» » Chicago P.D.

Chicago P.D. S06E10 (2019)

IMDb rating
Distrikt 21 čikaške policijske stanice je stvoreno iz dve različite grupe: uniformisani policajci koji patroliraju ulicama i bave se uličnim kriminalom i obaveštajne jedinice koji se bavi organizovanim kriminalom, trgovinom droge i ubistvima. Vođa obaveštajne jedinice je Hank Vojt. Koristi se "zabilaznim načinima" zarad pravde. U jedinici su samo oni koji prežive Hankovu paklenu obuku. Detektiv Antonio Doson je jedan od njih. Uprkos lošoj istoriji sa Hankom, Antonio ima ambicije da vodi jedinicu. A ako to znači svakodnevno suočavanjem sa ne tako omiljenim Hankom, izdržaće. Od uličnih policajaca koji moraju da se dokažu da su za elitnu jedinicu, izraz "sve za posao" se shvata bukvalno.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
NemanjaMikser   (2019-01-12 10:48 PM)
Odlična. Ne znam šta hoće Hejli. Lepo joj je rečeno naša jedinica radi stvari drugačije, i ima drugačija pravila, ako hoćeš da budeš deo, moraš da se držiš tih pravila. Dobro sad, nije pravilo da lažeš, ali to je kao porodica, jedan za drugog. Ruzeku svaka čast što je odlučio da ovako uradi.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|