» » Beauty and the Beast

Beauty and the Beast S04E03 (2016)

IMDb rating
Koliko je hrabra vasa ljubav? Mlada i pametna detektivka Catherine Chandler posvjedocila je majcinom ubistvu a i ona sama bi bila ubijena da je nije neko spasio. Godinama kasnije, ona pronalazi misterioznog spasioca Vincenta koji cuva veliku tajnu. Naime, kada ga obuzme bijes, Vincent se pretvara u razjarenu zvijer koja ne moze da kontrolise svoje supermoci i zaostrena cula. Catherine pristaje na to da sacuva njegovu tajnu a on ce joj zauzvrat pomoci da nadje ljude koji su ubili njenu majku. Tako zapocinje jedna slozena veza izmedju njih dvoje. Privuceni jedno drugim, nisu ni svjesni opasnosti koja vreba iza njihove povezanosti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|