» » Cold Case

Cold Case S04E03 (2006)

IMDb rating
Tvrdoglava i snalažljiva Lilly Rush ponovno otvara slučajeve neriješenih umorstava koja su se zbila  sastoji od ispitivanja svjedoka starih slučajeva čiji su se životi i okolnosti koje ga čine od tada jako promijenili. Koristi se najnaprednijom modernom tehnologijom i pronalazi svježe dokaze i smjernice za slučajeve koji su se nekad činili nerješivima
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
gaagaaa   (2013-09-04 10:02 PM) [Sadrzaj]
da li ste izbrisali celu seriju??? nijedna epizoda neće da se pusti... file invalid or deleted :!

0   Spam
Admin   (2013-09-04 10:08 PM) [Sadrzaj]
pa ne nalaze se serije kod nas da ih mi brisemo, obrisali su sa servera, radi se na popravkama polako treba vremena :)

+1   Spam
gaagaaa   (2013-09-05 6:53 PM) [Sadrzaj]
mhm...  ima li šanse da se to ispravi? vi ste jedini sajt na kome sam mogla da gledam ovu seriju... msm da li je moguće da se nadje neki drugi server sa koga ćete uspeti da skinete i ponovo postavite seriju? :? 
hvala... :)

0   Spam
Admin   (2013-09-05 6:59 PM) [Sadrzaj]
moze naravno i bice uskoro al ne moze odmah posto nije samo ova serija zahvacena, u sledecih par dana treba da se sve unormali :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|