» » Criminal Minds: Beyond Borders

Criminal Minds: Beyond Borders S01E11 (2016)

IMDb rating
Serija se bavi nestalim državljanima Amerike, koji su nestali ili nastradali izvan granica svoje zemlje. Tim čine, Jack Garrett koji je šef tima i ima iza sebe 20 godina iskustva u birou, Clara Seger je multi-jezički antropolog, Matthew Simmons bivši vojni heroj, Russ Monty Montgomery analitičar koji je veza tima i članova porodice žrtava i Mae Jarvis timski patolog. Svako od njih ima ulogu u stvaranju profila ubice/otimičara. Svaki zločin je priča za sebe koji ovaj tim treba da reši. Nakon završenog slučaja imaju običaj da na tabli koje se nalazi u avionu zakače novčanicu zemlje u kojoj su bili. Neka vrsta trofeja za završen slučaj.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
miraD   (2018-06-14 11:54 AM) [Sadrzaj]
Većina epizoda nema prevod na HD linku, a na video linku ili piše eror ili je crna pozadina. Možete li to da sredite?

0  
Nutella92   (2018-06-14 12:50 PM) [Sadrzaj]
Morate prijaviti neispravan sadrzaj u temu koja se nalazi ispod svakog video plejera , i sredicemo. Prijavama nije mesto u komentarima ispod sadrzaja.

Pozdrav
cute

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|