jedini način da sačuvaju svoju zemlju, porodicu i sebe je da se ujedine i poraze kreatore zavjere.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
prominski   (2016-07-20 10:49 PM) [Sadrzaj]
Odlična!

0   Spam
jovanmilic97   (2016-07-18 11:23 PM) [Sadrzaj]
Ja sam SOKIRAN da ste ovo postavili! Svaka cast! Nadam se da cete postavljati jos ovakvih bisera is proslih godina uskoro.  :D

0   Spam
pjescic   (2016-07-18 11:19 PM) [Sadrzaj]
serija je otkazana nakon prve sezone po ko zna cijoj naredbi u americkoj administraciji i oni govore da su demokratska zemlja %)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|