» » Britannia

Britannia S01E03 (2017)

IMDb rating
Britanija je drama smeštena 43. g. n.e. kada se rimska carska vojska vratila uništiti keltsko srce Britanije – tajanstvenu zemlju pod vladavinom ratnica i moćnih druida koji mogu kanalizirati moćne snage podzemlja. Ili tako kažu. Kad Rimljani napadnu Britaniju 43. g. n. e., Kerra, kći kralja Kantija, prisiljena je zanemariti svoja neslaganja sa suparničkom kraljicom Antedijom kako bi se suočile sa svojim osvajačima.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2018-02-19 9:47 PM) [Sadrzaj]
Autobus, ne slažem se u svemu sa tobom, meni se ne čini da je serija bezlična i dosadna, naprotiv. Jedinu zamerku imam što Druidi nisu prikazani onako kako treba, odnosno, ono šta su oni stvarno bili. Mislim da se u knjizi "Peto jevandjele" pisca Ijana Koldvela pominju Druidi, ali koga zanima ko su bili, neka pogleda znate već gde :)

0   Spam
autobus   (2018-02-05 11:35 PM) [Sadrzaj]
Produkcija jeste dobra,ima i par solidnih glumaca ali serija za sada meni licno bezlicna i dosadna...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|