» » Criminal Minds

Criminal Minds S02E02 (2006)

"Zločinački umovi" je serija u kojoj elitna ekipa psihologa FBI-ja preuzima najzamršenije slučajeve i analizira izopačene umove kriminalaca te predviđa njihove iduće poteze, prije nego što ponovno napadnu. To je jedinica kojoj se FBI obraća kada se nađe pred zidom. Dok obične ekipe proučavaju dokaze, ovi, prije svega sjajni psiholozi, proučavaju ponašanje ubojice ne bi li suzili izbor osumnjičenih. Oni stoga ne operiraju samo na mjestu zločina, već ponašanje osumnjičenika proučavaju i na mjestima gdje žive i gdje rade.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2015-12-13 4:53 AM)
Ovu epizodu sam samo počela da gledam. Nisam u stanju da je odgledam do kraja, iako znam da je ovo "samo" serija. Mnogo čega sam se naslušala u životu, ali na ovo sam uvek osetljiva i nemogu da podnesem, a pogotovu što znam da se takve stvari dešavaju u privatnom životu, ne samo u velikim zemljama, nego i na našim prostorima.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|