» » El embarcadero

El embarcadero S01E05 (2019)

IMDb rating
Poznata arhitektica Alexandra suočava se s najgorom noćnom morom kad je nazove lokalni policajac Conrado kako bi identificirala tijelo svoga supruga Oscara, pronađenog na pristaništu u prekrasnoj Albuferi izvan Valencije. Samoubojstvo? Kako je to moguće kad su prije nekoliko sati kovali planove za svoju budućnost? Ali situacija se pogoršava: Oscar je vodio dvostruki život s drugom ženom, Veronicom. Tko je ta žena? Tko je bio muškarac kojega je voljela 15 godina? I što se dogodilo kobne noći na pristaništu? Uzevši lažni identitet, Alex se useli k Veronici i, uz Conradovu pomoć, ponire u tajne koje je Oscar čuvao, što je ubrzo navede da se zapita tko je u čarobno zabitoj Albuferi prijatelj, a tko neprijatelj.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|