» » Blindspot

Blindspot S01E21 (2016)

IMDb rating
FBi je dobio prijavu da je na Tajms Skveru nepoznata torba. U njoj se nalazi tajanstvena žena čije je telo prekriveno tetovažama. Agent Kurta Vilera doživi šok kad vidi njegovo ime napisano na njenim leđima. Nepoznata žena, nazvana Jane Doe ne seća se ničega. Ona postaje centralni deo Vilerove istrage pošto otkrije da su njene tetovaže zapravo neka vrsta mape. Viler ne može da dokuči zašto je baš on izdvojen, ali zna da mu vreme otkucava a jedina žena koja bi mogla nešto da mu kaže zna još manje nego on.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Zlady21   (2016-05-24 2:55 PM)
Ja sam jako "teška" osoba kad su serije i filmovi u pitanju. Moram reći da je Blindspot jedna od najboljih serija, koje su ikad snimljene, nadam se da neće napraviti fatalnu grešku kao i mnoge druge i otići pogrešnim smjerom. Izbjegavam serije tipa CSI, Sherlock i Watson ili Castle (koji je meni totalna glupost) i slične, jer su pretjerali u    svemu. Blindspot u ovih 20 epizoda koje sam pogledao, apsolutno zadovoljava sve standarde, malo pretjerivanja ima, ali nemoguće je to maximalno izbjeći... 

P.S  Administratorima svaka čast....

0   Spam
engygs   (2016-05-22 8:35 PM)
Sve više fantazije.Postaje dosadna.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|