» » Bones

Bones S12E12 (2017) Kraj serije!

Inspirirana životom i radom prave forenzičarke i bestseler autorice Kathy Reichs, "Kosti" je iznimno napeta i atraktivna kriminalistička serija istraživačko-forenzičarske tematike, koja se od ostalih serija koje prate policijsku proceduru analize tragova i ostataka razlikuje velikom količinom dobroćudnog humora te emotivnim odnosima među glavnim likovima. Zabavna i ponekad mračna, ali uvijek puna optimizma i predanosti u rješavanju zločina, serija je ovo koja proučava ljudskost znanstvenika koji analiziraju neljudskost iza zastrašujućih zločina.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
gundalinu   (2017-04-01 9:46 PM)
Predobra serija! I posle ovolikih sezona i epizoda, ne mogu da se setim ni jedne epizode koja me nešto smorila. I svakako jedna od retkih serija za koju mi je žao što se posle ovako dugo vremena završava - obično mislim da posle nekog vremena treba završiti neku seriju da je ne bi upropastili razvodnjavanjem i smaranjem (npr. Teen Wolf, The Walking Dead, Arrow), ali to za Bones ne važi.

+2   Spam
cule63   (2017-03-31 6:22 PM)
Hvala VN

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|