» » Breaking Bad

Breaking Bad S05E15(2013)

IMDb rating
 Walter White je srednjovječni profesor kemije koji jednog dana doznaje da boluje od neizlječivog raka pluća, a prognoze nisu sjajne. Uz sve to, ima hendikepirano dijete i trudnu ženu. Prije nego umre, odlučuje da će se pobrinuti za svoju obitelj pa u podrumu stvori laboratorij za proizvodnju droge.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-2   Spam
6Kitober9   (2015-07-15 7:10 PM) [Sadrzaj]
Gledala sam ovu seriju samo zato što su se svi naložili na nju, i poslije svega ostala mi još jedna epizoda. Meni je zanimljiva radnja, ali sam nazor gledala sve, svaki lik me užasno živcirao. Serija je ok, ali ne toliko ok kao što je hvale. Mislim da sam među rijetkima tog mišljenja, ali je skroz iskreno mišljenje. Poslije gledanja Game of thrones, Prison break, Mentalist, Penny Dreadful, The walking dead, Dr who, Homeland i ostalih mnogo boljih serija, oni zaslužuju veću pažnju koju dobija ova serije. Ali et, nalupajte mi minusa ako neko pročita ovo.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|