» » Arrow

Arrow S08E01 (2019)

IMDb rating
Arrow je nova, moderna ekranizacija čuvenog DC stripa Green Arrow i emitovaće se na kalalu CW. Stephen Ammel će glumiti glavnu ulogu, a naravno kada je reč o superherojima to su obično dve uloge, po danu Oliver Kvin - multimilioner i noću Zelena Strela - junak koji se po uzoru na Robin Huda bori protiv nepravde. Arrow je osvetnik izvan zakona, iznimno spretan lik koji pod okriljem noći i zelene kapuljače traga za zločincima u Starling Cityju i, ne obazirući se na snage reda i zakona, pokušava zaštiti svoj grad svim sredstivma.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
-Arrow-   (2019-11-01 9:01 PM)
Kida strela!

Odgledao sam vec i drugu i trecu epizodu. Totalno nastavljaju u odlicnom ritmu. Sezona je za sada po meni skroz u ravni sa prve tri koje su bile fenomenalne..

Arrow is back!

0   Spam
Sifurs   (2019-10-28 10:26 AM)
kao

0   Spam
Guruman   (2019-10-27 2:24 PM)
Ova serija je ponovo postala odlična i možda je zato i dobro što je ovo poslednja sezona, da se završi u velikom stilu. Ubeđen sam da će se putevi ekipa iz sadašnjosti i budućnosti ukrstiti i nadam se da će taj trenutak kada Oliver i Felisiti upoznaju svoju ćerku biti dobro urađen, bolje i emotivnije nego u Flešu što je bilo.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|