» » Chernobyl

Chernobyl S01E05 (2019) Kraj serije

IMDb rating
1986. je zbog nesigurnog dizajna sovjetskih nuklearnih reaktora i ljudske greške došlo do eksplozije u černobilskoj nuklearnoj elektrani. Sama eksplozija nije bila pretjerano razorna, no uzrokovala je ispuštanje velike količine radioaktivne prašine, čak devet puta više nego što je ispustila bomba bačena na Hirošimu, a incident je proglašen najvećom nuklearnom katastrofom u povijesti. HBO-ova serija odgovora na pitanja zašto i kako je došlo do nesreće, te se bavi s događajima koji su prethodili katastrofi, samom eksplozijom i posljedicama katastrofe na globajnoj razini.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Cvele93   (2019-06-17 4:46 AM) [Sadrzaj]
Serija nije losa al je puna netacnih podataka isto kao i ovde,sve je ovo zapadna prica koja ne miruje vec 30 i kusur godina,kako se rusija vratila na svjetsku scenu kao sila,od tad zapad na sve nacine pokusava da ih ocrni na bilo koji nacin,ciji je HBO? dovoljno je to reci i sve je jasno.Zasto se ne prica prica ili snima serija od strane istih u vezi ne tako davnog dogadjaja u japanu 2011 tj fukusima,pricalo se 5 dana o tome i zavrseno sve i kao ok je to sve,dan danas curi iz reaktora sve u more ali to je zdrava radijacija,jedino ruska je stetna.Ma daj bitan je dogadjaj iz 86 a ovaj je apsolutno nebitan.SRAMOTA SVE JE OVO MASLO AMERICKIH I ENGLESKIH IDIOTA!!!!!!!

+1   Spam
Casper   (2019-06-13 11:34 PM) [Sadrzaj]
skoro nisam gledala seriju koja je ostavila ovakav utisak na mene..teska,potresna..

0   Spam
Sinara   (2019-06-13 5:01 PM) [Sadrzaj]
serija je odlicna i jako je teska iskreno sto se te noci dogodilo znaju samo tada vladajuci i te osobe koje su bile tu noc zaduzene za odrzavanje...I nazalost nece se to nikada saznat :( moze se nagadat i naklapat al prava istina se nezna...Oduvijek sam bila fascinirana Cernobilom kao takvim i dok sam bila mala :/ i svakako namjeravam posjetiti Prypjat al ne da uzivam u patnji nego zelim vidjeti kako priroda uzima svoje i kako joj je bez nas

0   Spam
ivan93DJ   (2019-06-13 1:53 AM) [Sadrzaj]
Serija kao serija je vrhunski odradjena i svidja mi se.

Ali ovo mi djeluje kao zestoka politicka propaganda od strane SAD-a da posrami SSSR i pokaze koliko su prodrmani bili sa nuklearnom katastrofom koja je dovela i do raspada SSSR. Prevelika politicka kampanja ka omalozavanju ruske federacije, ako mene pitate.

0   Spam
DzonDon   (2019-06-12 9:41 PM) [Sadrzaj]
Prave Rusi svoju verziju, pa ko zna.. :D

+1   Spam
autobus   (2019-06-12 7:34 PM) [Sadrzaj]
Protece puno vode rekama dok naprave nesto slicno.. jer istina je ponekad strasnija od bilo kog horora ili fikcije..

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|